Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 13. (szerkesztve) Ide jöhetnek az érdekességek Kezdeném is Gareth Edwars szereplésével, aki azután, hogy útjára engedte a Tantive IV-et, most a Crait bolygón lévő lázadó bázist védelmezte hősiesen Szerkesztve: 2017. December 14. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Á, akkor tényleg őt láttam a védők között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. A brit hercegek (Vilmos és Harry) jelenlétére figyeltetek? Ugye mikor Phasma elkapja Finnéket és ki akarja őket végezni. Ott szerepelhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Rohamosztagos szerelésben voltak szóval bárkik lehettek ott. Egyébként gondolom a többség észrevette de Rey elrakta a régi jedi könyveket. A végén látszanak a Falconon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Igen, amikor a végén Finn előveszi a takarót Rosenak ott látszanak a fiókban a könyvek gerincei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Tom Hardy-t tudjuk hol volt? Volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Meglepett hogy a filmből nem derült ki, de DJ direkt szokta néha elkapatni magát a Canto Bight-i zsarukkal. Ha ugyanis teljes nyugalomra vágyik akkor kicsit hűsöl a börtönben (Visual Dictionary-ből van az infó) 6 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 6 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Tom Hardy-t tudjuk hol volt? Volt? Nem tudjuk egyelőre. Nem lennék meglepve ha nem szerepelt volna benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Elvileg a "Rule the Galaxy together"-t sikerült úgy lefordítani a szinkronban, hogy "Állj át az én oldalamra és RENDET teszünk a galaxisban." -------------------------- Úgy látom itthon ennek a filmnek se lesz jó a fogadtatása. Bár nem túl reprezentatív, de szinte az összes komment anyázza az új filmet a cikk alatt. "Jól" indul: http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/32210/news/ujabb-elmelet-szuletett-snoke-valodi-kiletet-illetoen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Azért nem mindenki. Ráadásul osztja is őket a srác. Zalus egyébként elég korrekt kritikát írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azért nem mindenki. Ráadásul osztja is őket a srác. Zalus egyébként elég korrekt kritikát írt. Én nem értem komolyan az embereket. Kaptunk egy tök jó filmet, és özönlenek a negatív magyar vélemények facebookon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Most erre mit lehet mondani? Ne törődj velük. Szerintem abszolút nem könnyű darab, főleg elsőre nem. Ráadásul aki ortodox SW fan annak meg pláne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Rian szerint benne van a filmben, az "I have a bad feeling about this" Na de hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Donát: Képzeld mi lenne ha ők imádnák, téged viszont kiverne a viz az egésztől. A mostani helyzet azért mégiscsak jobb A film tágabb fogadtatása kapcsán -tehát ami túlmutat ezen a fórumon- szerintem egyetlen dolog érdekes: lesz-e elég néző. Ha sok pénzt hoz akkor szerintem túl sok értelme nincs rágódni azon hogy számunkra ismeretlen emberek mit gondolnak a filmről. Chris Taylor egyébként elég jól beletrafált a jóslatával. Ő azt mondta a múlt heti premier után, hogy a kritikusok imádni fogják a filmet és 90 százalék fölött lesz a Rotten mutatója (ez bejött), a rajongókat viszont meg fogja osztani és néhányan egyenesen utálni fogják (ez is bejött), illetve szerinte az átlag néző, tehát a közönség túlnyomó része imádni fogja (hogy ez igaz-e az a következő hetekben derül ki, amikor a bevétel-esésekből láttjuk majd hogy milyen a film szájhagyománya). 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 21 perccel korábban, Bomarr írta: Donát: Képzeld mi lenne ha ők imádnák, téged viszont kiverne a viz az egésztől. A mostani helyzet azért mégiscsak jobb A film tágabb fogadtatása kapcsán -tehát ami túlmutat ezen a fórumon- szerintem egyetlen dolog érdekes: lesz-e elég néző. Ha sok pénzt hoz akkor szerintem túl sok értelme nincs rágódni azon hogy számunkra ismeretlen emberek mit gondolnak a filmről. Igen, annál mindenképp jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 1 órával korábban, Donát írta: Elvileg a "Rule the Galaxy together"-t sikerült úgy lefordítani a szinkronban, hogy "Állj át az én oldalamra és RENDET teszünk a galaxisban." Itt egyértelmű, hogy a fordító a Ren lovagokra utalt a Rendet kifejezéssel, csak olvasni kell a sorok között. Ez egy elrejtett utalás volt, hogy nem felejtettük el őket, még visszatérnek... nem tudom ezt, hogy nem vetted észre! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Talán kissé a vesszőparipám, de én továbbra is hiányolom a klasszikus SW-fajokat. Ez főleg a Canto Bight jelenetsorban volt szembeöltő, ahol megannyi, addig sosem látott ocsmány lényszerűség jött szembe. Érzésem szerint a prequel ezt jobban kezelte, ahol a koherencia jegyében a sok-sok új lény mellett a régi fajok is kellő arányban képviseltették magukat. Persze, hozzá kell tenni, ez korántsem nagy negatívum, a film értékéből nálam szinte semmit nem von le. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Rian szerint benne van a filmben, az "I have a bad feeling about this" Na de hol? Én szinkronosan néztem, és ott volt olyan mondat amiről éreztem, hogy az angolban ez szokott lenni. Valahol a film első egy harmadában, ennél pontosabban sajnos nem emlékszem, de majd a következő nézésnél figyelek rá. ☺️ Szerkesztve: 2017. December 14. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 47 perccel korábban, Nute Gunray írta: Talán kissé a vesszőparipám, de én továbbra is hiányolom a klasszikus SW-fajokat. Ez főleg a Canto Bight jelenetsorban volt szembeöltő, ahol megannyi, addig sosem látott ocsmány lényszerűség jött szembe. Érzésem szerint a prequel ezt jobban kezelte, ahol a koherencia jegyében a sok-sok új lény mellett a régi fajok is kellő arányban képviseltették magukat. Persze, hozzá kell tenni, ez korántsem nagy negatívum, a film értékéből nálam szinte semmit nem von le. Szerencsére voltak ismerős fajok is. Plusz szerintem jó dolog, hogy ezzel is szemléltetik a Galaxis sokszínűségét. Újabb és újabb fajok felbukkanásával. Jó dolognak tartom, hogy nem ugyanaz a 10-20 faj tűnik fel minden bolygón. Egyébként lehet, hogy csak bennem merült fel, de kíváncsi vagyok, mi történt Poe társaival (az egykori Fekete-osztaggal). Snapet és Jest pl. kifejezetten hiányoltam a filmből. Bár az egyik felrobbanó pilóta kísértetiesen hasonlított Snapre, sajnos nem tudtam jobban megfigyelni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 1 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Egyébként lehet, hogy csak bennem merült fel, de kíváncsi vagyok, mi történt Poe társaival (az egykori Fekete-osztaggal). Snapet és Jest pl. kifejezetten hiányoltam a filmből. Bár az egyik felrobbanó pilóta kísértetiesen hasonlított Snapre, sajnos nem tudtam jobban megfigyelni. Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy meghaltak a hangár felrobbanásakor (ugyan off-screen, de a Saga szempontjából náluk ez nem számít, mert jelentéktelen szereplők). Mondjuk akkor Tallie Lintrát sajnáltam. Végre itt egy tökös női pilóta, erre puff, egy hangárban ölik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 4 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Talán kissé a vesszőparipám, de én továbbra is hiányolom a klasszikus SW-fajokat. Ez főleg a Canto Bight jelenetsorban volt szembeöltő, ahol megannyi, addig sosem látott ocsmány lényszerűség jött szembe. Érzésem szerint a prequel ezt jobban kezelte, ahol a koherencia jegyében a sok-sok új lény mellett a régi fajok is kellő arányban képviseltették magukat. Persze, hozzá kell tenni, ez korántsem nagy negatívum, a film értékéből nálam szinte semmit nem von le. Annyi minden történik a filmben, hogy ez most fel sem tűnt szemben a 7-el ahol kifejezetten nehezményeztem ezt, csak a kommenteket másik topikban és ezt olvasva jöttem rá, hogy valóban így van. Most fura mód nem zavar így sem, hogy már tudok róla, de este újrázás lehet ez változni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Nekem a 1138 hiányzott nagyon, de a bad feelinget sem találtam meg. Canto Bight-on volt valaki abból a fajból mint Plo Koon. Legalábbis egy pillanatra úgy tűnt. Az fura volt, hogy én csak másodszorra vettem észre a seprűt a végén, de amikor harmadszorra néztem, többen felszisszentek a terem túlfelében, úgyhogy nekik elsőre leesett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) 2. nézésre is lemaradtam annyira magával ragadott Kylo és Rey harca, valaki esetleg látta Kylo mikor veszi vissza a kardját? Ugye amikor felébred a robbanás után, már flottul az övén ficeg, de nem rémlik, hogy valamikor felvette volna vagy magához húzta volna. Szerkesztve: 2017. December 16. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Úgy rémlik, hogy mellette volt, amikor ájultan feküdt a földön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 2 perccel korábban, MissKarrde írta: Úgy rémlik, hogy mellette volt, amikor ájultan feküdt a földön. Nem amikor Hugs ránéz akkor már fenn van az övén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Ha az övén volt, amikor feküdt, akkora kard is elfeküdt mellette Szóval előtte kellett, hogy hozzá kerüljön. Majd legközelebb megsasoljuk ezt is. Ez a Hugs vicces angolul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. A magyarban nem is tudtak mit kezdeni vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) Abszolút nem tűnik fel a szinkronban, hogy mást mond Poe, szóval semmi nem jön át belőle. Feliratosan legalább látni a különbséget, aztán aki tud angolul, az variálhatja a jelentését Szerkesztve: 2017. December 16. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Ha már szinkronok:a spanyol verzióba az elmúlt egy napban többször belenéztem és meglepően jó szinkront kerítettek a filmhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Luke odújában volt egy szétszedett fénykard, vörös kristállyal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.