Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. (szerkesztve) Azért piszkosul örülök, hogy a rajongói vágyálmokat az Erő nem veszi figyelembe, mert akkor egyik filmmel sem járnánk túl jól. Szerkesztve: 2018. Szeptember 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. Ha az Erőnek nem is, de a Disney-nek a rajongói vágyálmok bizonyos részét idővel figyelembe kéne venni és teljesítenie kéne. Bár már az elmúlt időkben is megmutatták, hogy arra is képesek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 16. Biztos, jó lesz és biztos nem az lesz amit én szeretnék, de lehet, hogy ez így van jól. A prequel filmeknél az volt a helyzet, hogy pontosan azt kaptam amire vágytam. Talán ezért is imádom őket. Az ST egész más. De jó emlék, hogy a TLJ-nél kapkodtam a fejem, hogy SEMMI sem úgy történik ahogy várom. Enne is megvan a szépsége. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. A magyar HBO GO-n hosszú hosszú heteken át a Last Jedi volt a legnézettebb produkció. Ma láttam először hogy picit hátrább kerültek. Az emberek bosszúból amiért olyan rossz lett jól rongyosra nézik 2 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Remélem, hogy az összes többi jövőbeli Star Wars film is ennyire szörnyű lesz és ennyien és ilyen lelkesen fogják utálni. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. 2018. 09. 16. - 12:57, csoli1138 írta: Rey-jel. Ha belegondolunk, hogy hány véletlen lett egymásra pakolva a 7 elején, hogy ki kivel fusson össze; Lor San Tekka a Jakkun. Poe és BB-8a Jakkun. Poe és Finn a Finalizer után a Jakkun. Rey -az erő választottja- a Jakkun. Rey BB-vel a Jakkun. Rey BB-vel és Finnel a Jakkun. Igazából nincs annyi véletlen, mint amennyi elsőre tűnik. Az egyetlen véletlen az, hogy Tekka pont azon a bolygón volt, mint Rey, illetve hogy a Falcon is épp itt parkolt (és hogy Han-ék pont a környéken jártak). Poe és BB-8 eleve azért mennek a Jakkura, hogy megkeressék Tekkát, így az ő ottlétük nem véletlen. FN-2187-et szintén Tekka elkapására vezérlik ki a Jakkura, és menekülés közben sem véletlenül fut bele Poe-ba, hanem szándékosan kihasználja, mint ez egyetlen embert a Finalizer fedélzetén rajta kívül, aki dobbantani akar az Első Rend elől. BB-8 is valószínűleg addig bolyongott a sivatagban, amíg nem talált valakit, akiben megbízott (valószínűleg tudta, hogy mi várt volna rá, ha egyedül gurul be a Niima bázisra, hisz még úgy is el akarták rabolni, hogy volt "gazdája"). Oké, itt van egy kis szerencse, hogy pont belefutott Rey-be, miközben a bázis felé hurcolták, de ezt tényleg az Erő számlájára lehet írni. Finn sem véletlenül társult be Rey-hez, hanem mert felismerte Poe droidját. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Srácok, réges-régóta alapvetés, hogy: 1 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Tegnap megnéztem megint és a flashbackben, amikor Luke lesújtana az alvó Benre, akkor eszembe jutott, hogy Sidious is álmában ölte meg Plaguiest. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Érthető, hogy eszedbe jutott, de ennek ellenére nem érzem párhuzamnak. De, ha már itt tartunk, fénykarddal elég nehéz settenkedni, hisz elég hangos az aktivált és aktív penge. Lehet, hogy Sidi egy kispárnával ölte meg Plagueis-t? Az AotC-ben hallható egyébként a legenyhébb aktíváló hangeffekt, mikor Anakin a sátrat kivágja. (Alább első másodpercek) Nyilván a hangmérnök érdeme, de mentségére szóljon (in-universe), hogy penge nem lép reakcióba a levegővel hisz nincs a mozdulatban semmi lendítés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. 5 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Lehet, hogy Sidi egy kispárnával ölte meg Plagueis-t? A Legendsben villámokkal ölte meg Amúgy nem kell aktivált karddal settenkedni, elég csak "belenyitnod" az áldozatba, ahogy Kylo tette Snoke-kal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. 11 órával ezelőtt, Yoda József írta: A Legendsben villámokkal ölte meg Amúgy nem kell aktivált karddal settenkedni, elég csak "belenyitnod" az áldozatba, ahogy Kylo tette Snoke-kal. Aha, rossz lehet arra ébredni, hogy b@sz az áram.. Én Luke-ra gondoltam settenkedés alatt, hisz Kylo felébrett. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. 29 perccel korábban, csoli1138 írta: Én Luke-ra gondoltam settenkedés alatt, hisz Kylo felébrett Felébredt a fénykard aktiválás hangjára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. A könyvből hoznék megint egy példát. A kettétört Skywalker kard nem téma gondolom. De azt ki hogy érezte, hogy mi lett a kristállyal? Mert a könyv alapján egyértelmű, hogy a kristály is kettétört. Sőt egész pontosan a kristály villanó kettétörése okozza a kardmarkolat szétszakadását. A filmben Rey kezében a törött kard a kristállyal, abban a formában számomra még nem volt bizonyosság. Ti hogy vagytok ezzel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Nekem is úgy tünt, hogy a kristály nem tört el. Ami lehet úgy is van a könyvben írtak ellenére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. A poe képregényben mutatják a kardot a falconon amikor utaznak a hiperűrben és ott sértetlen a kristály. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Ezen a képen úgy tűnik, hogy kettétört a kristály. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. A filmben nem ilyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. De ilyen. Egy felvilágosított képen már jól látható. 1 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. (szerkesztve) Uh...emberek Egyből erről mi jutott eszembe, és mennyira adná a filmbe. Ugye sokat nem kell gondolkodnunk kinek van még törött kristály a fénykardjában Ugye Rey elméletileg nem rakott össze még kardot nem hogy javítani...bár amennyire az erő vele van szerintem már fel se kell kelnie az álmába összetudja rakni,de mind1 De a lényeg, hogy milyen epic lenne, ha ez is valamilyen szinten instabil lenne/már ugye törött/ mint Kyloé, és úgy mennének egymás ellen Na erre betippelek egyet meglátjuk bejön e Szerkesztve: 2019. Február 8. - Kargarosz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Igen, innentől adja, hogy vagy új kardja lesz, vagy egy szedett-vedett/javított, törött kristállyal. egyébként megérdemelne egy újat. Nem írom le újra milyet..úgyis tudjátok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. A IX-es topikba ha benézel, ez már el is dőlt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A IX-es topikba ha benézel, ez már el is dőlt. Benéztem. De nem tudom mi dőlt el. Csak karakter concept artokat látni ott, ami újdonság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Ott van Rey oldalán Anakin kardja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Azt meglesem mégegyszer.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Mark Hamill elárulta, hogy Luke és Leia craiti beszélgetésének végén spontán adott puszit Carrie homlokára, az nem volt a forgatókönyvben. 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. 2019. 03. 04. - 21:43, Ody Mandrell írta: Mark Hamill elárulta, hogy Luke és Leia craiti beszélgetésének végén spontán adott puszit Carrie homlokára, az nem volt a forgatókönyvben. Mint ahogy az sem, hogy az Aranyemberre rákacsint. https://ziro.hu/filmek/uj-trilogia/mark-hamill-tenyleg-utaltam-volna-a-star-warst/ Sok dologgal amúgy egyetértek vele. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Szerintem is hiba lett volna, ha csak úgy elsétàl 3PO mellett. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Nem tudom, hogy volt-e már de 0:47-nél hallani, amikor Leia-t mutatják, hogy: "Help me Obi-Wan." Én csak most vettem észre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Tényleg hallható, és a filmben is benne volt a legendás üzenete, szóval valószínűleg arra akarta utalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Remek kis cikk az ősi Jedi könyvekről. https://www.starwars.com/news/inside-the-lucasfilm-archives-the-jedi-texts 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.