Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. 31 minutes ago, Ody Mandrell said: Rian Johnson trilógiájához készült koncepciós rajzok. Nem látom hogy Április 1 lenne 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Idén hamarabb jött. Egyébként ezeket tényleg ilyen címszóval tették fel. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. 5 hours ago, Ody Mandrell said: Idén hamarabb jött. Egyébként ezeket tényleg ilyen címszóval tették fel. Csak nem MikeZeroh tette fel? XD Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Nem tudom, a TFN fórumon láttam. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Nyilván poén, elég ránézni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. KK interjú található az Empire nyári számában. Sok újat nem mondott, de ez is valami. “Rian and I talk all the time. He just keeps getting more and more successful, and it keeps moving things back further and further. One day we’ll figure this out.” 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Március 18. Hozzászólás ideje: 2024. Március 18. (szerkesztve) Azt hiszem ezzel eldőlt, hogy Rian filmjére ne várjunk, az az apró remény is kezd elszállni. A rendező szerződést kötött a Warner stúdióval, két filmet fog készíteni nekik. Plusz ezen kívül ugye ott van neki még a Knives Out 3. része és a Poker Face sorozatának következő évada is. https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/warner-bros-rian-johnsons-t-street-1235855083/ szerk.: javítanám: a hír korrektül az, hogy Rian T-Street stúdiója fog két Warner filmen dolgozni, így Rian inkább produceri munkát vállalhat. Bár ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy írhat/rendezhet is a Warnernak. Szerkesztve: 2024. Március 18. - Bence1997 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Most jó pár évig be vagyunk tárazva, nem is lenne hely neki. Én már azt mondom, ami ennyire nem megy azt ne erőltessük. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Ha tényleg lenne benne és a Lucasfilmben szándék, hogy megcsinálják, már legalább egy forgatókönyvet írt volna. Értem hogy elfoglalt, de a közhely szerint: "arra van időd, amire szánsz". Márpedig a jelek szerint ő nem akar a Star Warsra időt szánni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Lehet hogy az érzés kölcsönös a Lucas filmmel. Egyelőre nekik se sürgős, minimum 2030-ig be vannak tárazva.... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. (szerkesztve) Én most azt mondom, HA(!) Rian filmet is fog készíteni, az csak egy filmre fog szólni. Az eddig hivatalosan bejelentett filmek is mind-mind önállóak (Mangold, Sharmeen, Taika), az egyedüli projektek, amik kapcsolódnak egymáshoz, az Favreau és Filoni filmje. Szerintem már úgy alakították a dolgokat a Lucasfilmnél, hogy legyenek különálló alkotások és ha valami sikert arat a pénztáraknál (meg a nézők között is), akkor valószínüleg elgondolkodnak a folytatáson. Szerkesztve: 2024. Március 19. - Bence1997 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Azt hiszem ezzel eldőlt, hogy Rian filmjére ne várjunk, az az apró remény is kezd elszállni. Szerintem évekkel ezelőtt elszállt. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Vajon csak Az utolsó Jedik megosztottsága felelős ezért? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Gondolom több minden játszott közre. Az ep.8 netes megosztottsága az egyik lehet. A listán gondolom ott van az is, hogy a Solo nem szerepelt fényesen és innentől nem mertek kockáztatni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Gondolom több minden játszott közre. Az ep.8 netes megosztottsága az egyik lehet. A listán gondolom ott van az is, hogy a Solo nem szerepelt fényesen és innentől nem mertek kockáztatni. Mondjuk ez tényleg brutál. De ez is. 1 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Hozzászólás ideje: 2024. Március 19. Ezek tényleg elég nagy különbségek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 08:05 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:05 (szerkesztve) Legközelebb csak akkor szóljon, ha már forgatja Szerkesztve: Tegnap 08:05 - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Kicsit bővebben ezt mondta: „Szeretném világossá tenni: nem olyan, mintha átéltem volna egy élő poklot vagy ilyesmit, inkább olyan élményben volt részem, amiről filmesként csak álmodik az ember. A húszas éveimben jártam, amikor a prequelek megjelentek. A Star Wars rajongók közötti háborúról beszélek... Mi is megtapasztaltuk a sajátunkat. Az [előzmények] az első világháború voltak, ez a [folytatások] pedig a második.” „De” – teszi hozzá – „úgy érzem, hogy egy csodálatos, szép, pozitív élményem volt a rajongókkal a film során. Ezáltal nagyobb Star Wars rajongó lettem, mint valaha voltam, ami igazán különleges, mert úgy nőttem fel, hogy ez volt a gyerekkorom alapja.” Végül Riant megkérdezték a Star Wars trilógiájáról. Ezt 6 héttel Az utolsó Jedik megjelenése előtt jelentették be, de az utóbbi években parkolópályára került. „Mi történt?” – mondja Rian. „Knives Out! Úgy értem, valahogy belemerültem a gyilkossági rejtély nyúlüregébe – más dolgok készítésére koncentrálok. De ez nem zárja ki, hogy később megcsináljam (a Star Wars trilógiát). Ha egy nap visszatérek a Star Wars univerzumba, én leszek a legboldogabb ember.” Forrás: The Independent Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Úgy érzem, ezek alapján a lehetőségnek és a készségnek kell időben találkoznia, mert mindkettő adott, csak jöjjenek egyszerre. Persze lehet, hogy amúgy udvarias, és körültekintően fogalmaz, vagyis nem ennyire egyszerű a helyzet, de ettől még összejöhet az új Rian Johnson SW-trilógia, ha az Erő is úgy akarja. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Továbbra is azt mondom, várnak. Van olyan réteg ahol a TLJ már kultfilmnek számít, és egyre többet lehet olvasni, hogy az a legjobb sequel film. El fog jönni az idő amikor simán be lehet vállalni egy Johnson trilógiát. Szerintem ez olyan 2030 körül fog realizálódni, de persze kérdéses mi lesz Kennedy és Iger után az irányvonal. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Úgy néz ki, hogy a követkető két év fix filmek terén és a két évvel ezelőtt bejelentett filmek is készülnek, ami ha az évi 1 SW mozit nézzük, 2030-ig simán kifut a dolog. A következő évtizedben pedig újra előjöhetnek a trilógiákkal, hiszen ne feledjük, Kennedy egy Simon Kingberg trilógiáról is beszélt, mellette pedig egy RJ trilógia is simán összehozható. Persze valóban kérdés, ha Kennedy és Iger kiesik a jövőben, vajon mit hoz az ezutáni vezetőség. Én úgy érzem, hogy már elkezdtünk egy átmeneti időszakot, egy olyat, ami az elkövetkező 1-2 évben végbe fog menni, nevezetesen, hogy a Lucasfilm élére új fejes kerül (Kennedy pedig marad produceri szerepben) és a következő Celebration (amellett, hogy 50 évet ünneplünk) szerintem felfedi majd a jövőt számunkra, mi lesz a következő fejezet a franchise számára. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Amúgy is úgy volt, hogy az első részt rendezi csak, a többit írja vagy felügyeli. Csak érjük meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.