Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. A közelgő MCU filmek közül ezt várom leginkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. The Falcon and the Winter Soldier - sorozatkritika Azzal kezdeném, hogy nekem nem tetszett ez a sorozat, pedig jól indult, hogy miért nem arról később, előbb a pozitívumok: Spoiler Amit nagyon jól sikerült átadnia a sorozatnak, az a karakterek fejlődéstörténete, belső drámái és a megküzdési stratégiájuk. Eleve a problémafelvetés is nagyon beszédes volt, Buckynak aki egy szuperkatona volt a múltjával és a Tél Katonájaként véghezvitt tetteivel kellett szembenéznie, illetve nem átlagos emberként beilleszkedni egy olyan szokványos élet hétköznapjaiba, ami számára gyakorlatilag a 40-es évek óta ismeretlen volt. Ezzel szemben Sam, aki nem birtokolt szupererőket, viszont hatalmas felelősség került a vállára, hogy átvegye a Kapitánytól kapott pajzsot és ő is szimbólummá váljon. Azt már az utolsó Bosszúállók filmben is sejteni lehetett, hogy nagyon szimbolikus az, hogy Samnak adja oda a pajzsot Steve (mondjuk úgy, hogy Bucky a korábbi bűneivel nem mutatott volna olyan jól Kapitányként). Tehát Sam esetében ez a szimbólum kettős természetű volt, egyszerre kellett Amerika Kapitánynak lennie, aki már önmagában is egy olyan értéket képvisel, amire felnéznek és nagy tiszteletben tartanak és emellett feketeként is ott volt rajta a felelősség, hogy neki, mint színesbőrűnek be kell tölteni egy szerepet, ami a saját közösségge számára kiemelt szimbolikus jelentőséggel bír. Eleve nekem az is tetszett, hogy ezeket a hősöket, így el lehet távolítani a személyektől. Steve Rogers volt Amerika Kapitány, de amit az a pajzs képvisel messze túlmutat egyetlen emberen és így történet következő fázisában, akár más is betöltheti a szerepet, továbbvíve és gazdagítva annak az örökségét. Ahogy megismerkedhettünk ennek az örökségnek az árnyoldalával az nagyon jól mutatta be Sam történetszálát azzal kapcsolatban, ahogy magában is el kellett fogadnia ezt a szerepet, úgy hogy mit is jelent ez mások számára. Mondhatjuk, hogy Sam ugyanoda jutott el a sorozat végére, mint amikor az Endgame végén megkapta a pajzsot, hogy majd ő lesz a következő Kapitány, de amíg ott csak egy ígéretet kaptunk erre, most sikerült megtölteni tartalommal azt a jelenetet visszamenőlegesen is, hogy milyen súlya van annak, hogy Sam lesz az új Amerika Kapitány. A kettő között eltelt út során pedig közelebb kerülhetett hozzánk a karakter, mint a filmes szereplései során eddig bármikor, megismerhettük a családját és rajta keresztül azt a perspektívát, ami az eredeti Steve Rogerset is jellemezte. Sam egy kisember, a kisemberekre jellemző problémákkal, egy sokkal földhözragadtabb nézőpontot kapunk a személyében (a család anyagi helyzete a bankban kitűnik - itt érdekes volt amúgy, hogy felmerült a Bosszúállók miből élnek), mint Thor isteni mivolta, vagy Tony Stark a felső tízezerhez kötődő playboy világa. Steve is egy kisember volt a szó minden értelmében és Samen keresztül még azt is bejátszották, hogy nem is kell feltétlenül szuperszérummal rendelkeznie ahhoz, hogy az a hős és az a szimbólum legyen, amire a világnak szüksége van. Ez jó volt, valamint ez is egy kapcsolódási pont volt a Karli féle mozgalomhoz, hogy tudott empatizálni velük a társadalmi helyzetéből fakadóan. Az is regy érdekes adalék volt, hogy milyen zökkenőmentesen bele tudták fűzni Isiah Bradleyt a történetbe és ő sokat tett hozzá Sam karakterének fejlődéséhez is. Bucky kapcsán a bűntudat és az újrakezdés motívumai domináltak, aminek a megvait már a harmadik Amerika Kapitány filmben elvetették, de azóta nem volt rendesen tér és idő kibontani ennek a szálait. Abban a filmben Steve elment a falig, hogy esélyt adjon Buckynak az újrakezdésre és itt láthattuk, hogy ennek a felelősségét magán és érzi, a múltja után megváltást keres magának. Hiába tett aztán regneteget az egész galaxis biztonságának érdekében, a múltban elkövetett bűneit és azokat az életeket, amiket elvett már nem fordíhatja vissza. Ezt remekül ábrázolták a konfliktusos karakterében és ettől volt szerintem ennyire különleges figura Bucky, most már sokkal jobban értékelem, mint régen, ezt is a sorozat javára írom. A kémia kettejük között Sammel nagyon jól működött. Némileg a megszokott buddy movies alapkról indultunk el, hogy kezdetben szinte nem állhatja egymást a két főhős, de aztán összecsiszolódnak. Az a visszatérő kis helyzetkomikum remek volt, hogy "Előreállítod a székedet." és úgy összességében nagyon jó párost alkottak, a széria vége felé pedig már túl is léptek a közös akciókon, hanem amikor egymásnak segítettek továbblépni, illetve azzá válni, aminek lenniük kell. A mellékszereplők kapcsán örömmel konstatáltam, hogy a WandaVision-höz hasonlóan itt is több, korábban ismert szereplő is visszatért ezzel színesítve a sorozatot, meg úgy jobban az MCU részének is érzem, egy egésznek az univerzumot, hogy fel lehet szereplőket fedezni innen-onnan, hogy őt már láttuk korábban egy másik produkcióban. Ezzel együtt, akiket itt láttunk nagyon jól kapcsolódtak a korábbi Amerika Kapitány filmekhez, aminek a sorozat egyfajta folytatását is képezte. A történet is számomra ott kezdett el igazán érdekessé válni és akkor indult be a sorozat, mikor Zemo bekapcsolódott a képbe, de Sharont is érdekes volt viszontlátni, főleg úgy, hogy igazán meglepő és a megszokottnál kockázatvállalóbb volt őt most egy ilyen szerepben látni, mint ami felé elvitték a karakterét. A wakandaik megjelenésétől kicsit többet vártam, de ők olyan nagy szerepet nem kívántak betölteni a konfliktusban, így talán annyira nem is hiányoztak Samék történetéből. Az új Amerika Kapitány, John Walker szerintem részben egy kihagyott ziccer volt. Azért mondom, hogy csak részben, mert azért így is sikerült érzékeltetni a karakterével, amit át akartak adni, de szerintem sokkal árnyaltabban is be lehetett volna mutatni és akkor még érdekesebb lett volna. Így egy kicsit úgy jött ki, mint a kötelező ügyeletes gonosz, amilyen kb. Hayward volt a WandaVisionben. Pedig ott is meg lehett valahol érteni Hayward motivációit, hogy ő az idő közben eltelt öt évben megtapasztalhatta milyen a világ vesztesen és magára hagyatva és ezért akarta Víziót felhasználni, hogy ilyen többé ne történjen... aztán kihozták arra, hogy egy állat, aki képes lenne simán ölni is, akár még Wanda gyerekeit illetően is. Itt a Walker esetében ott volt az a mérhetetlen felelősség, hogy Steve Rogers örökébe lépjen, az elején sokkal emberibbnek láthattuk, hogy milyen amikor izgul, amikor bizonytalan magában, szeretné a dolgokat jól csinálni. Meg is próbált összebarátkozni Samékkel, de a végére kihozták, hogy hát már katonaként sem volt hős, meg igazából egy ilyen komplexusos vadállat, aki bizonyítani akar és mindenáron ragaszkodik a pajzshoz. Annak azért örültem, hogy ő például kapott egy kis redemptiont a végén mikor megpróbálta megmenteni a Karli által a halálba küldött embereket. Na, de akkor rá is térnék miért éreztem keserű szájízt a sorozat befejezése iránt. Ami szerintem az egyik legértékesebb és legérdekesebb pontja az MCU filmeknek az interkonnektivitásban az nem az, hogy lehet keresztbe kasul utalgatni más filmekre, képregényekre, meg jobban el lehet adni őket egyszerre több szuperhős all-star válogatottjaként, hanem az, hogy az összekapcsoltság miátt a korábban bekövetkező eseményeknek a későbbiekben komoly fajsúlyos következményei lehetnek. Ezt már láthattuk az első Bosszúállók New Yorkban zajló csatája kapcsán, vagy leginkább Sokovia után is, de a legfontosabb az mindenképpen a csettintés volt. Az Endgame óta eddig megjelent három produkcióban (Far From Home, WandaVision, Falcon) mind máshogy közelítették meg ezt a kérdést. A Pókemberben a társadalmi hatásait nem nagyon érintették, hogy mivel is járt ez valójában. A WandaVisionben egy személyes megközelítésen volt a hangsúly, de ott már belepillanthattunk, hogy mit hozhat ki az emberekből ez a megváltozott világ, mert a világ igenis megváltozott és az az öt év nem múlt el nyomtalanul. Ezzel kapcsolatban itt ebben a sorozatban kaptuk a leginkább erre fókuszáló képet. Ennek a konfliktusnak az alapjai már megjelennek az Endgameben is, bár nem ebben a keretezésben, ahogy itt látjuk. Amikor Stevék elmennek Tony-hoz, hogy próbálják meg az időugrást, akkor már megjelenik ez, Tony a körülményekhez képest jól járt ebben az időszakban, de vannak akik vissza szeretnének térni, de Tony csak úgy hajlandó rá, ha minden ami az elmúlt 5 évben történ megmarad, csak mások számára a megváltozott élethelyzet fenntartása nem ilyen egyszerű. Amikor visszatérnek a korábban elporladtak, akkor szembe kell nézniük azzal, hogy a világ nem állt le addig, amíg ők távol voltak. Ez egy baromi erős konfliktus és egy kifejezetten érthető dilemma, ahogy azonban ezt kezelték az színvonaltalan volt! Karli karakterén keresztül megkaptuk azt a szempontot, hogy igen vannak, akik ennek a helyzetnek egyértelműen a nyertesei voltak, olyan esélyt kaptak, amit korábban nem. Lehetett volna ebből egy érdekes ellentét, hogy akkor ezt a konfliktust hogyan oldják meg. Erre úgy oldották fel az egészet, hogy Karlit szinte a végletekig radikalizálták, úgy hogy szinte nem maradt azonosulási pont vele, de mindeközben mintha mégis megpróbálták volna felépíteni, ezt a szegény megtévedt gyermek ábrándképét. Karli hideg számításból ártatlan embereket ölt meg, akiket szemrebbenés nélkül beáldozott a nagyobb cél érdekében, akár bűnözőkkel is szövetkezve és a végén már a tárasainak is szinte vállalhatatlan volt, úgy hogy mikor már látszott, hogy nem sikerül az akciójuk, ő akkor is képes lett volna megölni egy furgonnyi embert! Ezek után Sam a nagy csatát követő szentbeszédében meg úgy állítja be, mintha itt Karliék lettek volna az igazi áldozatok, az életét áldozta (hát nem csak a sajátjáét, hanem rengeteg másik ártatlan emberét), meg ne nevezzük őket terroristáknak Mondom mi van??? Hát mégis mi a búbánatnak nevezzük őket, ha nem egy terrorista csoportnak? El kell keserítnem Samet, meg az írókat, ez bizony az, amikor a politikai céljaik elérésnek érdekében a terror eszközeivel lépnek fel. Sokkal jobban meg lehetett volna oldani, hogy ne lehetetlenítsék el teljesen őket, úgy beállítva az egész mozgalmat, hogy ennek vitának igazából ne legyen létjogosultsága, mert ez egy igenis létező dilemma, egy létező konfliktus... mégis mit csináljunk ezekkel az emberekkel, hogy lehetne ezt megoldani. A legkínosabb az volt mikor a csúnya, érzéketlen demokrataként beállított szenátor felteszi azt a húsbavágóan releváns kérdést, hogy mégis mihez kezdjenek azzal, hogy valaki 5 év után visszatér a halálból és időközben egy nélkülöző család már elfoglalta a lakásukat... és erre mit mond Sam, hogy hát oldják meg... ők irányítják a bankokat, meg átrajzolják a határokat... mert a világ problémáit ugye így meg lehet oldani. Annyira vérgagyi volt ez, hogy az valami hihetetlen. Komolyan az jutott eszembe, mikor 5-6 éve volt itt Budapesten egy taxis-tüntetés az Uber ellen és megkérdezték az egyik sofőrt, hogy mit javasol a konfliktus kezelésére, mire a válasz: "Oldják meg és kész!" Na hát valahol ezen a színvonalon mozgott a sorozat a végére. A menekültek ügye, meg ez az egész konfliktus ennél színvonalasabb kifejtést igényelt volna, a párbeszédeket egészen egyszerűen kínos volt hallgatni a végén, nekem nagyon nem tetszett ez a lezárás és az egész sorozatra rányomta a bélyegét. A Lokit nagyon várom, de a WandaVision utáni lelkesedésem most kissé megcsappant, kár érte, mert amúgy nagy részben élveztem a sorozatot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 31. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Hemsworth de jól néz már ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. 6 perccel korábban, Iqvi írta: Hemsworth de jól néz már ki Csak az a k*rva lábnap mindig kimarad De lehet csak genetika szegénynek 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 9. Loki: Spoiler Nagyon tetszett az 1. rész, igazi 80-as évekbeli időutazós weird sci-fi hangulat. Kicsit a Doctor Who-ra emlékeztet, és a klasszikus kozmikus Marvel képregények világát is jól átadta. A Winter Soldierhez hasonlóan ez is lassabban pörög az átlag Marvelnél, de jól áll neki ez a tempó. Várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Loki 1. részes meme: Spoiler 8 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Ennek hány része lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. 21 perccel korábban, Iqvi írta: Ennek hány része lesz? Hat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. A Loki 2. része jött, látott, és győzött. Atom jó volt. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. 2021. 06. 16. - 21:27, Iqvi írta: A Loki 2. része jött, látott, és győzött. Atom jó volt. Én is megnéztem, és csak egyetértrni tudok. Nem olyan pörgős a cselekmény, inkább Tom Hiddleston játékára épít a sorozat, ahogy számítottam rá. Én kifejezetten szeretem az ilyen időutazgatós, filozofálgatós történeteket. Most már tűkön ülve várom, hogy mi lesz a jövö heti epizódban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. Nekem Loki az egyik kedvenc az MCU-ban, nekem mindegy is milyen a cselekmény, élmény HIddleston játékét nézni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Imádom mindkét karaktert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. (szerkesztve) Szerk.: Újra nézve tűnt csak fel, hogy Abomination is felbukkan. Szerkesztve: 2021. Június 25. - RacerX 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Nem akartam megnézni az új Marvel sorozatokat, a Shang-Chi-ig hátha addig valami csoda folytán esetleg lenne Disney+ itthon is és akkor szinkron is, de aztán tegnap végül annyira hiányzott már valami új MCU tartalom, hogy nem bírtam tovább és elkezdtem a WandaVisiont mára a 2 utolsó rész maradt csak, de már azt is letudtam: Spoiler Nagyon tetszett, feliratok keresése közben olvastam, hogy valakinek nem igazán tetszett az első 2-3 rész, de én azokat is imádtam, többet nevettem azon az "ál-sitcomon", mint a mostanság futó igaziakon. Egyébként a felirat készítők tök jó fejek voltak (Mor Tuadh félével néztem), hogy kiírták ha stáblistás jelenet következett, mondjuk nem mintha alapból nem pörgettem volna át a stáblistát is, hátha lesz egy-egy rész után. Wandából Scarlet Witch lett... így ez a sori az igazi eredettörténetévé vált számomra az Ultron korában látottak helyett. Apropó így, hogy már láthattuk, hogy az Elmekővel való találkozás előtt is volt ereje még talán a mutáns lét is belemagyarázható az ikrek karakterébe és a kő csupán katalizátorként és erősítőtőként szolgált. Így talán az X-Men is egy halszálnyival könnyebben belesimítható lesz majd az MCU-ba. És ha már X-Men mekkora húzás volt már Pietrót Evan Peters szereplésével visszahozni, még ha ilyen kifacsartan is Spectrum "születését" is láthattuk, kíváncsi leszek, hogy a mozifilmekbe is átviszik-e a karaktert. A többi régi ismerős feltűnéséért is jár a pacsi, Woo ügynökért aki kapásból egy a Hangyától tanult kártyatrükkel indít , Kat Denningsért (Darcy) meg csak úgy Fehér Vizió beemelése a történetbe is zseniális, így gondolom Paul Bettany feltűnésére eztán is számíthatunk majd az MCU háza táján. A látvány szerintem nem marad le a filmekhez képest, jó az érezhető, hogy egy-egy összecsapás nem annyira grandiózus, mint azokban, de ez érthető is. Most, hogy Wanda elkezdte tanulni a mágiát igazán kemény erőt fog képviselni, holott eddig sem volt piskóta. A sorozat átértékelte a Polgárháborúval kapcsolatos gondolataim is. Mindig Kapi oldalán "álltam" és még mindig úgy gondolom, hogy azért nem kellene felelősségre vonni a hősöket, ha háborús körülmények között járulékos veszteségeket okoznak. Itt azonban messze nem ez volt a helyzet, hanem, hogy ártatlan emberek estek fogságba a saját testükben, mert egy szuperhős nem tudta feldolgozni rendesen a traumáit, szóval már inkább úgy vélem, hogy igenis szükség van valakikre akik elszámoltathatják a hősöket. Na most pedig nekiállok Falconéknak remélem az is lesz ilyen jó! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. Megvolt a The Falcon and the Winter Soldier is: Spoiler A WandaVision jobban tetszett, de ezzel nem a sorozat érdemeit vitatnám, mert nagyon jó sorozat, csupán nekem általában jobban bejönnek a földtől jobban elrugaszkodott történetek, amikor nagyobb erejű hősökről szól a sztori. A sorozatról nekem egy az egyben a második Amerika Kapitány film feelingje jött át. Látvány tekintetében is film minőség szerintem, itt a harcok sem lógnak ki, mint ahogy azt a WandaVisionnál írtam ugye ez köszönhető a földhözragadtabbságnak. Itt "könnyebb" dolguk van, a Mandalorihoz képest már a WandaVisionnek is az volt, de ennek még a WandaVisionhöz képest is az van. Kevesebb hátteret, szereplőt, effektet kell számítógépes technikával megalkotni így több büdzsé marad az akciójelenetekre, amiknek ráadásul alapból sem kell olyan grandiózusnak lennie, mint pl.: egy Hulk vs. Thornak. Az eleje nálam kissé hullámzóan indult, az első részben az akciódús kezdet után eléggé leült, aztán a második részben mikor összekerültek a fiúk ezáltal megjelent az a csipkelődős dinamika, amit már a Polgárháborúban is láthattunk, illetve újabb jó kis akciót is prezentáltak újra fellelkesültem, hogy aztán a 3 rész elejét megint kicsit lagymatagnak érezzem, de aztán Madripoortól felfelé ívelt a "tetszési index" és nagyjából konstans is maradt a végéig. Zémó báró abszolút lopta a showt nálam amikor jelen volt. Az egyik legjobb Marvel főgonosszá lépett elő nálam ezzel az attitűddel amit mutatott. Meglepődtem, hogy összességében azért egy elég "becsületes" szupergonosz, vártam mikor szúrja hátba őket, de mégsem tette meg. Lelépni is több alkalma lett volna mégis mindig visszatért, hogy aztán akár Ő mentse meg a többieket. Igaz a végén mégiscsak "meglépett", de szerintem ez érthető, ott már tudta, hogy szorul a hurok és még le szerette volna róni a tiszteletét az emlékműnél, valamint ez nem is tekinthető teljes meglépésnek, mert ott bevárta a "végzetét", ahol tudta, hogy úgyis meg fogják találni. Erin Kellyman nem túl szimpatikus nekem, már Enfys Nestként sem volt az, ráadásul itt még a karaktere sem igazán tetszett, sőt idegesített, szóval örültem, hogy a végén Sharon végzett vele és nemcsak börtönbe került. És akkor kanyarodjunk rá Sharonra... "óvakodj egy megbántott nő haragjától" a hőn szeretett kormánya elfordult tőle így a bűnözői utat választotta. Meglepett ez a fordulat tekintve, hogy (ha jól tudom) a képregény történetekben Ő sosem tett hasonlót. Szegény Peggy forog a sírjában. A meglepődésem, még a tényleges lelepleződés előtt megtörtént. A konténeres akció után még csak arra tippeltem, hogy valahogy mégis valamelyik ügynökségnél van, azért vár rá autó csak erről nem beszélhet Sólyoméknak, aztán amikor a 4. részben Sammel telefonált kezdtem el gyanakodni, hogy a végén még Ő lesz az Power Broker. Az utolsó rész stáblistás jelenete arra enged következtetni, hogy elő lesz Ő még véve, filmre mondjuk kevésnek érzem, de egy másik sorozatban esélyes. Az új "Amerika Kapitány": Kicsit furának éreztem a nép reakcióját, hogy ugyanúgy rajonganak érte, mint ha mi sem történt volna, kicsit hálátlan Steve-vel szemben. Nem mintha képregényes alaptudásomból fakadóan nem tudtam volna mi lesz a szitu nagy vonalakban, de Wyatt Russel feje egyébként is instant spoiler, ezzel a sunyi fizimiskával tuti valami geb*sz van/lesz a karakterrel, főleg az alapján ahogy először látjuk a sisakban Végül Ő is megtalálja a számítását na meg a kormány is, U.S. Agent személyében a kormány megkaparintott egy olyan szuperkatonát akinek kevésbé lesznek morális problémái bármely paranccsal amit kap Amúgy kár, hogy egy olyan történet már esélytelen ahol együtt láthatnánk Britannia Kapitányt, Amerika Kapitányt, U.S. Agent-et és Red Guardian-t, ők lehetnének a "Pajzsos Bratyók" És ha már a pajzs "sokkoló" látvány volt (mármint olyan szinten ha belehelyezkedem abba világba ahol jól tudom mit jelent az a jelkép az emberek számára) véresen látni. Mindazt amit megtestesít: becsület, igazság, kitartás, remény stb. ezáltal megrontva, bemocskolva láthatjuk. Hasonlóan erős kép volt a pajzzsal a Végjátékban amikor már csak a fele van meg, ott érezhető, hogy itt most nagyon oda van minden, kétségbeejtő a helyzet. Sajnálatomra a PC-t ebbe a sorozatba is be kellett tolni, ami ha csak a sorozatot nézem nem is annyira sok/erőltetett, régen nem is zavart volna, de mivel manapság mindenből ez a sz*r folyik egyre jobban idegesít bármilyen megnyilvánulása is és nálam teljesen az ellentétes hatást érik el fokozatosan, mint amit szeretnének akár melyik "ágazatáról" is legyen szó. Ettől függetlenül az nem zavar, hogy Sam vette át a stafétát, akkor sem zavarna ha ezt most húzták volna meg először, de ugye képregényben is volt már rá példa. Az új "Amerikai Sólyom Kapitány" ruha is nagyon király lett. TL;DR: jó volt, tetszett! Most a következő dilemmával szembesültem, megnézzem a Loki kinn lévő 3 részét vagy várjam meg darálásra a teljes évadot? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 27. On 6/26/2021 at 1:34 PM , Darth Cupsy said: Most a következő dilemmával szembesültem, megnézzem a Loki kinn lévő 3 részét vagy várjam meg darálásra a teljes évadot? Hát, még három rész van az évadból. Ha gyorsan ma letöltöd mindet ledarálhatos szerdáig amikor jön a negyedik rész. De ha mindenképpen egyben akarod látni akkor még három hetet ki kell bírnod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 27. (szerkesztve) 23 perccel korábban, Iqvi írta: Hát, még három rész van az évadból. Ha gyorsan ma letöltöd mindet ledarálhatos szerdáig amikor jön a negyedik rész. De ha mindenképpen egyben akarod látni akkor még három hetet ki kell bírnod. Túljutottam a dilemmán Most a 3. rész Mor Tuadh féle feliratára várok, mert ha valamit elkezdek nézni feliratosan, akkor szeretem ugyanannak a brigádnak a munkájával végigkövetni a sorozatot, hogy egyformán legyenek fordítva a dolgok. De lehet elfogy a türelmem és megnézem az angol felirattal. Amúgy jobb lett volna a dara, mert most jobban várom - jelenleg a feliratot, utána meg a kövi részt - mint bármi mást. Egy dolgot nem értek: Spoiler Ha van egy Szent Idővonal és az Idővonal Felügyelet mindig rögvest helyreigazít, amikor attól eltérés keletkezik akkor, hogyan lehetnek ennyire eltérő Lokik, mint amit a hologramon is mutatott Mobius pl.: az a "Hellboy szerű" vagy a női Loki? Úgy értem amikor ezek az eltérések megjelentek (születés, fogantatás?) nem akkor kellett volna már korrigálniuk? Ezáltal felnőttként nem találkozhatnának velük. Szerkesztve: 2021. Június 27. - Darth Cupsy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Erre majd benne lesz a harmadik részben a válasz. Nem minden az aminek látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. 1 órával korábban, Iqvi írta: Erre majd benne lesz a harmadik részben a válasz. Nem minden az aminek látszik. Éjjel megnéztem, ezek szerint valamin átsiklottam, hol, mi volt a válasz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. 4 minutes ago, Darth Cupsy said: Éjjel megnéztem, ezek szerint valamin átsiklottam, hol, mi volt a válasz? Spoiler Amikor Sylvie mondja Lokinak, hogy minden TVA alkalmazott egy variáns. Ez abból derült ki a számára, amikor turkált a rész elején a minuteman fejében. Így eszerint a Szent Idővonal is csak egy a sok közül, és itt valami nagy hazugság van a háttérben. Így magyarázhatóak a Loki variánsok is, mint Sylvie vagy a Hellboy szerű Loki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. 10 perccel korábban, Iqvi írta: Spoiler elrejtése Amikor Sylvie mondja Lokinak, hogy minden TVA alkalmazott egy variáns. Ez abból derült ki a számára, amikor turkált a rész elején a minuteman fejében. Így eszerint a Szent Idővonal is csak egy a sok közül, és itt valami nagy hazugság van a háttérben. Így magyarázhatóak a Loki variánsok is, mint Sylvie vagy a Hellboy szerű Loki. Spoiler Valami hazugság van a háttérben ez igaz, de ebből szerintem még nem következik az, hogy több idővonal van. Lokit is kiragadták az időből variánsként, de eközben helyre lett állítva az Szent Idővonal is, hisz folyik tovább ahogy a filmekben láthattuk, Loki csücsül a börtönben Asgardban, tehát ha az Idő Felügyelet variánsokból áll is attól még az Idővonalat rendben tarthatták ugyanúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Oké @Darth Cupsy a múltkori kérdésedre meg van a válasz a mai részben. Eldobtam az agyam ettől a résztől, most már nincs ötletem arra hogy mi lehet a hazugság, mert még az is az volt amire nem hittem hogy az. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Hát jó ez cefet rész volt Úgy nézzétek, hogy stáblista után van jelenet. Spoiler Megkaptuk Kid Lokit, öreg Lokit akinek nem tudom van e neve, meg feka Thort? Aligátor nem tudom Lokinak számít e, bár rajta vannak a szarvak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Spoiler Ha aligátor is Lokinak számít akkor az nagyon furcsa lesz. Jó kérdés, hogy akkor most minden variáns átkerül ebbe a poszt-apokaliptikus világba vagy csak speciálisan Loki? Na meg ha a Time Keepers-ek robotok voltak akkor ki rabolta el a variánsokat, és állította be őket a TVA-ba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. 27 perccel korábban, Iqvi írta: Spoiler elrejtése Ha aligátor is Lokinak számít akkor az nagyon furcsa lesz. Jó kérdés, hogy akkor most minden variáns átkerül ebbe a poszt-apokaliptikus világba vagy csak speciálisan Loki? Na meg ha a Time Keepers-ek robotok voltak akkor ki rabolta el a variánsokat, és állította be őket a TVA-ba? Spoiler Ravonna-nak biztos lesz szerepe benne, Sylvie esetében is nagy a titkolózás, hogy gyerekként mit okozott amiért elvitte a TVA, gyanítom amúgy semmit csak valamiért kellett nekik. Én azon sem lepődnék már meg amúgy, ha kiderülne hogy mindenki Loki a TVA-nél maximum álcában vannak. Szerintem amúgy nem csak a Lokik kerülnek oda, hanem gyanítom mindenki akit "elégetnek" a bottal vagy miaz. Említették még a legelején, hogy harc volt az idővonalak között, lehet a Battleworld-nek nevezett helyre kerülnek, ha már úgyis nyomatják a multiverzumot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.