Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 29. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én, aki jó eséllyel jövő hétre úgy elfelejti ezt, hogy képes lesz tök más álláspontot foglalni? Vagy én, aki mostanában mindent elfelejtek? Jó csapat vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 29. 2 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 29. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 29. 53 perccel korábban, Rog írta: Ez a poszter tetszik eddig a legjobban, nagyon szép Már csak jobb felbontásban kellene:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Gyorsan kerestem egy nagyot. 1688X2500-as verzió 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Mindenütt reklámozzák a filmet rohamosztagosok őrizték a kupát a Libertadores Kupe döntéjében 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Los Angeles-ben is nagyban reklámozzák a muvit. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Na így kell röviden egy Saga Trailert csinálni. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. @Yoda József! Láttam a giga-leak hozzászólásodat odaát, de most sikerült nem elolvasni. Tetszett a leak? Csak egy igent vagy egy nemet írj! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Yoda József! Láttam a giga-leak hozzászólásodat odaát, de most sikerült nem elolvasni. Tetszett a leak? Csak egy igent vagy egy nemet írj! Köszi. Nekem igen. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Élőben a kérdezz-felelek a színészekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Q&A a stábbal! Facebookosok előnyben: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Feletted van a youtube. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Adam Driver sosincs ott 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Feletted van a youtube. Akkor még nem volt ott, mikor posztoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Az talán egyszerűbb elérni. Nem kell hozzá face. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Finn eredetéről is kiderülnek dolgok. https://www.vanityfair.com/hollywood/2019/12/star-wars-rise-of-skywalker-finn-origin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Már vége is. Sok értelme nem volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Süni Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 23 perccel korábban, Yoda József írta: Adam Driver sosincs ott Türelem. A Kylo személye körüli marketing már-már nevetségesen szájbarágós, úgyhogy biztosan vár ránk egy-két meglepetés.. Sajnos Driverből csak a bemutató után kapunk, attól tartok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hétvégén szóba került a Rey témában, hogy lehet-e esetleg átmenet a "vízió" és a "Rey átáll" skála két végpontja között? Pl. amit láttunk az előzetesben, az nem látomás, valóban megtörténik, de valójában Rey csak szerez a film alatt egy fura vörös fénykardot - és mivel mondjuk Anakin régi kardja tönkremegy, vagy nem áll a rendelkezésére - elszánt arccal megforgatja? Ugye a kard színe nem garancia semmire, hiszen Vader is kék karddal kezdte a pályafutását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Éppen most , Donát írta: Rey csak szerez a film alatt egy fura vörös fénykardot - és mivel mondjuk Anakin régi kardja tönkremegy, vagy nem áll a rendelkezésére - elszánt arccal megforgatja? És mindehhez felvesz egy totál másik ruhát is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Igen, ott a ruha zavar be. Biztos Rey klónja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. A videó végén van egy kérdés, hogy "Milyen volt az arckifejezésetek, amikor megtudtátok a film végét?" Hááát... nem vágnak valami bizalomgerjesztő fejet, remélem csak trollkodnak... De most nagyon eszembe jutott az, amikor a 8. évad előtt kérdezték a GoT színészeit a befejezésről, és ordított mindenkin, hogy mennyire csalódottak... Aztán ugye tudjuk milyen lett a vége... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Aztán ugye tudjuk milyen lett a vége... Zseniális. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Frenkie írta: Zseniális. Már akinek. A sorozat zárórésze meg a legrosszabb GoT epizód az IMDb-n Itt nem csak egy kisebbségről van szó, mint a TLJ esetében Szerkesztve: 2019. December 2. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 11 perccel korábban, Yoda József írta: A videó végén van egy kérdés, hogy "Milyen volt az arckifejezésetek, amikor megtudtátok a film végét?" Hááát... nem vágnak valami bizalomgerjesztő fejet, remélem csak trollkodnak... Ez mikor van pontosan? Amúgy szerintem még nem is látták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Amúgy mielőtt Poe elrohan ti is azt halljátok, hogy "I gotta pee so hard!"? (azaz nagyon kell pisilnem) szegény, már nem csodálkozom, hogy miért izeg mozog végig meg rakosgatja ide-oda a lábát 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez mikor van pontosan? Amúgy szerintem még nem is látták. 21:31 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Yoda: Ez itt OFF, de már azelőtt tele volt szórva negativ szavazatokkal az epizód, mielőtt lement volna a rész Meg öszintén kit érdekel, hogy mások mit gondolnak: a maga idején a Ragyogást még a legrosszabb rendezésre is jelölték annyira ki nem állhatták, ehhez képest klasszikus. Engem mindenhol, beleértve az ep.9-et is elsősorban az érdekel hogy nekem tetszedjen. Mark Hamill láthatóan nem szerette az ep.8-at. Az se rontotta le a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Amúgy mielőtt Poe elrohan ti is azt halljátok, hogy "I gotta pee so hard!"? (azaz nagyon kell pisilnem) szegény, már nem csodálkozom, hogy miért izeg mozog végig meg rakosgatja ide-oda a lábát Basszus pont erre gondoltam, amikor izgett mozgott össze-vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 perccel korábban, Bomarr írta: Engem mindenhol, beleértve az ep.9-et is elsősorban az érdekel hogy nekem tetszedjen. Mark Hamill láthatóan nem szerette az ep.8-at. Hidd el, engem is de vannak rossz emlékeim. A TLJ-t pedig én is szeretem, ellentétben Mark-kal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.