Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
53 perccel korábban, Rog írta:

lWYq4WB.jpg

Ez a poszter tetszik eddig a legjobban, nagyon szép :love: Már csak jobb felbontásban kellene:D 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Yoda József!

Láttam a giga-leak hozzászólásodat odaát, de most sikerült nem elolvasni. Tetszett a leak? Csak egy igent vagy egy nemet írj! Köszi. :)

Nekem igen.

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Yoda József írta:

Adam Driver sosincs ott :(

Türelem. A Kylo személye körüli marketing már-már nevetségesen szájbarágós, úgyhogy biztosan vár ránk egy-két meglepetés.. 

Sajnos Driverből csak a bemutató után kapunk, attól tartok.

Hozzászólás ideje:

Hétvégén szóba került a Rey témában, hogy lehet-e esetleg átmenet a "vízió" és a "Rey átáll" skála két végpontja között? Pl. amit láttunk az előzetesben, az nem látomás, valóban megtörténik, de valójában Rey csak szerez a film alatt egy fura vörös fénykardot - és mivel mondjuk Anakin régi kardja tönkremegy, vagy nem áll a rendelkezésére - elszánt arccal megforgatja? Ugye a kard színe nem garancia semmire, hiszen Vader is kék karddal kezdte a pályafutását.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Donát írta:

Rey csak szerez a film alatt egy fura vörös fénykardot - és mivel mondjuk Anakin régi kardja tönkremegy, vagy nem áll a rendelkezésére - elszánt arccal megforgatja?

És mindehhez felvesz egy totál másik ruhát is? :D

Hozzászólás ideje:

A videó végén van egy kérdés, hogy "Milyen volt az arckifejezésetek, amikor megtudtátok a film végét?"

Hááát... nem vágnak valami bizalomgerjesztő fejet, remélem csak trollkodnak... De most nagyon eszembe jutott az, amikor a 8. évad előtt kérdezték a GoT színészeit a befejezésről, és ordított mindenkin, hogy mennyire csalódottak... Aztán ugye tudjuk milyen lett a vége...

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Frenkie írta:

Zseniális.:P

Már akinek. A sorozat zárórésze meg a legrosszabb GoT epizód az IMDb-n :P Itt nem csak egy kisebbségről van szó, mint a TLJ esetében

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
11 perccel korábban, Yoda József írta:

A videó végén van egy kérdés, hogy "Milyen volt az arckifejezésetek, amikor megtudtátok a film végét?"

Hááát... nem vágnak valami bizalomgerjesztő fejet, remélem csak trollkodnak...

Ez mikor van pontosan?

Amúgy szerintem még nem is látták. :) 

Hozzászólás ideje:

Amúgy mielőtt Poe elrohan ti is azt halljátok, hogy "I gotta pee so hard!"? (azaz nagyon kell pisilnem) :lol: szegény, már nem csodálkozom, hogy miért izeg mozog végig meg rakosgatja ide-oda a lábát :D

1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez mikor van pontosan?

Amúgy szerintem még nem is látták. :) 

21:31

Hozzászólás ideje:

Yoda: Ez itt OFF, de már azelőtt tele volt szórva negativ szavazatokkal az epizód, mielőtt lement volna a rész :) Meg öszintén kit érdekel, hogy mások mit gondolnak: a maga idején a Ragyogást még a legrosszabb rendezésre is jelölték annyira ki nem állhatták, ehhez képest klasszikus. Engem mindenhol, beleértve az ep.9-et is elsősorban az érdekel hogy nekem tetszedjen. Mark Hamill láthatóan nem szerette az ep.8-at. Az se rontotta le a filmet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Amúgy mielőtt Poe elrohan ti is azt halljátok, hogy "I gotta pee so hard!"? (azaz nagyon kell pisilnem) :lol: szegény, már nem csodálkozom, hogy miért izeg mozog végig meg rakosgatja ide-oda a lábát :D

Basszus pont erre gondoltam, amikor izgett mozgott össze-vissza. :lol:

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bomarr írta:

Engem mindenhol, beleértve az ep.9-et is elsősorban az érdekel hogy nekem tetszedjen. Mark Hamill láthatóan nem szerette az ep.8-at.

Hidd el, engem is ;) de vannak rossz emlékeim.

A TLJ-t pedig én is szeretem, ellentétben Mark-kal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.