Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én, aki jó eséllyel jövő hétre úgy elfelejti ezt, hogy képes lesz tök más álláspontot foglalni? Vagy én, aki mostanában mindent elfelejtek? Jó csapat vagyunk. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. 53 perccel korábban, Rog írta: Ez a poszter tetszik eddig a legjobban, nagyon szép Már csak jobb felbontásban kellene:D Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Gyorsan kerestem egy nagyot. 1688X2500-as verzió 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Mindenütt reklámozzák a filmet rohamosztagosok őrizték a kupát a Libertadores Kupe döntéjében 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Los Angeles-ben is nagyban reklámozzák a muvit. 2 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Na így kell röviden egy Saga Trailert csinálni. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. @Yoda József! Láttam a giga-leak hozzászólásodat odaát, de most sikerült nem elolvasni. Tetszett a leak? Csak egy igent vagy egy nemet írj! Köszi. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Yoda József! Láttam a giga-leak hozzászólásodat odaát, de most sikerült nem elolvasni. Tetszett a leak? Csak egy igent vagy egy nemet írj! Köszi. Nekem igen. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Élőben a kérdezz-felelek a színészekkel. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Q&A a stábbal! Facebookosok előnyben: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Feletted van a youtube. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Adam Driver sosincs ott 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Feletted van a youtube. Akkor még nem volt ott, mikor posztoltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Az talán egyszerűbb elérni. Nem kell hozzá face. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Finn eredetéről is kiderülnek dolgok. https://www.vanityfair.com/hollywood/2019/12/star-wars-rise-of-skywalker-finn-origin Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Már vége is. Sok értelme nem volt... Válasz
Süni Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 23 perccel korábban, Yoda József írta: Adam Driver sosincs ott Türelem. A Kylo személye körüli marketing már-már nevetségesen szájbarágós, úgyhogy biztosan vár ránk egy-két meglepetés.. Sajnos Driverből csak a bemutató után kapunk, attól tartok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hétvégén szóba került a Rey témában, hogy lehet-e esetleg átmenet a "vízió" és a "Rey átáll" skála két végpontja között? Pl. amit láttunk az előzetesben, az nem látomás, valóban megtörténik, de valójában Rey csak szerez a film alatt egy fura vörös fénykardot - és mivel mondjuk Anakin régi kardja tönkremegy, vagy nem áll a rendelkezésére - elszánt arccal megforgatja? Ugye a kard színe nem garancia semmire, hiszen Vader is kék karddal kezdte a pályafutását. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Éppen most , Donát írta: Rey csak szerez a film alatt egy fura vörös fénykardot - és mivel mondjuk Anakin régi kardja tönkremegy, vagy nem áll a rendelkezésére - elszánt arccal megforgatja? És mindehhez felvesz egy totál másik ruhát is? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Igen, ott a ruha zavar be. Biztos Rey klónja. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. A videó végén van egy kérdés, hogy "Milyen volt az arckifejezésetek, amikor megtudtátok a film végét?" Hááát... nem vágnak valami bizalomgerjesztő fejet, remélem csak trollkodnak... De most nagyon eszembe jutott az, amikor a 8. évad előtt kérdezték a GoT színészeit a befejezésről, és ordított mindenkin, hogy mennyire csalódottak... Aztán ugye tudjuk milyen lett a vége... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Aztán ugye tudjuk milyen lett a vége... Zseniális. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Frenkie írta: Zseniális. Már akinek. A sorozat zárórésze meg a legrosszabb GoT epizód az IMDb-n Itt nem csak egy kisebbségről van szó, mint a TLJ esetében Szerkesztve: 2019. December 2. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 11 perccel korábban, Yoda József írta: A videó végén van egy kérdés, hogy "Milyen volt az arckifejezésetek, amikor megtudtátok a film végét?" Hááát... nem vágnak valami bizalomgerjesztő fejet, remélem csak trollkodnak... Ez mikor van pontosan? Amúgy szerintem még nem is látták. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Amúgy mielőtt Poe elrohan ti is azt halljátok, hogy "I gotta pee so hard!"? (azaz nagyon kell pisilnem) szegény, már nem csodálkozom, hogy miért izeg mozog végig meg rakosgatja ide-oda a lábát 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez mikor van pontosan? Amúgy szerintem még nem is látták. 21:31 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Yoda: Ez itt OFF, de már azelőtt tele volt szórva negativ szavazatokkal az epizód, mielőtt lement volna a rész Meg öszintén kit érdekel, hogy mások mit gondolnak: a maga idején a Ragyogást még a legrosszabb rendezésre is jelölték annyira ki nem állhatták, ehhez képest klasszikus. Engem mindenhol, beleértve az ep.9-et is elsősorban az érdekel hogy nekem tetszedjen. Mark Hamill láthatóan nem szerette az ep.8-at. Az se rontotta le a filmet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Amúgy mielőtt Poe elrohan ti is azt halljátok, hogy "I gotta pee so hard!"? (azaz nagyon kell pisilnem) szegény, már nem csodálkozom, hogy miért izeg mozog végig meg rakosgatja ide-oda a lábát Basszus pont erre gondoltam, amikor izgett mozgott össze-vissza. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 perccel korábban, Bomarr írta: Engem mindenhol, beleértve az ep.9-et is elsősorban az érdekel hogy nekem tetszedjen. Mark Hamill láthatóan nem szerette az ep.8-at. Hidd el, engem is de vannak rossz emlékeim. A TLJ-t pedig én is szeretem, ellentétben Mark-kal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.