Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egy reddit felhasználó töltött fel egy hasonló képet csak Ő kapott valami kis üvegcséket is, az egyikben homok volt a másikban pedig fekete bab. És azt írta, hogy a homok valamelyik ismerős sivatagos bolygóról származik, míg a fekete bab kapcsán a Mustafart emlegették.

hyp78t5bb2921.jpg

Hozzászólás ideje:

És még ezt is leírta az emberke:

"The sand, and it is really fine sand is from a sacred place on a familiar planet. The beans are something to do with “A Jedi eater” whatever that means."

Tehát egy szent helyről származna a homok? Míg a "Jedi eater" utalhat Mustafarra olyan szempontból, hogy oda Jedik meghalni jártak.

Szerkesztve: - Kenobi tábornok

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2019. 01. 08. - 11:41, Kenobi tábornok írta:

Egy reddit felhasználó töltött fel egy hasonló képet csak Ő kapott valami kis üvegcséket is, az egyikben homok volt a másikban pedig fekete bab. És azt írta, hogy a homok valamelyik ismerős sivatagos bolygóról származik, míg a fekete bab kapcsán a Mustafart emlegették.

hyp78t5bb2921.jpg

A két üveg nem valódi, nincs köze a forgatáshoz. 

Hozzászólás ideje:

Anno a TLJ és a TFA esetén már régen kész voltak ekkorra a forgatással. Bár az is igaz, hogy azokat hamarabb is kezdték.

TFA: 2014. április - 2014. november (7 hónap - itt megjegyzendő, hogy Ford ugye megsérült a forgatás közben, ami azért lelassította a munkát kicsit)

TLJ: 2016. február - 2016. július (5 hónap)

Ezek mind a hivatalos forgatási időszakok. De a TLJ esetében már 2015 szeptemberében vettek fel pár jelenetet a Skellig Michael-en (a szigetre a belépés korlátozott, csak április és szeptember között lehet odamenni, ezért anno úgy döntöttek, hogy már szeptemberben felvesznek ott pár jelenetet, aztán persze 2016 tavaszán is visszatértek még).

Mivel a IX esetében semmilyen zűrről nem tudunk, ami hátráltatta a forgatást, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a leghosszabb forgatási időszak a trilógiában, ami akár azt is jelentheti, hogy a leghosszabb film is lesz a 3 közül :) (én ebben reménykedek, szerintem elég sok megválaszolatlan kérdés van, amire kell a sok játékidő)

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Én se számítok brutál hosszú filmre. Talán egy TLJ hosszúságú filmet kapunk. Az biztos, hogy terjedelmében viszont itt nagyon sok werkfilmet kaphatunk, hiszen ez a Skywalker Saga zárása. :)

Hozzászólás ideje:

2 óra plusz valamennyivel én már elégedett leszek. Nagyon le lógjon ki a lólább felfelé sem! 

A lényeg, hogy minden legyen benne, amire szükségünk van!(Reyduplapengészöldkarddalhogyrendetvágjonarenekköztésanakinszellem) ;)

Hozzászólás ideje:

No igen csak nehogy átessünk a ló túloldalára mert 1 filmbe belezsúfolni mindent végeredményként nem lesz jó az biztos.  

Hozzászólás ideje:

A forgatás során biztosan belezsúfolnak sok mindent, aztán a végén megvágják, attól függően, mi mutat majd jól. :)

Én nem bánom, ha lesznek finom utalások és a kérdésekre nem mind kapunk kész válaszokat, hanem lehet még majd rajta elmélkedni. A legfontosabb, hogy mint film, jó legyen. Sőt, nagyon jó legyen. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem elég, ha válszol az Erő új aspektusaira, a Kiválasztott dologra és zárják le megnyugtatóan a Skywalkererk történetét. Szerintem ezek így össze tudják majd fogni a 9 részt. Persze nem baj, ha lesz pár utalás, kikacsintás az OT-ra meg a PT-re (viszzatérő helyszínek, flashback, Anakin szerepe). Ha ezek meg lesznek én már elégedett leszek. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.