Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Aurra Singtől Felucián át a Teräs Käsi-ig rengeteg az utalás a korábbi dolgokra. Ami érdekes és csak most olvasom: Han azt hazudja, hogy egy VCX-100-as van a birtokában amikor először leül Landoval. Nos az a helyzet hogy már láttunk korábban VCX-100-ast a kánonban. A Rebels Ghost-ja az :) (a Data file-nál látható a megnevezés)

T_Zgu7hvX0vziCWUiE3OR5JCoFyCCqwj8YKeMJQe

Hozzászólás ideje:

Na még egy: vannak ezek a "félfejű" cyborg szolgák, akik a Rogue One-ban tünnek fel a Jedhán. Baromi érdekes koncepció viszont mindig csak a háttérben állnak, alig látni őket. Most viszont úgy tűnt, hogy Vos a kormányzó kinyirása után pont egy ilyenhez beszélt.

Kapcsolódó kép

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Bomarr írta:

Na még egy: vannak ezek a "félfejű" cyborg szolgák, akik a Rogue One-ban tünnek fel a Jedhán. Baromi érdekes koncepció viszont mindig csak a háttérben állnak, alig látni őket. Most viszont úgy tűnt, hogy Vos a kormányzó kinyirása után pont egy ilyenhez beszélt.

Igen, egy ilyen figurához beszélt.

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, RacerX írta:

Az is jó easter egg volt, a legendákhoz tartozó Lando-trilógia címeire utalnak. :D

De csak 2 volt nem? Vagy az Osseonról lemaradtam? :O

Hozzászólás ideje:

A vuki, akivel Chewie a Kesselen “összefejel”, Sagwának hívják. Az IMDB szerint egy Vajda Attila nevű fószer játszotta.

Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, RacerX írta:

A vuki, akivel Chewie a Kesselen “összefejel”, Sagwának hívják. Az IMDB szerint egy Vajda Attila nevű fószer játszotta.

A stáblista szerint is

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

De csak 2 volt nem? Vagy az Osseonról lemaradtam? :O

Jaja, mindet említették.

Hozzászólás ideje:

A képes útmutatóból egy-két érdekesség:

Kesselt egy királyi család uralja. A film eseményei alatt Yaruba király uralkodik a bolygón, aki akárcsak felmenői a planéta felét kiadta a Pyke szindikátusnak.

Mimban - a bolygó sokáig túl vad volt ahhoz, hogy bárkinek is eszébe jusson gyarmatizálni. Csakhogy egy értékes ásvány miatt felkapott hely lett. A bányásztársaságok miatt az egykor zöldellő bolygó sártengerré vált. Először a helyi lakosság a Klón háború alatt kezdett harcolni a függetlenségéért. A Szeparatisták ellen a 224-dik klón század képezte ki Iasento-t a helyi ellenállás vezetőjét és embereit. Ugyanők most a Birodalom ellen harcolnak.

Hozzászólás ideje:
2018. 05. 24. - 10:44, Bomarr írta:

Csak nekem tűnik úgy, hogy Lobot is egy ilyen alak, csak megmaradt fejfelsővel? Aki nélkül Lando igencsak pechben maradt volna a Bespinen. 

....most szeretnék egy Lobot spinoffot. (Róla van egyáltalán bármi a jelenlegi kánonban? )

Hozzászólás ideje:

A Lando képregényben kitérnek rá. Az implantátum a fején birodalmi technológia. A gyors adatelemzést segíti. A Rebelsben Tseebo fején is egy hasonló cucc volt.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, RacerX írta:

Enfy Nest bandájában volt Benthic Two Tubes is, aki a RO-ban Saw partizánjai közé tartozott.

Gondolom ő a Strogg(a Quake 2 és 4 rosszfiúi) kinézetü. Én is észrevettem, ebből arra következtettem, hogy a Nest a koaxiumot Saw Gerrerához vitte.

Hozzászólás ideje:

Abban a ruhában amin a forgatási képen láthatóak szerintem nem szerepeltek. Viszont gyanús hogy az a két rohamosztagos, aki Csuvi és Han bunyóját nézi talán pont Tag és Bink volt. 

Közben kijött pár látványterv:

artofsolo_136-37.jpg?itok=zFIvJNbU

artofsolo_218.jpg?itok=WsdYdEst

3d4e161e12b0be39e7bd5f9b00a0bb5a

859720b617a6deadcec4aa235130ea4a

art-of-solo-interview-tall.jpg

art-of-solo-interview-6.jpg

art-of-solo-interview-4.jpg

art-of-solo-interview-1.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.