Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 13. Hozzászólás ideje: 2018. Május 13. Harrison Ford meglepte az utódját interjú közben. 4 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Get out of my chair. Get out of my life! Hatalmas az öreg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Jó volt hogy így meglepték Aldent. :) Fordnak pedig mindig hatalmas volt a humora. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Aurra Singtől Felucián át a Teräs Käsi-ig rengeteg az utalás a korábbi dolgokra. Ami érdekes és csak most olvasom: Han azt hazudja, hogy egy VCX-100-as van a birtokában amikor először leül Landoval. Nos az a helyzet hogy már láttunk korábban VCX-100-ast a kánonban. A Rebels Ghost-ja az (a Data file-nál látható a megnevezés) 4 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Na még egy: vannak ezek a "félfejű" cyborg szolgák, akik a Rogue One-ban tünnek fel a Jedhán. Baromi érdekes koncepció viszont mindig csak a háttérben állnak, alig látni őket. Most viszont úgy tűnt, hogy Vos a kormányzó kinyirása után pont egy ilyenhez beszélt. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Ezek után meg se kéne kérdeznem, de azért mégis: hogy tetszett a film, Bomarr? Írsz róla pár szót a másik topikban? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Érdekes koncepció, hogy épp a szájáig van meg a feje 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Na még egy: vannak ezek a "félfejű" cyborg szolgák, akik a Rogue One-ban tünnek fel a Jedhán. Baromi érdekes koncepció viszont mindig csak a háttérben állnak, alig látni őket. Most viszont úgy tűnt, hogy Vos a kormányzó kinyirása után pont egy ilyenhez beszélt. Igen, egy ilyen figurához beszélt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. 4 perccel korábban, Donát írta: Ezek után meg se kéne kérdeznem, de azért mégis: hogy tetszett a film, Bomarr? Írsz róla pár szót a másik topikban? Már írom is Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Az is jó easter egg volt, a legendákhoz tartozó Lando-trilógia címeire utalnak. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. 32 perccel korábban, RacerX írta: Az is jó easter egg volt, a legendákhoz tartozó Lando-trilógia címeire utalnak. De csak 2 volt nem? Vagy az Osseonról lemaradtam? :O Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. A vuki, akivel Chewie a Kesselen “összefejel”, Sagwának hívják. Az IMDB szerint egy Vajda Attila nevű fószer játszotta. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Az furcsa, mert elméletileg Anthony Daniels játszotta, Kasdan nyilatkozata szerint. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. 49 perccel korábban, RacerX írta: A vuki, akivel Chewie a Kesselen “összefejel”, Sagwának hívják. Az IMDB szerint egy Vajda Attila nevű fószer játszotta. A stáblista szerint is Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. 4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: De csak 2 volt nem? Vagy az Osseonról lemaradtam? :O Jaja, mindet említették. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. A képes útmutatóból egy-két érdekesség: Kesselt egy királyi család uralja. A film eseményei alatt Yaruba király uralkodik a bolygón, aki akárcsak felmenői a planéta felét kiadta a Pyke szindikátusnak. Mimban - a bolygó sokáig túl vad volt ahhoz, hogy bárkinek is eszébe jusson gyarmatizálni. Csakhogy egy értékes ásvány miatt felkapott hely lett. A bányásztársaságok miatt az egykor zöldellő bolygó sártengerré vált. Először a helyi lakosság a Klón háború alatt kezdett harcolni a függetlenségéért. A Szeparatisták ellen a 224-dik klón század képezte ki Iasento-t a helyi ellenállás vezetőjét és embereit. Ugyanők most a Birodalom ellen harcolnak. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. A kibővített csillagtérkép: 1 1 Válasz
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Szerintetek Ray Park játszotta Maul-t? én nem voltam biztos benne... Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. Hozzászólás ideje: 2018. Május 24. 4 perccel korábban, Lizardking írta: Szerintetek Ray Park játszotta Maul-t? én nem voltam biztos benne... Igen Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Enfy Nest bandájában volt Benthic Two Tubes is, aki a RO-ban Saw partizánjai közé tartozott. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. 2018. 05. 24. - 10:44, Bomarr írta: Na még egy: vannak ezek a "félfejű" cyborg szolgák, akik a Rogue One-ban tünnek fel a Jedhán. Baromi érdekes koncepció viszont mindig csak a háttérben állnak, alig látni őket. Most viszont úgy tűnt, hogy Vos a kormányzó kinyirása után pont egy ilyenhez beszélt. Csak nekem tűnik úgy, hogy Lobot is egy ilyen alak, csak megmaradt fejfelsővel? Aki nélkül Lando igencsak pechben maradt volna a Bespinen. ....most szeretnék egy Lobot spinoffot. (Róla van egyáltalán bármi a jelenlegi kánonban? ) Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. A Lando képregényben kitérnek rá. Az implantátum a fején birodalmi technológia. A gyors adatelemzést segíti. A Rebelsben Tseebo fején is egy hasonló cucc volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. 4 órával ezelőtt, RacerX írta: Enfy Nest bandájában volt Benthic Two Tubes is, aki a RO-ban Saw partizánjai közé tartozott. Gondolom ő a Strogg(a Quake 2 és 4 rosszfiúi) kinézetü. Én is észrevettem, ebből arra következtettem, hogy a Nest a koaxiumot Saw Gerrerához vitte. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Még a premier előtt emlegették, hogy Tag és Bink, a két béna rohamosztagos fel fog tűnni a filmben. Ez megtörtént? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Abban a ruhában amin a forgatási képen láthatóak szerintem nem szerepeltek. Viszont gyanús hogy az a két rohamosztagos, aki Csuvi és Han bunyóját nézi talán pont Tag és Bink volt. Közben kijött pár látványterv: 5 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Ron Howard a testvérét, Clintet ismét berakta a filmjébe. Ralakilit játszotta, a droid ketrecharc jelenetnél tünt fel. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. A ketrecharc nagy poen, bírom. L3 felszabadító vénáját is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. De miért érzem úgy, hogy a film nem jött be? Pedig már évek óta mondom, hogy nézd meg a The Clone Wars-t. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. 3x láttam, 4-est adtam, de zsenge 4-es. Írok később róla. A zene kiborít, több helyen is... TCW kell, megnézem. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Tag és Bink. (Képes Enciklopédia) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.