Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 20. Hozzászólás ideje: 2019. Március 20. 17 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Az ilyen hírek kihoznak abból a depresszióból, mely folyamán már az öngyilkosság is néha eszembe jut. WTF? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 20. Hozzászólás ideje: 2019. Március 20. Édesanyám halála után többször is eszembe jutott... Azon az estén, mikor meghalt, kétszer is megpróbáltam kiugrani gyorsan közeledő autók elé. Az utolsó másodpercekben a józan eszem visszarántott. A józan eszem több dolgot is sugallt az elmémbe. Többek között egy rakás könyvet, amit el akarok olvasni. És azt is, hogy meg akarom élni, hogy legyenek újra régi időkben játszódó Star Wars történetek akár filmben, akár könyvben, vagy máshogy. 9 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. I have a dream Jedi vs Sith: A rendek létrejötte és a régi Köztársaság kialakulása. Talán most megvalósul. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 8 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: I have a dream Jedi vs Sith: A rendek létrejötte és a régi Köztársaság kialakulása. Talán most megvalósul. Nagyon remélem, hogy így lesz. Ha igen, akkor a várólistámon első helyre fog ugrani. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 2019. 03. 20. - 20:33, Darth Revan9 írta: Édesanyám halála után többször is eszembe jutott... Azon az estén, mikor meghalt, kétszer is megpróbáltam kiugrani gyorsan közeledő autók elé. Az utolsó másodpercekben a józan eszem visszarántott. A józan eszem több dolgot is sugallt az elmémbe. Többek között egy rakás könyvet, amit el akarok olvasni. És azt is, hogy meg akarom élni, hogy legyenek újra régi időkben játszódó Star Wars történetek akár filmben, akár könyvben, vagy máshogy. Ne viccelj már, ezzel nem oldasz meg semmit. Ezzel csak a szeretteid életét keserítenéd meg. Ha máshonnan nem, akkor az sw-ből meríts erőt és reményt, egy boldog élethez. Tudom mit beszélek, mert nekem apám is, anyám is meghalt. Előbbi akkor, amikor még csak 5 éves voltam, utóbbi meg 20 évvel később. Te még fiatal vagy, majd lesznek gyerekeid és majd meg fogod látni, hogy anyukád egyik másik tulajdonságát fogod bennük felfedezni. Nem csak külső, hanem belső tulajdonságot is. Hidd el, leszel még boldog ebben az életben és ez a remény kell, hogy életben tartson. 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 3 órával ezelőtt, M.Laci írta: Ezzel csak a szeretteid életét keserítenéd meg. OFF Meg ugye azét, aki szerencsétlen mód pont arra jár, és elüti. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 4 órával ezelőtt, Donát írta: OFF Meg ugye azét, aki szerencsétlen mód pont arra jár, és elüti. Igen. Arról nem is beszélve. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 12 órával ezelőtt, M.Laci írta: Ne viccelj már, ezzel nem oldasz meg semmit. Ezzel csak a szeretteid életét keserítenéd meg. Ha máshonnan nem, akkor az sw-ből meríts erőt és reményt, egy boldog élethez. Tudom mit beszélek, mert nekem apám is, anyám is meghalt. Előbbi akkor, amikor még csak 5 éves voltam, utóbbi meg 20 évvel később. Te még fiatal vagy, majd lesznek gyerekeid és majd meg fogod látni, hogy anyukád egyik másik tulajdonságát fogod bennük felfedezni. Nem csak külső, hanem belső tulajdonságot is. Hidd el, leszel még boldog ebben az életben és ez a remény kell, hogy életben tartson. Sajnálom a veszteségeidet, szörnyű lehetett. Köszönöm a biztató szavakat igyekszem emlékeztetni magam mindig miért érdemes élni. A Benioff-Weiss filmekhez. Jó lenne, ha valami nagyon egyedi, ütős, szép látványvilággal állnának elő. Szeretnék palotákat, monumentális emlékműveket, egyedi és egzotikus bolygókat látni. 3 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 2019. 03. 20. - 20:33, Darth Revan9 írta: Édesanyám halála után többször is eszembe jutott... Azon az estén, mikor meghalt, kétszer is megpróbáltam kiugrani gyorsan közeledő autók elé. Az utolsó másodpercekben a józan eszem visszarántott. A józan eszem több dolgot is sugallt az elmémbe. Többek között egy rakás könyvet, amit el akarok olvasni. És azt is, hogy meg akarom élni, hogy legyenek újra régi időkben játszódó Star Wars történetek akár filmben, akár könyvben, vagy máshogy. Az élet sokkal nehezebb mint egy rakás könyv elolvasása. Arról meg nem beszélve,hogy ne az határozza meg a jövődet, hogy milyen korba fog játszódni egy SW film. Egyre gondolj legjobban,hogy ő azt szeretné, ha élnél, és boldog lennél. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. A további off topikok törlésre, illetve áthelyezésre kerülnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Az MSW arcok nem hallottak semmit Weissék filmjéről. "Could not get confirmation on StarWarsNewsNet’s scoop on Benioff and Weiss’ first film (starting filming this Fall and being set in the Old Republic). Only Star Wars project shooting this Fall that they know of is Cassian Andor." 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Kár. Reméltem, hogy 2020 decemberére már jön az első rész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. 2020 decemberében az Avatar jön. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Mondjuk az elvileg jön aztán '21-ben, meg '22-ben is, sőt azután is. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. 9 perccel korábban, Bomarr írta: Mondjuk az elvileg jön aztán '21-ben, meg '22-ben is, sőt azután is. Jön, jön közelediiik! De soha nem érkezik meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. 13 perccel korábban, Bomarr írta: Mondjuk az elvileg jön aztán '21-ben, meg '22-ben is, sőt azután is. Igen, de a jövőévi lesz a nagy durranás. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Jön, jön közelediiik! De soha nem érkezik meg. Szerintem 90%, hogy jövő karácsonykor bemutatják a második részt. Most már a Disney-é. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. A StarWarsNewsNet információi szerint Anakin születése előtt 100 évvel fog játszódni az első spinoff film. https://www.starwarsnewsnet.com/2019/03/rumor-benioff-and-weiss-first-star-wars-film-set-well-before-the-skywalkers-to-begin-filming-this-fall.html 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Ez kb. ugyanaz amit már eddig is írtak a fanzine-ek. Továbbra is az a gondom ezzel, hogy a Celeben erről egy kanyi szó nem lesz. Az őszi forgatás már nincs messze ahhoz, hogy legalább egy panelt adjanak neki. Szerintem ez még kamu. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Az MSW semmit nem hallott az őszi forgatásról, simán lehet hogy az is kamu 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Könnyen elképzelhető. Ősszel a Cassian forog. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. 100 évvel Anakin előtt? Hát, ebből nem hiszem hogy egy trilógiára való alap kigyűlne. Az egy relatíve békés korszak volt. Kamunak érzem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Félreírás. Ez ugyanaz a hír amit korábban is megvitattunk. Eszerint több száz évet ugrunk vissza. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Ja, vagy úgy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Az sw szünetet kihasználva új stúdiót fognak építeni, a két úriembernek pedig rengeteg időt hagynak majd a SAGA-juk kidolgozására. 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Na most már ezt is tudjuk. A következő kombinálás az lesz, hogy vajon a 2. és a 3. is az ő filmjük lesz. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. És még lesz egy új élőszereplős sorozat is. Talán az Obi-Wan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Akkor leszek szomorú ha Rian teljesen kimarad az új projektből, vagy csak 2026 után jön az övé. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Nagyon sajnálnám én is ha csak 2028-ban, vagy egyáltalán nem jönne a Rian-trilógia. Viszont ha két különálló sztoriról van szó, az sem tetszene, ha kétévente felváltva jönnének. Várjuk meg a további infókat. Egyébként én a Trónok harcából egy percet sem láttam még, de a készítőik 1 éve még ünnepelt hősök voltak a neten. Azonban hetek óta csak olyan kommenteket látok, amiben őket pocskondiázzák, legalább nem lesz már nekik új ez a jelenség. 3 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. 1 órával ezelőtt, Brodie írta: Nagyon sajnálnám én is ha csak 2028-ban, vagy egyáltalán nem jönne a Rian-trilógia. Viszont ha két különálló sztoriról van szó, az sem tetszene, ha kétévente felváltva jönnének. Várjuk meg a további infókat. Egyébként én a Trónok harcából egy percet sem láttam még, de a készítőik 1 éve még ünnepelt hősök voltak a neten. Azonban hetek óta csak olyan kommenteket látok, amiben őket pocskondiázzák, legalább nem lesz már nekik új ez a jelenség. A hirtelen hősökből hirtelen ellenség is tud lenni 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 14. Egyébként fura, hogy Iger sose említi Riant. Most jó lehetőség lett volna. De kíváncsi lennék mi történt azon a megbeszélésen Kennedy-nél. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.