Jump to content

David Benioff és DB Weiss filmjei


Ody Mandrell

Recommended Posts

Érdekes. Ezek szerint a Lucasfilm a Saga befejezése után nem önálló filmekben, hanem önálló filmsorozatokban képzeli el az SW jövőjét. Lehet, hogy a Solo lesz az utolsó A Star Wars Story? Vagy még lesz egy Obi-Wannal foglalkozó, és akkor erre már lehet Story-trilógiaként hivatkozni. :hmm:

Link to comment
Share on other sites

Igen úgy látszik ennyi volt a Story filmeknek. Most igy hirtelen nem tudom hogy ez baj-e. Az mindenképp szuper hogy mindkét sorozatnál ki van hangsúlyozva, hogy nem kapcsolódnak a Skywalker Sagahoz. Így öt film után jutottunk el oda hogy magunk mögött hagyjuk végleg a régi filmeket (bár még egy Story film lehet hogy be fog férni... ki tudja) Mindenesetre kapunk két epikus több filmen átivelő történetet mindegyiket valszeg más korban. Ez azért nem hangzik rosszul. És ha mindkét csapat megy a saját feje után akkor két nagyon más mozi sorozat lesz ez. Hát a kiváncsiság részemről megvan.

Link to comment
Share on other sites

A ST akkor teljesen le fogja zárni a Skywalkerek történetét, ahogy ígérték. Ennek azért örülök, mert később úgyis csak önismétlésbe torkollna. 

 

Nagyon izgalmasan hangzik ez a bejelentés. Talán a TV show-t vártam volna nekik adni, de ez is maximálisan jó. 

Link to comment
Share on other sites

Hát, a Lucasfilmnél maximum tolóerőt kezdtek el nyomni, az biztos. :D Nem gondoltam volna, hogy Rian trilógiáját megspékelik még egy filmsorozattal, aminél a filmek számát sem említik meg, bár gyanítom trilógia lesz. Derült égből jött, de szeretettel várjuk. Már csak tisztázzák, hogy a Story filmekkel mi lesz.

Link to comment
Share on other sites

Atya gatya! Ne ez tényleg váratlanul ért, de egye fene máskor is meglephetnek így :D

Mondjuk az érdekes, hogy nem trilógiaként hivatkoznak a projektre. Lehetséges hogy hosszabb filmsorozat lesz? 

Jó hír, jöhet. Vajon van esély egy R besorolású SW irányra? (költői kérdés, nyilván nem lesznek meztelen twi'lekek és vérben tocsogó zabrakok)

 

Én szinte biztosra veszem hogy a sztori filmeknek még nem lesz vége. A korábbi hírek arról szóltak, hogy a Lucasfilmnél több karakterrel kapcsolatban is vannak ötletek. Nem hiszem hogy 2 film (vagy 3) után félretennék ezt az oldalágat. Már csak azért sem, mert ha a két nagy új projekt mind messze lesz a saga idejétől, akkor a sztori filmek kellemes kis nosztalgiával szolgálhatnak a régi rajongók számára is.

Edited by Jar-Jar Binks
Link to comment
Share on other sites

Jaja, az új Trónok évad 2019-ben jön. Ők pedig elnézve a werkeket végigkövetik a készités minden fázisát aztán jön a marketing turné a sorozat előtt. Millió eseményre meg interjúra elmennek a premierig, úgyhogy gondolom majd jövőre kezdik el komolyabban irni (valami koncepció persze biztos van.... az eddigi munkáik túlságosan mások mint az SW épp ezért csak úgy látatlanba aligha kapnak meg egy ekkora projektet. Rian-nek járt ez a kiváltság de neki ehhez előbb lekellett tenni egy ep.8-at).

Link to comment
Share on other sites

Érdekes kérdés hogy mikor is jön majd az első filmjük. Mert GoT valamikor '19 nyarára leköszön, szóval ha utána kényelmesen elkezdenek dolgozni 2021 decemberére (de még májusára is) simán el tudnak készülni vele. Lehet két trilógiát kezdenek '21-ben? Vagy RJ filmje 20-ban jön? Sűrű lesz az SW film menetrend :) 

Link to comment
Share on other sites

Ők akkor most olyasmit fognak összehozni mint egy klasszikus sorozat? 2-3 évad 6-8 éppen 1 órás résszel mondjuk. Vagy ne kérdezzek olyat amire nincs még válasz. :)
Két gyakorlatilag párhuzamos trilógia sok lenne.

Kennedy az RO kapcsán nyilatkozta miután már tény volt,hogy mekkora siker lett,hogy a szeretet amit a film kapott megerősítette őket az antológia filmek létjogosultságában. Nem gondolom,hogy befejeznék a Solo-val ezt a félét. Sőt,mivel Rian is leghamarabb 2021 után tud előállni trilógiája első részével, a két új versenyző(nem ismerem a munkásságukat) szintén,így az Ep IX utáni évre 'dukálna' egy önálló mozi.

Link to comment
Share on other sites

Részben örülök csak ennek.

 

Két nagyon tehetséges ember, ugyanakkor érdekes lett volna, ha Rian mellett kapjuk a stories-filmeket, amikben azért vissza-visszatérünk a régi időkbe. Így akkor majd felváltva kell újat és egy másik fajta újat befogadni.

 

Egy Boba- és egy Obi-Wan filmet nagyon megnéztem volna!!!! Persze a sorozat még egy kiaknázatlan lehetőség lehetne a szerepeltetésükre és McGregor amúgy is az utóbbi időben átszokott a sorozatokra.

 

És - bár szerepelni fog Palpatine a Rebelsben - úgy gondolom, hogy amíg McDiarmid még bőven elérhető, addig jó lenne őt is filmen viszontlátni még egyszer!

 

És akkor a klasszikus ikonikus SW-karakterek mindegyikét (a nagy trió, a két droid, a wookiee, a két túlélő idős jedi, a két sith és a fejvadász + Jabbában bízom, hogy feltűnik a Han-filmben) végleg letudtuk, és továbbléphetünk az újabb korokra, hősökre, el nem mondott történetekre. Aztán majd megint úgyis eljön az igény a klasszikus SW-hősök korára visszakanyarodni, mondjuk nem egy új x-xi-xii-t tudok elképzelni, hanem inkább az OT remake-jét. Tudom, hogy ez most így vérlázítóan hangzik, az is, de 20 év múlva lehet, hogy telítődés lesz, és megint lesz majd egy visszatérés a gyökerekhez. De akkor már sehogyan sem lesznek elérhetőek sajnos a klasszikus színészek.

 

Egyébként azért, és ez értelmezés kérdése, azt mondta Andi, hogy nem kapcsolódik sem a Skywalker-sagához, sem Rian új trilógiájához. Rian trilógiájánál az be volt jelentve, hogy teljesen üres vásznat fog megtölteni, teljesen új sztorikkal, figurákkal, de eszerint simán lehet, hogy a Benioff-Weiss duó filmjei pl. stories filmek lesznek, csak mondjuk egy trilógia, és úgy kapcsolódnak az eddigiekhez, mint a Rogue One, vagy a Solo, és ezek is ilyen módon spinoffok lesznek.

 

Amúgy meglepő lenne, ha offolnák a stories-okat. a RO hatalmas siker volt. A Solo trailerét pedig meglepően jól fogadják mindenhol, még a legalávalóbb youtube-kommentfalakon is! Oké, az megy, hogy Ehrenreich = Solo? De azon felül a látvány, a figurák, a témák, amik be vannak dobva, mindenkit megfognak - én úgy veszem észre.

Link to comment
Share on other sites

Közben felmerült egy új lehetőség: bár nem TV hanem film-sorozatról van szó, lehet hogy ezek az alkotások nem a moziban hanem a Disney már bejelentett új Netflix-szerű streaming szolgáltatásán fognak debütálni. Pablo-nál valaki rákérdezett és csak terelt, nem akart egyenes választ adni. Tehát ez is egy lehetőség. Ma már a Netflix is készit filmeket, tehát ez nem annyira merész ötlet. Iger a készülő projekt kapcsán: "They are focused on a point in time in the Star Wars mythology and taking it from there."

Tehát határozott elképzelésük van az alkotóknak annak kapcsán, hogy a történetük mely korszakban fog játszódni. Tekintve hogy nem lesz köze a Skywalker Saga-hoz azt hiszem nyugodtan megkockáztatható: valószinüleg ők fogják feldolgozni valamelyik régi sith-jedi konfliktust.

Link to comment
Share on other sites

Tehát, a jövőben érkezik a Solo story, az Ep9, majd évente további SW filmek (Rian trilógiája és a GoT alkotóinak filmjei, valamint talán további Story filmek). Ezek mellett legalább 2 élőszereplős tv sorozat és ha minden igaz, egy animációs sorozat is várható. És természetesen nem fog szünetelni a regények és képregények kiadása sem. Nem mondom, hogy rossz dolgunk van. :D Ha a mennyiség nem megy a minőség rovására (amiben bízom), akkor fényes jövő áll előttünk. ;)

Link to comment
Share on other sites

10 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Nem tudom elsőre mit gondoljak... azért remélem nem válik tömegtermeléssé a Star Wars-film gyártás...

Már az. ;)  

 

Ami a netflixes dolgot illeti, az nekem se tetszene, de persze sok függ milyen jellegű műről lesz szó. 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information