Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 15. 50 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Drága barátaim! A fórum egy újabb mérföldkőhöz érkezett. Szép csendben elértük a fél millió hozzászólást!! Amikor elindult az oldal mindez elképzelhetetlen volt. Anno így örültünk az első héten: 2005. 06. 25. - 0:14, Ody Mandrell írta: Hihetetlen, hogy több mint 17 év telt el azóta, hogy elindult ez az oldal! És 500.000 hozzászólás született ezalatt. Elképesztő. Ha egy ehhez fogható helyet keresnék a messzi-messzi galaxisban, azt hiszem, alighanem Maz Kanata kastélyában kötnék ki. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 15. Jó lenne még több embert bevonzani, olyanokat akik szeretik az egész SW-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Jó lenne még több embert bevonzani, olyanokat akik szeretik az egész SW-t. A lényeg úgyis a minőség, nem a mennyiség! Jók a téli skinek! 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. (szerkesztve) Nem is feltétlen hígításra gondoltam, hanem olyan emberekre akik pozitív aktivitásukkal be tudnának szállni a fórum vérkeringésébe. Egyébként tök jó hogy itt mindenki értelmes, és lehet beszélgetni az SW mélyebb bugyrairól. Van pár olyan tag akit sajnálok, hogy nem írnak már. Ilyen @Brodie vagy @M.Laci. De biztos van még több is. Szerkesztve: 2022. December 16. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. (szerkesztve) Csináltam egy kis összesítést éves alapon hogy néznek ki a hozzászólások. Íme: 2005: 15.650 2006: 29.835 2007: 21.145 2008: 23.638 (TCW kezdete) 2009: 42.627 2010: 44.949 2011: 36.933 2012: 38.265 2013: 25.847 (TCW megszűnése) 2014: 24.430 2015: 27.990 (TFA premier) 2016: 26.850 2017: 24.993 (TLJ premier) 2018: 21.727 2019: 27.822 (Mandalori és TROS premier) 2020: 27.278 2021: 22.309 2022: 17.742 (12.16-ig) Nagy valószínűséggel az idei év lesz az első olyan teljes év, amikor beesik a hozzászólásszám 20 ezer alá. Szerkesztve: 2022. December 16. - Ody Mandrell 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. (szerkesztve) A TCW 13-ban szűnt meg, 12-ben a Disney átvétel történt egyébként a klasszikus fórumozás sajnos kezd kiveszni a divatból, az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz új és aktív tagokat bevonzani Szerkesztve: 2022. December 16. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Tudom, hogy a kyber térben is minden a felületesség irányába halad, de éppen ezért is kell egy ilyen hely. A Facebook posztoktól, meg az alájuk írt sok okosságtól mindig herótom van. Csak abban a formában nem tudnám elképzelni a fórum létezését. Remélhetőleg mindig leszünk elegen egy ilyen hely fennmaradásához. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Nem feltétlen facebookra gondoltam. A fórumozás modernebb változata pl. a Discord Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Az csak épphogy jobb a Facebooknál. Ugyanolyan igénytelen felület, ahol egy bejegyzés alá lehet írni az egy soros "véleményeket" Egy híroldalnak megfelelő, de egy fórumnak nem való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. A Discordot elég jól testre lehet szabni, és ott is vannak topik lehetőségek. Bár én sem vagyok nagy rajongója (csak a munka miatt használom), de sokkal-sokkal jobb, mint a Facebook. Na nem mondom, hogy álljunk át arra, ezerszer jobban szeretem ezt a hagyományos felületet, ami sokkal-sokkal-sokkal jobb, mint a Discord. A mai rohanó világban itt még lehet időt szakítani arra, hogy esszét írj egy témában, és biztos lehetsz abban, hogy azt valaki el is olvassa, arról nem is beszélve, hogy évekkel korábbi bejegyzséseket is vissza lehet olvasni. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Én csak felhasználóként vagyok egy ilyen oldalon, de ott híreket írnak. Annyira nem ismerem milyen lehetőségek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tudom, hogy a kyber térben is minden a felületesség irányába halad, de éppen ezért is kell egy ilyen hely. A Facebook posztoktól, meg az alájuk írt sok okosságtól mindig herótom van. Csak abban a formában nem tudnám elképzelni a fórum létezését. Remélhetőleg mindig leszünk elegen egy ilyen hely fennmaradásához. Én is remélem. De az igaz, hogy azon kívül, hogy szereti ezt az univerzumot és érdeklik a dolgok az átlagosnál nagyobb mélységben is, elsősorban az kell, hogy ne riassza el az olvasás, és lehetőleg az írás sem. Itt azért mindig is úgy volt, hogy igényesek a hozzászólások, nyelvtani hibák és nagyobb pongyolaságok nélkül, vagyis írni és olvasni is szerető emberek közege vagyunk. A trend viszont sajnos nem ez, hanem a párszavas kommenteket beíró és videókból tájékozódó fogyasztókból van egyre több, akár még a SW világát szeretők között is. De én is azt mondom, amit Donát, hogy a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség! Soha nagyobb bajunk ne legyen, minthogy évente nem jön össze csak 15 ezer hozzászólás. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nagy valószínűséggel az idei év lesz az első olyan teljes év, amikor beesik a hozzászólásszám 20 ezer alá. Pedig az idén volt új tartalom bőven, amiről lehetett beszélgetni. Talán az van mögötte, hogy kevesebb a diák tagunk, aki jobban ráér hozzászólni, az idősebbek meg kevésbé érnek rá. Munka mellett nehezebb időt szakítani erre, pláne, ha valóban igényesen akar az ember hozzászólni az adott témákhoz. S én magam még egy dolgot azonosítottam, ami hosszabb távon visszatekintve talán csökkentette a hsz. számokat: a hangulatjelek bevezetését pár évvel ezelőtt (bár már nem emlékszem, mikor történt). Nagyon jók, de mivel pont arra valók, hogy gyors visszajelzést adjanak az írónak, ezért ha nincs idő, akkor a visszajelzés ennyi is marad. Régebben talán több volt a rövid reagáló hozzászólás, amelyeket teljesen kiváltottak a hangulatjelek. Vagyis a hsz szám csökkenés nem feltétlenül jelenti az érdeklődés mérséklődését, inkább csak más formában látszik ezek egy része. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Nálam a hangulatjelek az egy-két szavas válaszokat váltották ki. Szerintem olyan nagy számban ezek nem játszanak bele a csökkenésbe. A pandémia utáni felszabadulás is belejátszhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. 1 órával korábban, Pildi írta: S én magam még egy dolgot azonosítottam, ami hosszabb távon visszatekintve talán csökkentette a hsz. számokat: a hangulatjelek bevezetését pár évvel ezelőtt (bár már nem emlékszem, mikor történt). Nagyon jók, de mivel pont arra valók, hogy gyors visszajelzést adjanak az írónak, ezért ha nincs idő, akkor a visszajelzés ennyi is marad. Régebben talán több volt a rövid reagáló hozzászólás, amelyeket teljesen kiváltottak a hangulatjelek. Vagyis a hsz szám csökkenés nem feltétlenül jelenti az érdeklődés mérséklődését, inkább csak más formában látszik ezek egy része. Szerintem is jelentős számú hsz-t váltanak ki ezek, viszont, ezekre a hsz-ekre nincs is szükség. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. 27 perccel korábban, Donát írta: Szerintem is jelentős számú hsz-t váltanak ki ezek, viszont, ezekre a hsz-ekre nincs is szükség. Ez valószínűleg így van, csak a tendencia visszamérésének eredményét árnyalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. On 12/16/2022 at 4:40 PM , Ody Mandrell said: Én csak felhasználóként vagyok egy ilyen oldalon, de ott híreket írnak. Annyira nem ismerem milyen lehetőségek vannak. Én a Rebo miatt rászoktam a discordozásra, és alapvetően pozitív tapasztalataim vannak vele, de az tény, hogy ide lehet tényleg hosszú és egybefüggő szövegeket írni, plusz visszakeresni is egyszerűbb mint egy discord szerver egyik szobájában. Én valami olyasmihez tudom hasonlítani a discordot mint egy messenger csoport csak rendszerezettebben és testreszabhatóbban. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Köszi! Ez egy igazi otthon, kár lenne cserélni. Rengeteg ilyen hagyományos fórum létezik egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 5 hours ago, NorbiLordi said: Hölgyeim, uraim és nembináris honfi és embertársaim. NorbiLordit hallhatták és láthatták. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 25. @Dzséjt 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 25. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 25. Gratulálók, hamarosan utolérsz! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 25. Semmi az egész, csak minden nap kétszer annyit kell írnom, mint te, és másfél évtized alatt be is hozlak. Na de leütött karakterek számában tuti én vezetek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Ha telefonról nyitom meg az Ody által írt felhívást. Szex. 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Jó hát végülis az Andor óta már ez is hozzátartozik 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. 16 perccel korábban, NorbiLordi írta: Jó hát végülis az Andor óta már ez is hozzátartozik De mekkora az esély, hogy pont a "sze"-nél vágja el, és pont odakerül az X. Sírok. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Nálam szereplx van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Ha telefonról nyitom meg az Ody által írt felhívást. Szex. Így jár az, akinek kicsi Mármint a képernyője 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. 35 perccel korábban, Yoda József írta: Így jár az, akinek kicsi Mármint a képernyője Kár hogy nem 20 évvel ezelőtt vagyunk, stílusosan át tudnám ezt kötni egy jó kis fax méregetésre. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. 5 hours ago, Yoda József said: Így jár az, akinek kicsi Mármint a képernyője Honnan tudsz te ilyeneket? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.