Iqvi Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Szép szám helytartó. Én még csak most léptem át a 6000-et ahogy néztem legutóbb. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Éppen most , Iqvi írta: Szép szám helytartó. Én még csak most léptem át a 6000-et ahogy néztem legutóbb. Négy év alatt nagyon is jó az! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Grat Nute a 10k-hoz! Én már egy ideje nem figyelem, ahogy kúszik egyre feljebb a számláló. Lassan 5 éve, hogy tag vagyok, ami még mindig szürreális számomra. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Majd meglátod, itt csak úgy repülnek az évek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 A generációk találkozása. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Sokkal aktívabb most a fórum mint a legelső években, legalábbis emlékeim szerint. Annyi új sorozat, projekt stb van, hogy 2022-ben dübörögni fogunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Érdekes, hogy a legtöbb hozzászólás a TCW érában született. Sokan nincsenek már itt azok közül, akik akkor aktívak voltak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Hát az új sorozatok tuti hogy boostolni fogják majd az aktivitást. Talán még az aktív tagok száma is megnő majd. mert a regisztrált 1000+ tagunk közül igazán csak a keménymag az aki aktív. Jó volna hallani amúgy hogy mi van az olyan tagokkal mint @luke19. Remélem egyszer leírja majd, hogy mi is volt az az év neki hullámvasút. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Remélem kikerül jó pár aktív tag az új regisztrálok közül is. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Ha valaki szeretné követni az ukrán-orosz háborúról szóló híreket, és beszélgetni a háborúról, akkor nyugodtan kérjen felvételt a Közélet topciba, vagy ha ez valamiért nem menne neki, írjon nekem és felveszem. Remélem nem baj a felhívás @Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Nem baj a felhívás, de ide ennél jobban ne is hozzuk be. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 2 minutes ago, Ody Mandrell said: Nem baj a felhívás, de ide ennél jobban ne is hozzuk be. Ide nem is kívánom jobbam behozni ezt a témát, hisz area van a Közélet klub. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Tervez valaki menni erre? https://www.facebook.com/events/677066696875996 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Én erre szerintem nem megyek. Nemsokára elsősegély vizsgám lesz, és az pont az ezutáni héten van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Eddig egyen se voltam, ezt is kihagyom. @Yoda József mész? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Előfordulhat, hogy igen 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Írsz majd róla egy kis élménybeszámolót? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Ha ott leszek, akkor igen még nem tudom hogy alakul a hétvégém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Amúgy mi szokott lenni egy ilyenen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Jó kérdés, még nem voltam. De remélem lesznek Star Wars rajongó, velem egykorú hölgyek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Erre szerintem van esély 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Ehhez hasonló rendezvényen egyszer voltam, ráadásul egy lánnyal (bár nem a SW kapcsán ismertem meg). Az valami Star Wars Klub nap nevű rendezvény volt, még több, mint 10 éve a Lurdy Moziban, lehetett különböző dolgokat venni (képregények, játék figurák, meg mindenféle porfogók), voltak ilyen panel beszélgetések, ha jól emlékszem meghívott vendégként voltak szinkronszínészek a filmekből, meg levetítették a nagyvásznon egyben az addig megjelent The Old Republic előzeteseket (akkoriban ilyen nagy szám volt az a játék), Barta Zoli mondott valami beszédet, meg ilyenek voltak... aztán lehet, hogy ez nem teljesen ilyen jellegű, de én valami ilyesmire számítanék. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Boldog Star Wars Napot a fórum összes lakójának! Ti mivel ünneplitek meg? 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Boldog SW napot a csapatnak! Szerintem én délután megnézek egy SW filmet. És persze várom a trailer(eke)t. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mui-ruy Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Boldog Star Wars napot! Én egy kis LEGO SW: The Skywalker Sagával este. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Boldog Star Wars napot mindenkinek!! Sajnos én nagyon el leszek havazva meló és otthoni teendők miatt, szóval nem tudom még... De lehet nézek párat a kedvenc TCW arc-jaim közül, és/vagy folytatom az SWTOR-t, amihez már azóta nem nyúltam, amióta felköltöztem Szolnokra. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Nálam már elindult a The Mandalorian, háttérben az fog futni, miközben dolgozok, meg a The Book of Boba Fett. Aztán este egy kis Jedi: Fallen Order és Solo kombó jön. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Boldog Star Wars-napot mindenkinek! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Boldog Star Wars Napot Minden Fórumosnak! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts