Jump to content

A fórum közössége

Donát

Recommended Posts

Hát az új sorozatok tuti hogy boostolni fogják majd az aktivitást. Talán még az aktív tagok száma is megnő majd. mert a regisztrált 1000+ tagunk közül igazán csak a keménymag az aki aktív. Jó volna hallani amúgy hogy mi van az olyan tagokkal mint @luke19. Remélem egyszer leírja majd, hogy mi is volt az az év neki hullámvasút. 

Ha valaki szeretné követni az ukrán-orosz háborúról szóló híreket, és beszélgetni a háborúról, akkor nyugodtan kérjen felvételt a Közélet topciba, vagy ha ez valamiért nem menne neki, írjon nekem és felveszem. 

Remélem nem baj a felhívás @Ody Mandrell

2 minutes ago, Ody Mandrell said:

Nem baj a felhívás, de ide ennél jobban ne is hozzuk be.

Ide nem is kívánom jobbam behozni ezt a témát, hisz area van a Közélet klub. 

• 2 months later...

Ehhez hasonló rendezvényen egyszer voltam, ráadásul egy lánnyal (bár nem a SW kapcsán ismertem meg). Az valami Star Wars Klub nap nevű rendezvény volt, még több, mint 10 éve a Lurdy Moziban, lehetett különböző dolgokat venni (képregények, játék figurák, meg mindenféle porfogók), voltak ilyen panel beszélgetések, ha jól emlékszem meghívott vendégként voltak szinkronszínészek a filmekből, meg levetítették a nagyvásznon egyben az addig megjelent The Old Republic előzeteseket (akkoriban ilyen nagy szám volt az a játék), Barta Zoli mondott valami beszédet, meg ilyenek voltak... aztán lehet, hogy ez nem teljesen ilyen jellegű, de én valami ilyesmire számítanék.

Boldog Star Wars napot mindenkinek!!

Sajnos én nagyon el leszek havazva meló és otthoni teendők miatt, szóval nem tudom még... De lehet nézek párat a kedvenc TCW arc-jaim közül, és/vagy folytatom az SWTOR-t, amihez már azóta nem nyúltam, amióta felköltöztem Szolnokra. :oops:

• Köszönöm 4
  • Tetszik 1

Nálam már elindult a The Mandalorian, háttérben az fog futni, miközben dolgozok, meg a The Book of Boba Fett. Aztán este egy kis Jedi: Fallen Order és Solo kombó jön.

• Köszönöm 1
  • Tetszik 3