Iqvi Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 8 minutes ago, MissKarrde said: Valahogy arról is lemaradtam, hogy van ilyen program, hátha jövőre sikerül. Lesz jövőre is, októberben. Azt se tervezem kihagyni. Remélem akkor majd találkozok innen is emberekkel. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Üdv a fórumon @Annsia! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Üdv köztünk @Annsia. Meglepő amúgy hogy egyből csatlakoztál a Közélet Klubbhoz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 13 perccel korábban, Iqvi írta: Üdv köztünk @Annsia. Meglepő amúgy hogy egyből csatlakoztál a Közélet Klubbhoz. Az nem meghívásos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annsia Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az nem meghívásos? @Iqvi @Ody Mandrell sziasztok! Ha épp olyasmiről folyik a beszélgetés szívesen becsatlakozom majd a jövőben. Minimálisan érdekel a politika,de járvánnyal,közélettel,nem bulvárlap,szívesen foglalkozom. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 35 minutes ago, Ody Mandrell said: Az nem meghívásos? Csatlakozós. De lehet tagokat is meghívni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Csak hogy stílusos legyen: @Annsia 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Üdv a fedélzeten! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Norbi után legyen itt a "párja" is @Annsia 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Üdvözlet a fórumon, @Annsia! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted January 29 Share Posted January 29 Azt biztos észrevettétek hogy kb egy éve csak like-olgatok a fórumon, de nem szólók hozzá semmihez. Volt oka az eltünésnek, de így majd egy év távlatából már okafogyottá vált az ok. Az elmúlt egy évben a Facebook-on "harcoltam" az értelem teljes hiánya ellen(konteóhívők, sw "rajongók"). Az erdemény 4 db 30 napos letiltás. Aki a Facebook-on ismerősöm az látta. Már év végére éreztem hogy amit el akartam mondani elmondtam és teljesen értelmetlen folytatni, hisz semmi foganatja nem volt. Aki azt hisz az azt fogja, aki meg ezt az meg ezt. Teljesen mindegy milyen észérvet használunk, hit-nél ez vajmi keveset ér. Mivel itt a kerek 50, életévem a következő 50-et(remélem) nem ezzel fogm tölteni. Bánni nem bántam meg mert sok mindenre rávílágított. Pl arra amit Ody is mondott hogy a kommentszekciókban tényleg a legalja irdogál. Mind sw mind covid-ügyben. Számomra döbbenet volt erre rájönni. Szó szerint mondjuk 100 kommentből egy értelmes és adatokon alapul. Próbáltam már anno híroldalakat is letiltani de ugyanúgy megjelennek. Én meg nem bírom ki hogy ne olvassam el a hozzászólásokat. Úgyhogy kb 30 perce inaktívvá tettem a Facebook-profilomat. Azért nem töröltem végleg, mert azt írta hogy végleges törlésnél a Messenger sem fog müködni, az meg nekem kell. Ennek majd azért jobban utánanézek. Magyarán mától újra aktiv leszek a fórumon. Illetve visszatérek a videójátékokhoz is. Az elmúlt egy évben csak nyáron kapcsoltam be a PS4-et mikor megvettem az új tv, hogy milyen a képe játéknál. De egy percet se játszottam. A Fallen Order nagyon elvette a kedvem a videójátékoktól. Az a fránya nagy madár Dathomiron. 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 29 Share Posted January 29 Üdv újra a "komment szekcióban" Frenkie bácsi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 29 Author Share Posted January 29 3 órával ezelőtt, Frenkie írta: Az a fránya nagy madár Dathomiron. Üdv újra itt Frenkie! A nagy madár anno engem is kiakasztott, de aztán rákerestem youtube-on hogy is kéne kinyírni és az bevált. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted January 29 Share Posted January 29 Üdv újra itt! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 29 Share Posted January 29 2 órával ezelőtt, Donát írta: Üdv újra itt Frenkie! A nagy madár anno engem is kiakasztott, de aztán rákerestem youtube-on hogy is kéne kinyírni és az bevált. És ez már a Jedi mester szinten volt? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 11 Share Posted February 11 Amúgy üdv a fórumon @Moskovits Domonkos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted February 11 Share Posted February 11 Üdv a fedélzeten! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 16 Share Posted February 16 (edited ) Boba Fett premierje óta 65 új tag regisztrált. Ez kimagaslóan nagy érték! Edited February 16 by Ody Mandrell 1 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted February 16 Share Posted February 16 És akkor még jön az Obi-wan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 16 Share Posted February 16 A többi sorozatról nem is beszélve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 16 Share Posted February 16 Jobb lenne ha írnának is, már akit jobban érdekel a téma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 16 Share Posted February 16 Feliratot regisztráció nélkül is le lehet tölteni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 16 Share Posted February 16 11 minutes ago, Ody Mandrell said: Jobb lenne ha írnának is, már akit jobban érdekel a téma. Most tagelném azokat akik a Boba sori miatt regisztráltak, hogy írjanak!!4!4!4!4 Érdekes amúgy hogy a sok tag ellenére kevesen vagyunk aktívak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 16 Share Posted February 16 Sokan biztos inkább csak olvasnak. Bár ahhoz regisztrálni sem kell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 16 Share Posted February 16 Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 16 Share Posted February 16 34 perccel korábban, Nute Gunray írta: Feliratot regisztráció nélkül is le lehet tölteni? Igen. Gratulálok a 10.000-hez. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 17 Author Share Posted February 17 14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. Gratulálok! Ez is olyan, mint a pénz. Azt mondják, az első egy milliót nehéz összekaparni, utána a többi csak úgy dől magától. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 17 Share Posted February 17 14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. Gratulálok a 10.000-hez! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 17 Share Posted February 17 17 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. Gratulálok! Én is hasonlóképpen vagyok, de nálam nem csak az első, hanem az egyetlen fórum is ez a Fórum. Így lehetett, hogy viszonylag kevés de rendszeres aktivitás mellett nekem is sikerült elérni a tanácstagi fokozatot kb. 2 éve. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 17 Share Posted February 17 Gratulálok, Nute 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts