Sinistra Posted March 27 Share Posted March 27 Megvolt, sok sikert a versenyhez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 27 Share Posted March 27 Tőlem is ment szavazat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 11 Share Posted April 11 2 perccel korábban, Donát írta: Az a drága ember aki minden előzmény nélkül letiltott. de utálom az ilyeneket. Letiltott? Hol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 11 Share Posted April 11 5 perccel korábban, Donát írta: Az a drága ember aki minden előzmény nélkül letiltott. de utálom az ilyeneket. Akkor nemcsak téged 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 11 Author Share Posted April 11 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Letiltott? Hol? Fb. Hogy miért az rejtély mert derogalt neki válaszolni. Tök jó oldala volt amúgy, mondjuk posztonként 1-2 like meg 0 hozzászólás jellemezte. Emlékeim szerint semmi olyat nem írtam, ami indokolttá tette volna (kb ő az első aki bárhol is letiltott). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 11 Author Share Posted April 11 1 perccel korábban, Yoda József írta: Akkor nemcsak téged ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 11 Share Posted April 11 Mindenképp fura. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 11 Share Posted April 11 19 perccel korábban, Donát írta: ? Csak engem is letiltott még pár éve, ami azért fura, mert nem is rémlik hogy valaha kommenteltem volna posztjához Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 11 Author Share Posted April 11 50 perccel korábban, Yoda József írta: Csak engem is letiltott még pár éve, ami azért fura, mert nem is rémlik hogy valaha kommenteltem volna posztjához Na szép... Biztos kis hópehely. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 11 Share Posted April 11 40 perccel korábban, Donát írta: Na szép... Biztos kis hópehely. Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom. Csak egyszer feltűnt, hogy valamelyik SW csoportban láttam, hogy más kommentelők beszélgetnek vele a kommentekben (megszólítják, stb), én meg sehol nem látom az övéit. És rá kerestem ekkor a profiljára, és nem dobta fel nekem a fb. Ebből gondolom, hogy egyszer valamikor letilthatott, de ötletem sincs miért. Nem rémlik semmilyen csörtém vele. Egyszer meg szó nélkül a Star Wars Mythbusters csoportból penderítettek ki, ott mondjuk volt csörtém az egyik adminnal a Kevin Feige film kapcsán, mert ki mertem javítani, hogy amúgy az a film be sincs hivatalosan jelentve, és teorizáltam, talán Taika filmjének lesz a producere. Erre leugatott, hogy hülyeségeket beszélek. és most vagy 5 évvel később Kennedy is mondta, hogy a Feige film sose létezett igazán, csak a sajtóban, tehát abban igazam volt, hogy nincs bejelentve Aztán pár héttel az eset után ki lettem rakva onnan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 11 Author Share Posted April 11 28 perccel korábban, Yoda József írta: Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom. Én meg fordítva pedig semmilyen attrocitas nem volt. Na mindegy, így legalább már kevésbé érzem magam sz@rul a dolog miatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 12 Share Posted April 12 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: Star Wars Mythbusters Vele egyszer én is vitáztam valami baromságon, eléggé okoskodó a gyerek, de alapvetően jó az oldala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted April 12 Share Posted April 12 52 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vele egyszer én is vitáztam valami baromságon, eléggé okoskodó a gyerek, de alapvetően jó az oldala. Az egy fb csoport volt, nem oldal nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 12 Share Posted April 12 Az fb oldalára gondoltam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 12 Share Posted April 12 9 hours ago, Yoda József said: Az egy fb csoport volt, nem oldal nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz. Van igen, de ezek nagyon gáz sztorik. Egyiknek sem kellett volna megtörténnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 4 Share Posted May 4 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 4 Share Posted May 4 Én a Corvin moziban ünneplem egy jó kis Új reménnyel. Ahogy végignéztem, csak rajtam van sequel trilogy poló. XD 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 4 Share Posted May 4 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 5 Share Posted May 5 21 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én a Corvin moziban ünneplem egy jó kis Új reménnyel. Ahogy végignéztem, csak rajtam van sequel trilogy poló. XD Nekem egy ideje megvolt tegnapra a színházjegyem, a TESB idején külföldön leszek, egyedül a Jedi-t tudom megnézni, arra megvan a jegy Úgyis az a kedvencem a háromból Jó lett volna, ha nem csak egyetlen időpontban vetítik őket. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts