Jump to content

A fórum közössége

Donát

Recommended Posts

• Replies 1758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma 15 éves a fórum! Éljen meg még legalább ennyit. 

Visszatértem.  

Kedves fórumtársak, barátaim! Volt egy kis időm, így 10-en x lapot olvastam át ebben a topicban. Változatos érzelemskála mozgolódott bennem,mitagadás. De ne menjünk előre. Én egy ideje, lassan évekre

Posted Images

• 3 weeks later...
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Letiltott? Hol? :o 

Fb. Hogy miért az rejtély mert derogalt neki válaszolni. Tök jó oldala volt amúgy, mondjuk posztonként 1-2 like meg 0 hozzászólás jellemezte. Emlékeim szerint semmi olyat nem írtam, ami indokolttá tette volna (kb ő az első aki bárhol is letiltott). 

50 perccel korábban, Yoda József írta:

Csak engem is letiltott még pár éve, ami azért fura, mert nem is rémlik hogy valaha kommenteltem volna posztjához

Na szép... Biztos kis hópehely.

40 perccel korábban, Donát írta:

Na szép... Biztos kis hópehely.

Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom. Csak egyszer feltűnt, hogy valamelyik SW csoportban láttam, hogy más kommentelők beszélgetnek vele a kommentekben (megszólítják, stb), én meg sehol nem látom az övéit. És rá kerestem ekkor a profiljára, és nem dobta fel nekem a fb. Ebből gondolom, hogy egyszer valamikor letilthatott, de ötletem sincs miért. Nem rémlik semmilyen csörtém vele.

Egyszer meg szó nélkül a Star Wars Mythbusters csoportból penderítettek ki, ott mondjuk volt csörtém az egyik adminnal a Kevin Feige film kapcsán, mert ki mertem javítani, hogy amúgy az a film be sincs hivatalosan jelentve, és teorizáltam, talán Taika filmjének lesz a producere. Erre leugatott, hogy hülyeségeket beszélek. :D és most vagy 5 évvel később Kennedy is mondta, hogy a Feige film sose létezett igazán, csak a sajtóban, tehát abban igazam volt, hogy nincs bejelentve :lol:

Aztán pár héttel az eset után ki lettem rakva onnan.

28 perccel korábban, Yoda József írta:

Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom.

Én meg fordítva pedig semmilyen attrocitas nem volt. Na mindegy, így legalább már kevésbé érzem magam sz@rul a dolog miatt. 

52 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vele egyszer én is vitáztam valami baromságon, eléggé okoskodó a gyerek, de alapvetően jó az oldala. 

Az egy fb csoport volt, nem oldal :) nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz.

9 hours ago, Yoda József said:

Az egy fb csoport volt, nem oldal :) nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz.

Van igen, de ezek nagyon gáz sztorik. Egyiknek sem kellett volna megtörténnie.

• 3 weeks later...
21 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Én a Corvin moziban ünneplem egy jó kis Új reménnyel. :D Ahogy végignéztem, csak rajtam van sequel trilogy poló. XD

Nekem egy ideje megvolt tegnapra a színházjegyem, a TESB idején külföldön leszek, egyedül a Jedi-t tudom megnézni, arra megvan a jegy :) Úgyis az a kedvencem a háromból :D Jó lett volna, ha nem csak egyetlen időpontban vetítik őket.