Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 8. A szövegből látszik, hogy nekünk nagyobb van, mint Donátnak. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. 2023. 01. 21. - 17:31, Yoda József írta: Hétfőn SW kocsmakvízre megyek, és ezzel készülök fel, mert a többi trilógiát (szerintem) ismerem eléggé ezt pedig a legkevesebbszer láttam (meg valószínű mások is, így jól jöhet ezt felfrissíteni). Meg is nyertük legközelebb gyertek, hogy legyen konkurencia, ez túl easy volt 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. A fórum büszke rád. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. 20 perccel korábban, Yoda József írta: Meg is nyertük legközelebb gyertek, hogy legyen konkurencia, ez túl easy volt Terveztem menni, de sajnos behívtak éjszakásnak. De pár éve voltam egy kvízen, ugyanazon a helyen. Bár nem tudom kik szervezték, mivel az Exegolt egyszer sem tudták helyesen leírni. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. 4 perccel korábban, RacerX írta: Terveztem menni, de sajnos behívtak éjszakásnak. De pár éve voltam egy kvízen, ugyanazon a helyen. Bár nem tudom kik szervezték, mivel az Exegolt egyszer sem tudták helyesen leírni. Elcs*sztek 2 kérdést is a szervezők amúgy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. A mi fórumtalink keményebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Meg is nyertük legközelebb gyertek, hogy legyen konkurencia, ez túl easy volt Mi 5 éve nyertünk Debrecenben barátnőmmel. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Meg is nyertük legközelebb gyertek, hogy legyen konkurencia, ez túl easy volt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. Üdv a fórumon @jedikatalina! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Február 14. @Darth Revan9 törölj légyszi a postaládából, írni akarok neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Február 15. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Darth Revan9 törölj légyszi a postaládából, írni akarok neked. Megvolt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Gratulálok @Wilde a Jedi mester címhez. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. You are not on this council but we do grant you the rank of Master, young @Wilde. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 7. 2023. 03. 05. - 1:53, Dzséjt írta: You are not on this council but we do grant you the rank of Master, young @Wilde. Bár az a "young" igaz lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 7. 32 perccel korábban, Wilde írta: Bár az a "young" igaz lenne... Nézőpont kérdése, Yodához képest... Bár azért na, te még ne akarja "old" lenni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 19. 13 perccel korábban, Dzséjt írta: Én meg Jabba, a hutt vagyok és éppen az ágyamban vár Aayla Secura. Tényleg nem, idén még egy kortyot se, és nem is tervezem. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Az elmúlt hetekben kicsit távol voltam, de igyekszem pótolni a lemaradásom TBB és Mando téren. 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Örülünk visszatértednek. Remélem nincs probléma. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. 2023. 03. 20. - 23:00, Ody Mandrell írta: Örülünk visszatértednek. Remélem nincs probléma. Nem, minden király, csak sok a munka mostanában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Az egészség a fontos, a többin lehet alakítani. Tényleg nagyon jó dolgok történtek mostanában, de majd meglátod. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Lehet megosztani a fórumon tablóversenyes linket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Természetesen lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. De csak ha Star Wars-os a tabló 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: De csak ha Star Wars-os a tabló Erről az jut eszembe,bhogy akik most érettségiznek, egy szopatósabb szóbeli kérdésre válaszolhatnának így: You fool! I was trained in your ___ (tantárgy) arts by ___ (szigorú tanár neve). Ha most érettségiznék, ki nem hagynám. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Akkor hát, közszemlére tétetik a tabló: https://tabloverseny.muisz.hu/tablo/33?fbclid=IwAR3KdoVyqAcRHu4zTWHb3i4Mt7H4V08EJK-d14NOShC-XplF_6LjOjoIjTA Kérlek szavazzatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Be is kell jelentkezni? Akkor tőlem nem megy szavazat az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Nem, csak rámész a linkre és megnyomod a szavazok gombot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Csak akkor enged szavazni ha belépek a facebook profillal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Ezt nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Szerintem ez épp a csalásokat kikerülendő van így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.