Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Azt hiszem ideje létrehozni ezt a topikot is. Hamarosan szükség lesz rá. Szerkesztve: 2019. Április 15.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Ja, hogy ez nem a IX-es alfórum Bocsi, akkor tényleg hamarosan Szerkesztve: 2019. Április 13.6 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Holnap du. 6-7 óra között. Sajna munkázom holnap este, de ezt a panelt még megtudom nézni. VÁrós az előzetes.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Holnap pont nem sokkal 6 előtt érek haza melóból. Jó levezetés lesz arra a napra.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Sajna a csütörtök esti napot le kell dolgozni. De legalább csütörtök reggeltől szabi van.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Mennyire biztos, hogy lesz trailer? Inkább egy vagány BTS videóra készítem magam lelkileg.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve BTS szerintem a nyáron lesz. Holnap előzetes szagot szimatolok.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Emberek!? Ebből is várható holnap előzetes? Na ne szórakozzatok velem! Megyek, beveszem a szívgyógyszerem!!! Szerkesztve: 2019. Április 13.6 éve - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: 2019. Április 13.6 éve Szerző Szerintem biztos lesz! A sorozaton már régóta dolgoznak, dobozban az évad. Nehogy már ne legyen.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve 1 perccel korábban, Yoda József írta: Akkor 20 perc és kezdünk? Jaja. Én itt leszek.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve Szerző Mindenki menjen a spoileres topikba. Ha lesz előzetes akkor jöjjünk ide. Aki először kilinkeli az kap egy kiemelést.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve Redditen azt írják, tényleg volt trailer, miután véget ért a stream...
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve Kis máfél perces szösszenet és a kamerás felvétel miatt se a legjobb. De! Van teaser!
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve 6 perccel korábban, Iqvi írta: Kis máfél perces szösszenet és a kamerás felvétel miatt se a legjobb. De! Van teaser! Valaki mentse le szerintem (ha még nem történt meg) én nem tudom, melóban vagyok Szerkesztve: 2019. Április 14.6 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve Egyszerre érzem úgy hogy jujj ez jó lesz, másrészt nagyon akarom ezt jó minőségben is látni, mert így még csak egy akciódús cosplay cuccnak nézett ki.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve Szerző Aki ebből a sz*r minőségű felvételből messzemenő következtetéseket von le az.....nem komoly rajongó a szememben.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve Igen a jó minőségű cucc kell majd, mert így néha teszkós hatást kelt, de ez csak a képminőség hibája remélhetőleg. Majd az írásos reakciókból is sokat le lehet vonni.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve Nekem ugyanolyan érzésem volt, mint amikor a Rogue One első trailerét láttam. A Star Wars világa a megszokott minőségben, de minden arc (karakter és színészek is) ismeretlen.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 14.6 éve 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Aki ebből a sz*r minőségű felvételből messzemenő következtetéseket von le az.....nem komoly rajongó a szememben. Ahogy olvasom a másik topicban nem csak egy olyan vélemény van, aki nem ugrik ki egyből a bugyijából. És volt itt valaki aki messzemenő következtetéseket vont le?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.