Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Legendákban volt fia Palpatine-nak, egy bizonyos Triclops. Akinek harmadik szeme a tarkóján volt, és fiatalkorában megőrült. A slusszpoén, hogy Palpatine fiának a régi kánonban született egy gyereke aki idealizálta Han Solot később pedig Luke tanítványa lett, majd hős jedivé vált 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Akkor meg is van honnan jött a Rey Palpatine ötlet. Egyébként mit lehet tudni erről a gyerekről? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. A témáról a Ziro.hu írt egy jó hosszú cikket: https://ziro.hu/bovitett-univerzum-es-legendak/a-haromszemu-fekezhetetlen-fiu-palpatine-csaladja-es-utodlasa-a-legendak-vilagaban/ 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Sokan szóvátették, hogy Palpatine miért nem hagyja abba a villámlást, amikor az elkezd visszaverődni. Nos, én úgy láttam ma, hogy abbahagyta abban a pillanatban, amikor elkezdi égetni az arcát. Viszont szerintem a fénykardot "feltöltötte" elektromossággal a folyamatos villámozás, és a kardból kiáramló elektromosság ment Palpira vissza még azután is, hogy már abbahagyta a villámlást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Abbahagyta amikor látta, hogy gáz lesz. Utána még a kezét is széttárta szinte. Egyébként Rey-be is ment nem kevés anyag. Nem csoda, hogy meghalt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Érdekesség, amit csak most vettem észre (ami nem csoda hisz alig hallani). Beaumunt Kin ezt mondja Palpatine kapcsán: "mindig voltak pletykák arról, hogy kijátszotta a halált." Mivel a fickó történelemtudós, így érdekes, hogy tudós körökben ilyen nézeteket vallottak. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Kérdés, hogy mi volt az alapja ezeknek a pletykáknak? Az Exegolra nem lehetett csak úgy eljutni, meg akik ott szolgáltak mint Sith lojalisták valószínűleg nem adták tovább a hírt, hogy a példaképük nem pusztult el teljesen, hanem továbbra is hatalma visszaállításán dolgozik. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. 32 perccel korábban, Pildi írta: Kérdés, hogy mi volt az alapja ezeknek a pletykáknak? Az Exegolra nem lehetett csak úgy eljutni, meg akik ott szolgáltak mint Sith lojalisták valószínűleg nem adták tovább a hírt, hogy a példaképük nem pusztult el teljesen, hanem továbbra is hatalma visszaállításán dolgozik. Kitudja Ochi miket fecsegett még el réazegen? 4 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Egy ilyen pletyka elindulására többféle forgatókönyvet is eltudok képzelni. Egyrészt azok körében akik értesültek róla, hogy Palpatine sith volt elindulhatott a teóriázgatás a halála után: mi van ha valahogy mégis életben maradt? A többség nincs tisztában azzal hogy mire képes és mire nem a sötét oldal, úgyhogy reálisnak tűnik hogy pár emberben felmerül hogy valahogy túlélte. Még a mi világunkban is ahol nincs Erő, fel szokott merülni hogy halottnak hitt hirességek esetleg élnek. Nyilván ebben csak kevés ember hisz, de egy olyan világban ahol tényleg létezik a természetfölötti egy ilyen teória jobban lábra tud kelni. De például mi van ha azok akik Palpatine-al szembefordultak, maguk kezdték el terjeszteni ezt az infót? Akár Rey szüleitől is eredhet a pletyka. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Kin céloz rá miből indulhattak ki: a sith-ek titkai, klónozás... Abban ugye megállapítodhatunk, hogy Palpatine valószínűleg egy klón volt? 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Szerintem a részleteket egy leendő kánon író fogja kidolgozni. Elég nagy a mozgástere, mert a film alapján nincs semmi kőbe vésve. Nagyon kíváncsi leszek mivel állnak elő. Nekem a klón verzió csak akkor oké, ha a klón testébe valahogy bekerül Palpatine szelleme. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Úgy gondoltam én is, hogy valahogy össze lett rakva. Snoke is hasonló módon létezhetett. Én is nagyon remélem, hogy foglalkoznak majd ezzel mert hatalmas potenciál van benne. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Érdekesség, amit csak most vettem észre (ami nem csoda hisz alig hallani). Beaumunt Kin ezt mondja Palpatine kapcsán: "mindig voltak pletykák arról, hogy kijátszotta a halált." Mivel a fickó történelemtudós, így érdekes, hogy tudós körökben ilyen nézeteket vallottak. Én is megemlítettem őt a PodCast-ban. Egyértelmű, hogy az ő karaktere által csepegtettek infókat Palpatine visszatérésének lehetőségeivel kapcsolatban. Igen, a film nem mondta ki, nem foglalkozott mélyen ezzel a kérdéssel, főleg nem rágta az néző szájába. Eleinte ez engem is zavart valamennyire, el bírtam volna viselni, ha a film ad egyértelmű választ a Visszatérés kérdésére, nem adott, ez van, ezt a döntést hozták a készítők, DE azért kaptunk infó morzsákat, hála Beaumunt Kin karakterének. Most már jobban elfogadom, hogy ez a dolog nem lett szájba rágva. Valószínűleg majd idővel ezt is meg fogjuk tudni! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Állítólag ez le is lett forgatva szóval esélyes, hogy a BD extrákon megkapjuk. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Szerintem nem kapjuk meg BD-n. Okkal lett kivágva, gondolom hogy utat engedjenek valami EU-műnek. A kivágott jelenetek amúgy sem számítanának kánonnak amúgy, nem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. 52 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintem nem kapjuk meg BD-n. Okkal lett kivágva, gondolom hogy utat engedjenek valami EU-műnek. A kivágott jelenetek amúgy sem számítanának kánonnak amúgy, nem? Csak akkor, ha más művek vagy forráskönyvek hivatkoznak rá. Pl. az ep3-ból kivágott szenátori gyűlés, amin Amidala, Bail és Mothma is jelen van, az kánon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem nem kapjuk meg BD-n. Okkal lett kivágva, gondolom hogy utat engedjenek valami EU-műnek. A kivágott jelenetek amúgy sem számítanának kánonnak amúgy, nem? Én is erre gondoltam, hogy ezért nincs Palpatinról semmi még a képes útmutatóban se. Eleve a visszatérése és a fia olyan téma, amire egy egész EU-s korszak is épülhet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én is erre gondoltam, hogy ezért nincs Palpatinról semmi még a képes útmutatóban se. Eleve a visszatérése és a fia olyan téma, amire egy egész EU-s korszak is épülhet. Nagyon remélem, hogy erről a témáról számos színvonalas mű készül majd. Én elsősorban regényeket szeretnék olvasni, bár a mai trendeknek megfelelően esélyesebb a képregény formátum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Én mind a kettőt kultiválnám. Egyelőre azonban semmi hír ilyen művekről. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Valószínűleg ez is olyan lesz mint a Snoke rejtély. Kapunk válaszokat csak ki kell várnunk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Hozzászólás ideje: 2020. Február 12. Én mondjuk ezzel kapcsolatban valami élőszereplős produktumnak örülnék a legjobban. Elég fajsúlyos dolog, amit megérné ilyen formában kibontani, és egy tévésorozat - teszem azt, a The Mandalorianbe vagy a Cassian sorozatba ágyazva - formájában még tér is lenne rá. 2 4 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. A regényváltozat hivatalossá tette a korábban már itt is hangoztatott klón Palpatine teóriát. A régi EU idején is szörnyen fantáziátlannak tartottam az ilyen ötleteket, így nem fogok kettős mércét alkalmazni és most sem fog jobban tetszeni. Ez nincs összefüggésben azzal, hogy a filmet szeretem-e vagy sem. A Dark Empire képregényeknél is mindig kellemes borzongás fog el, ha leveszem a polcról, bár ott inkább a rajzot imádom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Izgalmasabb kérdés, hogy került bele a szelleme. A klóntest megalkotása is kérdés persze. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. A filmregények nem igazán számitanak kánonnak. És öszintén szólva ennek a klón dolognak nincs túl sok értelme. Miért sebesült és vak Palpi klónja? 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. (szerkesztve) Ha jól tudom az nem kánon a filmregényekből/képregényekből, ami ellentmond a filmnek. Ez nem mond ellent. Azt sem hinném, hogy ilyen szabadságot kapott volna az író. Egyébként nekem sem ez a teória jutott eszembe a film alapján, inkább az, hogy fokozatosan tér vissza az életbe, ezért regenerálódik például a keze is. Szerkesztve: 2020. Február 29. - Brodie 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. 33 perccel korábban, Brodie írta: Egyébként nekem sem ez a teória jutott eszembe a film alapján, inkább az, hogy fokozatosan tér vissza az életbe, ezért regenerálódik például a keze is. Akkor valamilyen szinte ellentmond a filmnek. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. (szerkesztve) A story teamnak nem erőssége a logikus és értelmes válaszadás a kérdésekre. A kérdőjelekre (lást Snoke),újabb kérdőjelekkel válaszol (Palpi), én meneszteném Őket mert már tele van a faxom, hogy mennyire inkonpetensek a SW témába. Vagy van egy másik lehetőség, ami még rosszabb. A producerek , és menedzserek rendelték meg az új főgonoszt, minden józan ész ellenére. Akkor köszönjük Bob, remélem jól alszol mostanában. De van remény, a lemondásod után nem rombolsz tovább. Szerkesztve: 2020. Február 29. - A pécsi 1 2 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Bocsi pécsi de ez egy baromság. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. (szerkesztve) 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bocsi pécsi de ez egy baromság. Rendben. De azért én nem vagyok ilyen megbocsátó, az ilyen "apró bakik" tekintetében, amik ész nélkül felül írnak mindent amit eddig ismertem. Válaszokat követelek!!!!!!!!!!!! Szerkesztve: 2020. Február 29. - A pécsi Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. 5 órával ezelőtt, Bomarr írta: A filmregények nem igazán számitanak kánonnak. És öszintén szólva ennek a klón dolognak nincs túl sok értelme. Miért sebesült és vak Palpi klónja? Brodie már írta, hogy csak az nem kánon, ami ellentmond a filmnek. A kérdésedre pedig a válasz is ott van a berakott képen: ez a test képtelen volt elviselni sokáig a Palpatine szellemében lakó erőt. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.