Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Celebration - Anaheim 2022

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Mandalorian 3. évada is 2023-ban fog jönni, csak úgy, mint az Ahsoka!

Egy jelenetet mutatnak most a 3. évadból. Nem fogjuk látni, csak a résztvevőknek szól. Kate Sackoff (Bo-Katan) is a színpadon.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
55 perccel korábban, Donát írta:

Szépen kinyírják a hype-ot...

Az az értelme, hogy aki ott van a Celebration akár több százezer forintért, az se biztos, hogy bejut a fő terembe, mert sorsolják, kik mehetnek be. Így a Celebration közönségének döntő hányada eddig semmi exkluzivitást nem kapott, hanem megnézhette ott helyben egy másik teremben vagy kinti kivetítőkön ugyanazt az élő felvételt, amit a youtube is mutatott. Így legalább van valami exkluzivitás a dologban azoknak is, akik ott vannak, de nem jutottak be a Celebration Stage-re, mert az applikáció nem nekik sorsolta az adott panelre szóló karszalagot.

Hozzászólás ideje:

Jelenleg Williams Imperial March-ot vezényel a zenekarral...

Remélem a végére hagytak valami igazán nagy bombát. Mondjuk valamelyik filmről infókat :) 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

Azért jó lenne SW-vel zárni az eseményt... :hmm:

Ford neked nem eléggé SW? :D

Jajistenem. Ez így durván 2017 40th panel utánérzet. Tudtam, hogy mindent hátra kellett volna hagynom és elmenni rá. Basszus. Brutális.

Hozzászólás ideje:

Hát nem is tudom mit gondoljak... azért elég felemás a szájíz, de lehet én vártam túl sokat :) az Andor előzetes jó volt, de az, hogy a filmekről ezúttal sem tudtunk meg semmit, elég nagy csalódás.

Hozzászólás ideje:

Tehát akkor összegezzünk:

Témák:

- Kenobiról beszéltek

- Andor előzetes, poszter és premierdátum

- Mandalorian 3. évad februárban jön

- Ahsoka forog, jövőre jön

- Új sorozat: Sceleton Crew, jövőre jön

A többi meg nem SW-s volt. Fura, hogy pl. az Acolyte-ról nem beszéltek és semmilyen filmről nem mondtak infót. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nálam a Lando a legnagyobb hiányosság. Az ma bejelentett új sorozat már jövőre jön. A 2020-ban bejelentett Lando meg sehol sincs.

Hozzászólás ideje:

Nálam az Andor trailer önmagában eddig az év egyik filmes/sorozatos csúcspontja volt. A filmeket nem bánom ha parkolóra teszik. Persze azért majd legyen mozifilm is. De inkább agyaljanak rajta egy kicsit. Viszont a Lando hiánya tényleg fura. Úgy tűnik azt csendben elmeszelték.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, ati írta:

Nálam a Lando a legnagyobb hiányosság. Az ma bejelentett új sorozat már jövőre jön. A 2020-ban bejelentett Lando meg sehol sincs.

A Vanity Fair-es Kennedy nyilatkozat alapján az is lehet, hogy annak annyi ("hiba volt újracastingolni klasszikus karaktereket")

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bomarr írta:

Nálam az Andor trailer önmagában eddig az év egyik filmes/sorozatos csúcspontja volt. A filmeket nem bánom ha parkolóra teszik.

Szintén zenész. Az Andor nálam most felért egy mozifilmes trailerrel. És ha belegondolok, hogy holnap meg Obi-Wan Kenobi, ami már most olyan hype-pal bír, mint egy mozifilm... De jó ma Star Wars rajongónak lenni. Ráadásul, azért na, ebben az évben játékidőre lebontva hangyányit több Star Wars-t kapunk, mintha csak egy mozifilmet mutatnának be idén.

Hozzászólás ideje:

Bár nyilván megnéztem volna, de a 2020-ban bejelentett sorozatok közül talán a Lando érdekelt a legkevésbé. Azért sajnálnám, ha tényleg elkaszálták.

Hozzászólás ideje:

Amúgy valószínűleg a szombati Mando+-on többet fogunk megtudni a sorozatokról, tippre a Sceleton Crewról is.

De én még ezzel is elégedett vagyok. Andor előzetes, holnap OBI-WAN, micsoda hét! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Őszintén engem a Lando jobban érdekelt volna, mint az Andor. Kár érte, ha kaszát kapott.

A filmeket hiányolom. Szinte biztos, hogy 2025 előtt nem lesz film.

Hozzászólás ideje:

Ha ilyen minőségű sorozatokat kapunk, számomra várhatnak a filmek. Ez már nálam csak formátum kérdése, ami mellékes. Ha a Disney-nek jobban fekszik az, hogy 8-10 epizódban mesélnek el egy-egy történetet, akkor inkább erre feküdjenek rá. Aztán majd jöhetnek a mozifilmek is.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Ha ilyen minőségű sorozatokat kapunk, számomra várhatnak a filmek. Ez már nálam csak formátum kérdése, ami mellékes. Ha a Disney-nek jobban fekszik az, hogy 8-10 epizódban mesélnek el egy-egy történetet, akkor inkább erre feküdjenek rá. Aztán majd jöhetnek a mozifilmek is.

Abszolút egyetértek. Ráadásul a sorozatok hosszabb játékideje alatt jobban ki lehet bontani a sztorikat. Nem kell 2,5 órába belesűríteni. És a látvány már nem akadály, se a színészek. Egek, de messze vagyunk már attól, amikor egy sci-fi sorozat négy műtermi fal közé vagy Vancouver erdejébe volt beszorítva, a filmbeli színészeket meg tévés színészekkel kellett helyettesíteni (nem mondom, hogy az rossz volt, hiszen sok ilyen sorozatot szerettem, de azért na, ez így az igazi).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.