Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Kylo Ren vs. General Grievous (TOP 32)

TOP 32 #9 29 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-21 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát, igazából vétek lenne nem Kylo-ra szavazni a részemről.

Az új trilógia legnagyobb pozitívuma nekem egyértelműen Kylo.

Màr a VII. részben is érdekesnek találtam a karakterét, a VIII meg olyan szinten elmélyítette hogy leszakadt a pofàm körülbelül.

Adam Driver erre a szerepre tökéletes volt, addig nem is hallottam róla, azóta meg szerintem a top10 (vagy 15) színészembe tuti hogy benne van.

(Pusz említésképpen ugye a Silence c.filmre rettentően lekellett fogynia, hogy aztán a TLJ-re meg kipattintsa magát, nem lehetett egyszerű dolga neki :D)

Hozzászólás ideje:

Ha VII. rész után még nem is volt olyan nagy formátumú karakter (ezért is kaphatott ki), a VIII. növelte ázsióját, egyértelműen az új éra legjobb és legeredetibb karaktere. Grievous-nak esélye sincs ellene, a kiborg tábornoktól így is szép, hogy a főtáblára jutott.

Hozzászólás ideje:

Részemről Grivinek, ha nem maradtam volna le a szavazásról,  Holdo ellen se lett volna esélye, most pedig még nagyobb fába vágta a fejszéjét: a Star Wars egyik (ha nem a) legkomplikáltabb és legérdekfeszítőbb jellemű főgonoszával versenyzik. Egyértelmű, hogy Ben Solo kapja a voksomat. :) 

Szerkesztve: - Sinistra

Hozzászólás ideje:

Kylo Ren, nálam messze az ST legjobb karaktere, meg úgy amúgy is egy nagyon jó karakter. :kylo:

TFA: Ha Ambrams lemásolta ANH-t, viszont Kylo-t nagyon jól kitalálta, megalkotta. Csak egy illetve két dologban hasonlít Darth Vaderre: maszkot hord és gonosz. Fénykardja:saber_kylo: sokkal több, mint, hogy kétoldalt kiáll 2 penge, az instabil kristály egyértelműen Kylo személyiségére utal, hamar elgurul a gyógyszer(nem tudja dühét kontrollálni) pl.: kontrollpanel szétkaszabolása. Egy érzelmileg labilis karakter legalább is számomra, aki gonosz akar lenni, Han az apja megölése, egy fordulópont is lehetett Kylo életébe (pozitívan/negatívan). A fénykard párbaj Rey-jel, nagyon jó volt, illetve Hux tábornokkal való rivalizása. Befejezem, amit elkezdtél nagyapa.:vader:

És Adam Driver kiváló casting.

TLJ: Na itt ebben a részben még jobban élt a csávó. A Kylo-Rey összeköttetés (amit Snoke csinált) azok a jelenetek nagyon működnek, meg úgy a Rey-jel való kapcsolata (kémia.) Huxot ebben a részben sikeresen becsicskította. (  A Rey-jel közösen Snoke Pretoriánus őrök elleni harcban, mindketten remekeltek. Aztán felfedi Reynek a szüleit, az is egy erős pillanat. Illetve nekem a film kedvenc jelenete, emlékszem a moziban annyira meglepődtem, hatása alatt voltam, hogy nem lepett meg, hogy ott az adott pillanatban ott van Luke+ a kék fénykarddal, amit előtte ketté törtek, bár neki sem tűnt fel (Kylo-nak).:D A "párbaj" maga tetszett, és szerintem az ST legerősebb zenéje. 

Kíváncsian várom, hogy fog kifutni az Ep9-ben a sorsa.  

Itt hagyom, az alteregóját.:D

kylo ren thumbs up GIF

Hozzászólás ideje:

Kylo a kedvenc karakterem az új trilógiából, sőt az egész SW univerzumot nézve is ott van a kedvencek között. 

Szóval a szavazatom Grievous kapja...csak vicceltem, Kylo kapja. :D 

Hozzászólás ideje:

Számomra Kylo az ST egyik, ha nem a legjobban kitalált karaktere. A karakter útja az eddigi két részben nagyon tetszett és kíváncsian várom, hogy hogyan fogják zárni a történetét. Remélem méltóan.

A szavazatomat megkapja.

Grivi meg menjen el egy tüdőgondozóhoz, de azonnal. :D

Hozzászólás ideje:

Az EPVII hisztijeit még nem tudta feledtetni...

Szerkesztve: - gafz

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, gafz írta:

Az EPVII hisztijeit még nem tudta feledtetni...

giphy.gif

:D

Hozzászólás ideje:

Adam Driver az egyik legjobb dolog, ami valaha a Star Warsszal történt, Kylo Ren pedig nálam legalábbis simán lenyomná Darth Vadert is. Talán ő az a figura, aki, ha szembe kerülne Qui-Gonnal, meginognék, de ha Sidiousszal kerülne szembe, ott is gondban lennék. Grievousszal szemben viszont naná, hogy Kylóra voksolok, gondolkodás nélkül.

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:

Már meg is szegtem az elvemet. Nem tudok azonosulni Kylo tetteivel, de az EP 8-ban fantasztikus volt. Övé a szavazatom.

Hozzászólás ideje:
6 hours ago, Ody Mandrell said:

Miért? Ennél nagyobb papírforma nem is lehetett volna.

Mert nem gondoltam volna, hogy Kylo ennyivel népszerűbb, mint Grievous. A tábornokról azt gondoltam, hogy egy viszonylag kedvelt negatív karakter. Ettől függetlenül még lehet az, csak nem Kylóval szemben. :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.