Ugrás a kommentre

Kylo Ren vs. General Grievous (TOP 32)


Donát

TOP 32 #9  

29 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Hát, igazából vétek lenne nem Kylo-ra szavazni a részemről.

Az új trilógia legnagyobb pozitívuma nekem egyértelműen Kylo.

Màr a VII. részben is érdekesnek találtam a karakterét, a VIII meg olyan szinten elmélyítette hogy leszakadt a pofàm körülbelül.

Adam Driver erre a szerepre tökéletes volt, addig nem is hallottam róla, azóta meg szerintem a top10 (vagy 15) színészembe tuti hogy benne van.

(Pusz említésképpen ugye a Silence c.filmre rettentően lekellett fogynia, hogy aztán a TLJ-re meg kipattintsa magát, nem lehetett egyszerű dolga neki :D)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ha VII. rész után még nem is volt olyan nagy formátumú karakter (ezért is kaphatott ki), a VIII. növelte ázsióját, egyértelműen az új éra legjobb és legeredetibb karaktere. Grievous-nak esélye sincs ellene, a kiborg tábornoktól így is szép, hogy a főtáblára jutott.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Részemről Grivinek, ha nem maradtam volna le a szavazásról,  Holdo ellen se lett volna esélye, most pedig még nagyobb fába vágta a fejszéjét: a Star Wars egyik (ha nem a) legkomplikáltabb és legérdekfeszítőbb jellemű főgonoszával versenyzik. Egyértelmű, hogy Ben Solo kapja a voksomat. :) 

Szerkesztve: - Sinistra
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kylo Ren, nálam messze az ST legjobb karaktere, meg úgy amúgy is egy nagyon jó karakter. :kylo:

 

TFA: Ha Ambrams lemásolta ANH-t, viszont Kylo-t nagyon jól kitalálta, megalkotta. Csak egy illetve két dologban hasonlít Darth Vaderre: maszkot hord és gonosz. Fénykardja:saber_kylo: sokkal több, mint, hogy kétoldalt kiáll 2 penge, az instabil kristály egyértelműen Kylo személyiségére utal, hamar elgurul a gyógyszer(nem tudja dühét kontrollálni) pl.: kontrollpanel szétkaszabolása. Egy érzelmileg labilis karakter legalább is számomra, aki gonosz akar lenni, Han az apja megölése, egy fordulópont is lehetett Kylo életébe (pozitívan/negatívan). A fénykard párbaj Rey-jel, nagyon jó volt, illetve Hux tábornokkal való rivalizása. Befejezem, amit elkezdtél nagyapa.:vader:

 

És Adam Driver kiváló casting.

 

TLJ: Na itt ebben a részben még jobban élt a csávó. A Kylo-Rey összeköttetés (amit Snoke csinált) azok a jelenetek nagyon működnek, meg úgy a Rey-jel való kapcsolata (kémia.) Huxot ebben a részben sikeresen becsicskította. (  A Rey-jel közösen Snoke Pretoriánus őrök elleni harcban, mindketten remekeltek. Aztán felfedi Reynek a szüleit, az is egy erős pillanat. Illetve nekem a film kedvenc jelenete, emlékszem a moziban annyira meglepődtem, hatása alatt voltam, hogy nem lepett meg, hogy ott az adott pillanatban ott van Luke+ a kék fénykarddal, amit előtte ketté törtek, bár neki sem tűnt fel (Kylo-nak).:D A "párbaj" maga tetszett, és szerintem az ST legerősebb zenéje. 

 

Kíváncsian várom, hogy fog kifutni az Ep9-ben a sorsa.  

Itt hagyom, az alteregóját.:D

kylo ren thumbs up GIF

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Számomra Kylo az ST egyik, ha nem a legjobban kitalált karaktere. A karakter útja az eddigi két részben nagyon tetszett és kíváncsian várom, hogy hogyan fogják zárni a történetét. Remélem méltóan.

A szavazatomat megkapja.

 

Grivi meg menjen el egy tüdőgondozóhoz, de azonnal. :D

  • Nagyon tetszik 1
  • Vicces 1
  • Tetszik 1
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Adam Driver az egyik legjobb dolog, ami valaha a Star Warsszal történt, Kylo Ren pedig nálam legalábbis simán lenyomná Darth Vadert is. Talán ő az a figura, aki, ha szembe kerülne Qui-Gonnal, meginognék, de ha Sidiousszal kerülne szembe, ott is gondban lennék. Grievousszal szemben viszont naná, hogy Kylóra voksolok, gondolkodás nélkül.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését
6 hours ago, Ody Mandrell said:

Miért? Ennél nagyobb papírforma nem is lehetett volna.

Mert nem gondoltam volna, hogy Kylo ennyivel népszerűbb, mint Grievous. A tábornokról azt gondoltam, hogy egy viszonylag kedvelt negatív karakter. Ettől függetlenül még lehet az, csak nem Kylóval szemben. :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.