Donát Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Kylo Ren vs. General Grievous Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2019 Author Share Posted November 20, 2019 Kylo még egyetlen párharcot sem nyert a Madnessek történetében. 2 éve Ahsoka viccelte meg. Vajon ezúttal sikerül Kylonak kiköhögni a győzelmet Grievous ellen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Nem egy súlycsoport. Long live the supreme leader! 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Ha ránézel a jelenlegi avataromra, nem nehéz kitalálnod, kire nyomtam 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanshist Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Hát, igazából vétek lenne nem Kylo-ra szavazni a részemről. Az új trilógia legnagyobb pozitívuma nekem egyértelműen Kylo. Màr a VII. részben is érdekesnek találtam a karakterét, a VIII meg olyan szinten elmélyítette hogy leszakadt a pofàm körülbelül. Adam Driver erre a szerepre tökéletes volt, addig nem is hallottam róla, azóta meg szerintem a top10 (vagy 15) színészembe tuti hogy benne van. (Pusz említésképpen ugye a Silence c.filmre rettentően lekellett fogynia, hogy aztán a TLJ-re meg kipattintsa magát, nem lehetett egyszerű dolga neki ) 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Ha VII. rész után még nem is volt olyan nagy formátumú karakter (ezért is kaphatott ki), a VIII. növelte ázsióját, egyértelműen az új éra legjobb és legeredetibb karaktere. Grievous-nak esélye sincs ellene, a kiborg tábornoktól így is szép, hogy a főtáblára jutott. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 (edited ) Részemről Grivinek, ha nem maradtam volna le a szavazásról, Holdo ellen se lett volna esélye, most pedig még nagyobb fába vágta a fejszéjét: a Star Wars egyik (ha nem a) legkomplikáltabb és legérdekfeszítőbb jellemű főgonoszával versenyzik. Egyértelmű, hogy Ben Solo kapja a voksomat. Edited November 20, 2019 by Sinistra 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Kylo Ren, nálam messze az ST legjobb karaktere, meg úgy amúgy is egy nagyon jó karakter. TFA: Ha Ambrams lemásolta ANH-t, viszont Kylo-t nagyon jól kitalálta, megalkotta. Csak egy illetve két dologban hasonlít Darth Vaderre: maszkot hord és gonosz. Fénykardja sokkal több, mint, hogy kétoldalt kiáll 2 penge, az instabil kristály egyértelműen Kylo személyiségére utal, hamar elgurul a gyógyszer(nem tudja dühét kontrollálni) pl.: kontrollpanel szétkaszabolása. Egy érzelmileg labilis karakter legalább is számomra, aki gonosz akar lenni, Han az apja megölése, egy fordulópont is lehetett Kylo életébe (pozitívan/negatívan). A fénykard párbaj Rey-jel, nagyon jó volt, illetve Hux tábornokkal való rivalizása. Befejezem, amit elkezdtél nagyapa. És Adam Driver kiváló casting. TLJ: Na itt ebben a részben még jobban élt a csávó. A Kylo-Rey összeköttetés (amit Snoke csinált) azok a jelenetek nagyon működnek, meg úgy a Rey-jel való kapcsolata (kémia.) Huxot ebben a részben sikeresen becsicskította. ( A Rey-jel közösen Snoke Pretoriánus őrök elleni harcban, mindketten remekeltek. Aztán felfedi Reynek a szüleit, az is egy erős pillanat. Illetve nekem a film kedvenc jelenete, emlékszem a moziban annyira meglepődtem, hatása alatt voltam, hogy nem lepett meg, hogy ott az adott pillanatban ott van Luke+ a kék fénykarddal, amit előtte ketté törtek, bár neki sem tűnt fel (Kylo-nak). A "párbaj" maga tetszett, és szerintem az ST legerősebb zenéje. Kíváncsian várom, hogy fog kifutni az Ep9-ben a sorsa. Itt hagyom, az alteregóját. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Kylo a kedvenc karakterem az új trilógiából, sőt az egész SW univerzumot nézve is ott van a kedvencek között. Szóval a szavazatom Grievous kapja...csak vicceltem, Kylo kapja. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Számomra Kylo az ST egyik, ha nem a legjobban kitalált karaktere. A karakter útja az eddigi két részben nagyon tetszett és kíváncsian várom, hogy hogyan fogják zárni a történetét. Remélem méltóan. A szavazatomat megkapja. Grivi meg menjen el egy tüdőgondozóhoz, de azonnal. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Grivi meg menjen el egy tüdőgondozóhoz, de azonnal. Nem megy ő már sehova. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 No Kylo is kapott tőlem egyet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafz Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 (edited ) Az EPVII hisztijeit még nem tudta feledtetni... Edited November 20, 2019 by gafz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 50 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem megy ő már sehova. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 22 perccel korábban, gafz írta: Az EPVII hisztijeit még nem tudta feledtetni... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 12 órával ezelőtt, gafz írta: Az EPVII hisztijeit még nem tudta feledtetni... Mint a nagyapja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Adam Driver az egyik legjobb dolog, ami valaha a Star Warsszal történt, Kylo Ren pedig nálam legalábbis simán lenyomná Darth Vadert is. Talán ő az a figura, aki, ha szembe kerülne Qui-Gonnal, meginognék, de ha Sidiousszal kerülne szembe, ott is gondban lennék. Grievousszal szemben viszont naná, hogy Kylóra voksolok, gondolkodás nélkül. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Már meg is szegtem az elvemet. Nem tudok azonosulni Kylo tetteivel, de az EP 8-ban fantasztikus volt. Övé a szavazatom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ennek a párharcnak a kimenetelén is meglepődtem, nem kicsit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Miért? Ennél nagyobb papírforma nem is lehetett volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 6 hours ago, Ody Mandrell said: Miért? Ennél nagyobb papírforma nem is lehetett volna. Mert nem gondoltam volna, hogy Kylo ennyivel népszerűbb, mint Grievous. A tábornokról azt gondoltam, hogy egy viszonylag kedvelt negatív karakter. Ettől függetlenül még lehet az, csak nem Kylóval szemben. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts