Jump to content

Kylo Ren vs. General Grievous (TOP 32)


Donát

TOP 32 #9  

29 members have voted

 1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?


This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/21/2019 at 06:59 PM

Recommended Posts

Hát, igazából vétek lenne nem Kylo-ra szavazni a részemről.

Az új trilógia legnagyobb pozitívuma nekem egyértelműen Kylo.

Màr a VII. részben is érdekesnek találtam a karakterét, a VIII meg olyan szinten elmélyítette hogy leszakadt a pofàm körülbelül.

Adam Driver erre a szerepre tökéletes volt, addig nem is hallottam róla, azóta meg szerintem a top10 (vagy 15) színészembe tuti hogy benne van.

(Pusz említésképpen ugye a Silence c.filmre rettentően lekellett fogynia, hogy aztán a TLJ-re meg kipattintsa magát, nem lehetett egyszerű dolga neki :D)

 • Like 1
 • Tetszik 3
Link to comment
Share on other sites

Ha VII. rész után még nem is volt olyan nagy formátumú karakter (ezért is kaphatott ki), a VIII. növelte ázsióját, egyértelműen az új éra legjobb és legeredetibb karaktere. Grievous-nak esélye sincs ellene, a kiborg tábornoktól így is szép, hogy a főtáblára jutott.

Link to comment
Share on other sites

Részemről Grivinek, ha nem maradtam volna le a szavazásról,  Holdo ellen se lett volna esélye, most pedig még nagyobb fába vágta a fejszéjét: a Star Wars egyik (ha nem a) legkomplikáltabb és legérdekfeszítőbb jellemű főgonoszával versenyzik. Egyértelmű, hogy Ben Solo kapja a voksomat. :) 

Edited by Sinistra
Link to comment
Share on other sites

Kylo Ren, nálam messze az ST legjobb karaktere, meg úgy amúgy is egy nagyon jó karakter. :kylo:

 

TFA: Ha Ambrams lemásolta ANH-t, viszont Kylo-t nagyon jól kitalálta, megalkotta. Csak egy illetve két dologban hasonlít Darth Vaderre: maszkot hord és gonosz. Fénykardja:saber_kylo: sokkal több, mint, hogy kétoldalt kiáll 2 penge, az instabil kristály egyértelműen Kylo személyiségére utal, hamar elgurul a gyógyszer(nem tudja dühét kontrollálni) pl.: kontrollpanel szétkaszabolása. Egy érzelmileg labilis karakter legalább is számomra, aki gonosz akar lenni, Han az apja megölése, egy fordulópont is lehetett Kylo életébe (pozitívan/negatívan). A fénykard párbaj Rey-jel, nagyon jó volt, illetve Hux tábornokkal való rivalizása. Befejezem, amit elkezdtél nagyapa.:vader:

 

És Adam Driver kiváló casting.

 

TLJ: Na itt ebben a részben még jobban élt a csávó. A Kylo-Rey összeköttetés (amit Snoke csinált) azok a jelenetek nagyon működnek, meg úgy a Rey-jel való kapcsolata (kémia.) Huxot ebben a részben sikeresen becsicskította. (  A Rey-jel közösen Snoke Pretoriánus őrök elleni harcban, mindketten remekeltek. Aztán felfedi Reynek a szüleit, az is egy erős pillanat. Illetve nekem a film kedvenc jelenete, emlékszem a moziban annyira meglepődtem, hatása alatt voltam, hogy nem lepett meg, hogy ott az adott pillanatban ott van Luke+ a kék fénykarddal, amit előtte ketté törtek, bár neki sem tűnt fel (Kylo-nak).:D A "párbaj" maga tetszett, és szerintem az ST legerősebb zenéje. 

 

Kíváncsian várom, hogy fog kifutni az Ep9-ben a sorsa.  

Itt hagyom, az alteregóját.:D

kylo ren thumbs up GIF

 

Link to comment
Share on other sites

Számomra Kylo az ST egyik, ha nem a legjobban kitalált karaktere. A karakter útja az eddigi két részben nagyon tetszett és kíváncsian várom, hogy hogyan fogják zárni a történetét. Remélem méltóan.

A szavazatomat megkapja.

 

Grivi meg menjen el egy tüdőgondozóhoz, de azonnal. :D

 • Like 1
 • Vicces 1
 • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Adam Driver az egyik legjobb dolog, ami valaha a Star Warsszal történt, Kylo Ren pedig nálam legalábbis simán lenyomná Darth Vadert is. Talán ő az a figura, aki, ha szembe kerülne Qui-Gonnal, meginognék, de ha Sidiousszal kerülne szembe, ott is gondban lennék. Grievousszal szemben viszont naná, hogy Kylóra voksolok, gondolkodás nélkül.

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic
6 hours ago, Ody Mandrell said:

Miért? Ennél nagyobb papírforma nem is lehetett volna.

Mert nem gondoltam volna, hogy Kylo ennyivel népszerűbb, mint Grievous. A tábornokról azt gondoltam, hogy egy viszonylag kedvelt negatív karakter. Ettől függetlenül még lehet az, csak nem Kylóval szemben. :D 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information