Ugrás a kommentre

Rey vs. Mace Windu (TOP 32)


Donát

TOP 32 #10  

29 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Éppen most , Ody Mandrell írta:

Ezek a mai párharcok nagyon egyértelműek, nem is taglalnám sokat. Rey ellen esélye sincs Windunak nálam.

Nálam is egyértelmű. Kylonak viszont 2017 után javítania kell. Az az Ahsoka győzelem elég nagy meglepetés volt...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én itt Windu-ra nyomtam. Tudom, hogy egy s*ggfej, főleg a TCW-ben, de ettől szerintem árnyaltabb karakter lett. Nekem Rey még mindig túlidealizált főhős, kb. mint az OT Luke-ja. A TRoS előtt a feladat, hogy változtasson ezen.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Most nem Daisy színészi képességeit degradàlom, hanem a játszott karakterét.

Nekem a TLJ után is közömbös, semleges, túl "kiválasztott" szaga van neki (vagyis inkább ezt akarjàk kihozni).

Igen most itt papolok hogy miért nem rá fogok szavazni, bezzeg mégis ő a telóm háttérképe, na mindegy :hmm:

So

Windu 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Windu nekem emberibb minden gyarlóságával és szűklátókörűségével. Rey túlontúl tökéletes, kiválóan harcol, kiválóan szerel, beszél n+1 nyelvet stb. Nagyon szimpatizálok vele, de én most Windu-ra szavazok; az ő tevékenysége már annyi -pro és -kontra érveket szült az évek alatt itt, a fórumon is, hogy ezt respektálnom kell.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Úgy gondolom, hogy a Star Wars univerzumában nem csak hogy bőven van hely az árnyalt, emberi karaktereknek és Mary(/Gary) Sue-knak is, hanem ezeknek tökéletes elegyét, harmóniáját kapjuk a Saga és más Star Wars művek során (illetve később még lehet egy fekete-fehér/tökéletes karakterből is esendő, emberi, ha árnyalják, tehát  ez akár Rey esetében is változhat :) ). Az előbbiekkel könnyen azonosulunk, az utóbbiak pedig az eszményképeinket testesítik meg. Ettől lesz egyszerre meseszerű ÉS életszagú, nézőközeli a szeretett Galaxisunk.

Nagy vívódás után (de nem megbánva) Rey-re szavaztam. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Meglepő, de most Windura szavaztam. Árnyaltabb karakternek gondolom, sokszor ellentmondásosan viselkedik, de éppen ettől izgalmas karakter - mégha nem is jófej. :D

 

Reyt is nagyon jó karakternek tartom, csak egyelőre még nem áll össze bennem a karakter. Az eddigi 2 rész során elért valahova, de ugyanakkor valamiért "tökéletes" az Erőben. Ez pedig nekem fura. Meglátjuk, hogy a 9. részben mivé válik végül a karakter. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Sose gondoltam, hogy Luke-nál valaha lesz szimpatikusabb főszereplő az SW-ben, de Rey nálam felülmúlta a mesterét. Sokkal jobban birom, mint a régi trilógiás Skywalkert. Az, hogy sok mindenben jó... hát a főszereplők eddig is ilyenek voltak az SW-ben. Ezért ők a főszereplők. De nem hinném, hogy minden tálcán lenne neki kinálva. A kapcsolata Kylo-val mesterien lett megirva. A jelenetük a kunyhóban, amikor csak épp egymáshoz érnek bizarr módon az egész SW legintimebb jelenete.

 

Mace-el nincs bajom, de Rey mellett harmatos. Nem érzem, hogy olyan nagyon emberi vagy komplikált lenne. Komplikáltnak esetleg azért tünhet, mert szinte semmilyen szinten nem lett kibontva a karaktere. Eddig egy képregény van amiben felsejlik, hogy milyen volt padawan korában, de ott se ő a lényeg.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem Rey karaktere annak ellenére, hogy jobban fel van építve, nem elég izgalmas Winduhoz képest. Finn és Poe simán lenyomná, de Rey-jel valahogy nem tudok azonosulni. Túlságosan emberfeletti, még egy jedihez képest is.

Remélem, hogy a IX. rész majd ezen változtat, és ő rá is annyira kiváncsi leszek mint a trió többi tagjára, és a Kylo-Hux párosra.

Snoke-hoz tudnám hasonlítani e téren. Nálam ő volt az a főgonosz, aki már az első megjelenésekor sem keltette fel az érdeklődésem.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 perccel korábban, starwarsfan1113 írta:

Túlságosan emberfeletti, még egy jedihez képest is.

Pedig eddig nem csinált semmi emberfelettit. Anno a Jedik ennél sokkal többet tudtak. Rey egy Erőérzékeny lány, aki a harcok mestere lett a Jakkui élete miatt és a "jég hátán" is megél. Ezt kamatoztatja most.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

@Ody Mandrell úgy értettem, hogy a cselekmény szempontjából túl erős, az univerzumba teljesen bele illik. Nem tudom megmagyarázni, miért nem tartom izgalmasnak. Ez csak egy szubjektív vélemény. Csak találgatok, hogyha nehezebben bírkózna meg a nehézségekkel, szimpatikusabb lenne számomra.

Valahogy nem tudom felfogni, miért nem érdekel a múltja, meg hogy ki is ő. Miért érdekel jobban Finn például. Pedig ő csak egy odaverődött volt rohamosztagos.

Ez olyan, mint mikor látsz egy sz*r filmet, de nem tudod megmagyarázni miért sz*r.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Rey vs Windu... Naná, hogy Rey! Sokkal izgalmasabb, összetettebb és jobban kibontott karakter, mint Windu, aki olyan egyszerű, mint a kopasz feje. Ráadásul, nem is szimpi, szóval már csak emiatt sem szavaznék rá.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.