Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. 26 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egy Lucasfilmes belsős illetékes állítása szerint a The High Republic-kal kapcsolatban a Disney rekordszámú merchandise terméket jegyzett be az elmúlt időkben. Olyan nagy számút, hogy az már gyanús. Ilyet korábban csak filmeknél és nagyobb showk-nál csináltak. Erról én is olvastam. Merész ötlet, de mi van ha maguk a könyvek és a képregények lesznek a High Republic promóciós anyagai, amik felvezetik a jövőbeli játékokat, műsorokat? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Kíváncsi leszek, hogy a Sith-ek - legalább a háttérben - kapnak-e szerepet benne. Nyilván lelepleződniük nem szabad, de a machinációjuk az ezeréves Nagy Terv érdekében már elérhet erre a szintre. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Csúszik a projekt indulása egészen 2021 januárig, az első könyvek ötödikén jelennek meg. https://www.starwars.com/news/star-wars-the-high-republic-sees-revised-release-dates 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Francba! Akkor még többet kell várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Sajnos ez várható volt. Szar év ez 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. You'll hear from them this summer, and when you do, be sure to ask them about "The Hero of Hetzal", "the twins", the "Blade of Bardotta", the Starros and San Tekka clans, and the Storms. Van egy-két kapcsolódás (Sana Starros, Lor San Tekka pl.) meglátjuk nyáron mit mondanak még. A csúszás meg lehet a képregények miatt van. A TROS képregényadaptációja például leghamarabb szeptemberben fog elkezdődni. Lehet az őszi indulás csúszásával a regényeket is eltolták... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. A The High Republic könyveknél azért csúsztatnak az indoklás szerint, mivel úgy érzik, nincs és egy darabig nem lesz megfelelő a hangulat a válság miatt. Meg akarják adni e kiadványoknak a megfelelő reflektor fényt és nem akarják, hogy valami rossz beárnyékolja. Ezzel kapcsolatban viszont felmerült bennem az, hogy Siglain a jövőbe lát? Honnan tudja, hogy nem lesznek további hullámok, melyeknek még kihatása lenne 2021 januárra és februárra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Ez elég nagy hülyeségnek tűnik. Mármint ez az indoklás. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. 47 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Honnan tudja, hogy nem lesznek további hullámok, melyeknek még kihatása lenne 2021 januárra és februárra? Lehet, hogy - ha tényleg ez a valós indok - készek a további elcsúsztatásra is, ha nem normalizálódik a helyzet addigra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. 12 perccel korábban, Nute Gunray írta: Lehet, hogy - ha tényleg ez a valós indok - készek a további elcsúsztatásra is, ha nem normalizálódik a helyzet addigra. Igen, ha tényleg ez az indok, akkor lehet, hogy még tovább csúsztatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 29. Van, ahol megindult az őrült találgatás a halasztásról. Az egyik kedvencem a hülye indokok sorából: a Disney komoly anyagi gondokkal küszködik, hitelt is felvettek. Biztos nincs pénzük kinyomtatni pár könyvet. Azért ez egy lol kategória. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 29. Amikor már minden létező hülyeséget kitaláltak és muszáj még nagyobb baromságot kitalálniuk. Nehogy logikusan gondolkodjanak és észrevegyék hogy a könyvpiac szar helyzetben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Justina Ireland és még néhányan jelen lesznek az SDCC "otthoni" verzióján. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. (szerkesztve) Szuper, remélem lesznek bővebb infók a könyvekről és a képregényekről. Főleg a Test of Courage-ről. Szerkesztve: 2020. Október 17. - Darth Revan9 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Hétfőn kicsivel többet fogunk majd tudni a HR éráról, jelentette be Charles Soule a twitterén. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. NA ez jó hír, nagyon kíváncsi vagyok milyen plusz infók jönnek és főleg miről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: NA ez jó hír, nagyon kíváncsi vagyok milyen plusz infók jönnek és főleg miről. Nem hinném, hogy olyan eget rengető bejelentéssel készülnek. Valószínűleg Charles elfog árulni 1-2 dolgot a könyvével kapcsolatban. Jövő hónapban viszont sokkal többet fogunk majd tudni, SDCC online részén lesz egy panel a Lucasfilmnek, már előre várom! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. 13 perccel korábban, Bence1997 írta: Valószínűleg Charles elfog árulni 1-2 dolgot a könyvével kapcsolatban. Már az is rengeteg, mert eddig semmit nem tudunk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Jöhet bármilyen infó, erre a projektre nagyon kíváncsi vagyok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 20. Ahogy én is. Ez a projekt sokkal jobban érdekel, mint A mandalori, a Kenobi, vagy a Cassian Andor együttvéve. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Gyerekek. Most kapott a kiadó egy részletes kiadvány jegyzéket SW-ről. A The High Republic-kal egy óriási szekció foglalkozik. Agyam eldobtam, mennyi minden lesz itt. Még a második fázis anyagába is van betekintő. A nihilek melletti másik hatalmi frakcióról is adtak képet és most már tudom a nevüket is. 4 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. 19 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Gyerekek. Most kapott a kiadó egy részletes kiadvány jegyzéket SW-ről. A The High Republic-kal egy óriási szekció foglalkozik. Agyam eldobtam, mennyi minden lesz itt. Még a második fázis anyagába is van betekintő. A nihilek melletti másik hatalmi frakcióról is adtak képet és most már tudom a nevüket is. Izgatottan várom. Részemről minden High Republic könyv/képregeny azonnali előrendelés lesz. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Nagyon úgy néz ki, hogy x időnként jön majd egy felnőtt regény, egy Young Adult regény és egy middle grade ifjúsági regény kb. egyszerre, mint most a Light of the Jedi, a Test of Courage, és az Into the Dark. A Light of the Jedi után biztos jön még 2021-ben 2 további cím nélküli felnőtt regény, 2 további cím nélküli YA és 2 további cím nélküli Middle Grade. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Aztaleborult, el sem hittem volna hogy ilyen gyorsan ekkora dolog lesz a High Republic. Ilyenkor lenne jó a Szukitsnak dolgozni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. És az a jó, hogy láthattam hogyan nézne ki az a fenyegetés, amit eddig még nem fedtek fel. Nagyon barók. A képregényeknél is meglepő dolgot tapasztaltam. Sokkal kevesebbet jelentettek be eddig, mint ami ebben a tervezetben van. Jó sok képregény ez.... 2 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Remélem, hogy a middle grade regények is jönnek magyarul. Jó lenne, ha a Jedi Könyvtár Facebook oldalon ezt egye többen jeleznétek a kiadó felé. Azt vettem észre, attól félnek, hogy ezek a regények nagyon gagyik lesznek. Szóval, aki szeretné ezeket is olvasni, az jelezze a Jedi Könyvtár oldalon. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. A Youg Adulton kívül érdekelnek a könyvek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. A middle grade nem a YA alatti? Az inkább a Kolibri terepe szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. 3 órával ezelőtt, sirszalhasogato írta: A middle grade nem a YA alatti? Az inkább a Kolibri terepe szerintem. De így van, viszont ha Szukits módosítaná a szerződését kihozhatnák az ilyen könyveket is. De majd Revan kijavít ha rosszul tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. 20 órával ezelőtt, Frenkie írta: A Youg Adulton kívül érdekelnek a könyvek. Ezek szerint akkor Claudia Gray új regénye nem érdekel? A Young Adult és a felnőtt könyvek között nincs igazi különbség. Szerintem ugyanolyanok. 15 órával ezelőtt, sirszalhasogato írta: A middle grade nem a YA alatti? Az inkább a Kolibri terepe szerintem. De az. A Kolibri viszont nem akar kiadni több middle grade-et. 11 órával ezelőtt, Iqvi írta: De így van, viszont ha Szukits módosítaná a szerződését kihozhatnák az ilyen könyveket is. De majd Revan kijavít ha rosszul tudom. Elméletileg van rá esély, hogy middle grade-et is kihozzon a Szukits kiadó. A Kolibri úgyse akar már ezzel foglalkozni, szóval, ha a Szukits nem hozza ki, akkor A Test of Courage és a további middle grade High Republic könyvek kiadatlanok maradnak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.