Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csatlakozom bencéhez, tényleg nagyon jó volt a harmadik szám, és horrorisztikus a javából. Eddig ez tetszett a legjobban, de a folytatás is érdekes lesz. 

Spoiler

Vajon hogy fognak elbánni a Drengirekkel és Skeerrel? Előbbieknél a félbevágás nem opció, utóbbit meg nem hiszem, hogy még megölnék Avarék. Plusz érdekes lesz látni az ikrek sorsának az alakulását is.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A 7. szám borítója! :o

Spoiler elrejtése

r/Highrepublic - High republic # 7 cover!!!

No Way What GIF 

Na ez, teljesen unexpected. Jöjjön az a 7.szám!

5 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Hát ez elég csúnyácska.

Nekem nincs bajom vele. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
55 perccel korábban, Iqvi írta:

A mai negyedik számban mégtöbbet tudhatunk majd meg a Drengirek titkáról Cavan szerint.

Azt írják hogy: The secret history of the terrifying DRENGIR revealed. Hát kíváncsi vagyok, fel kerülhetne már a virágboltba :D 

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Azt írják hogy: The secret history of the terrifying DRENGIR revealed. Hát kíváncsi vagyok, fel kerülhetne már a virágboltba :D 

Biztoa fent lesznek a szokásos helyeken, legkésőbb 3 napot kell majd várni. Vagy ki kell költözni az USA-ba ha naprakész akar lenni az ember, csak az nem olcsó.:D

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Tapasztalataim szerint max 1 nap és fent van, legalábbis abban a boltban ahonnan én veszem :D 

Nem tudom te melyik boltvan veszed, de biztos jó lehet.:D Én egy igen jó, audiovizuális megoldásokkal felspanolt boltban szoktan ezeket keresgélni.:D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

A mai negyedik számban mégtöbbet tudhatunk majd meg a Drengirek titkáról Cavan szerint.

Star Wars Interview GIF by Boba Fett Fan Club

Hozzászólás ideje:

Megvolt a legújabb szám is. Talán ezt élveztem a legjobban az eddigiek közül, pedig az előző se volt gyenge.

Spoiler

Keeve beszólásán jót nevettem. :lol: Érdekes Sskeer karaktere, most úgy néz ki, hogy a drengirek "megajándékozták" egy karral, érdekes lesz a trandoshan további története, vajon mi történik majd vele? A tanítás is tetszett, továbbá a drengirekkel való harc is. És úgy tűnik, hogy most már a Hutt Kartell is bekívánkozik a történetbe, továbbá a drengirek a Starlighton is megjelentek.

Jó volt látni Vernestrát és tanítványát, Imrit. :)

A Drengirek múltja is előkerült, ezek szerint a nagy behemótok szétszóródva éltek a Galaxisban, a sithek pedig szövetségre léptek velük, amíg egymás ellen nem fordultak. Az Amaxin állomáson a totemek segítségével sikerült altatásba késztetni a drengireket, mínusz azokat, akikkel Reath találkozott az Into the Darkban. :D

Szépen kibővítették azt, amit az Into the Dark c. könyvben bemutattak a drengirekről. Alig várom már a kövi hónapot, izgalmas történéseknek lehetünk szemtanúi. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg nagyon jó volt. Akció, huttok, drengir történelem dióhéjba. Nagyon tetszett, az 5.szám remélem ugyanilyen jó lesz. De igazán a hetes számra vagyok kiváncsi, hogy mégis milyen kontextusban kerül elő a vörös fénykard.

Hozzászólás ideje:

A 6. szám szinopszisa:

Új történet kezdődik!

Spoiler

A Köztársaság határa veszélyben! A Starlight Beacon jedijei a legfélelmetesebb ellenségeikkel szövetkeznek, hogy szembenézzenek a megállíthatatlan Drengir hordával.

Avar Kriss és új szövetségesei egy lávabolygón harcolnak az ellenséggel. Keeve Trennis megtudja -e menteni régi mesterét a sötétségtől?

Továbbá ki vagy mi a Nagy Ős?

Hozzászólás ideje:

Érdekesen hangzik. De vajon akkor most szövetkeznek a Nihillel a drengirek ellen? Az elég érdekes lenne.

Spoiler

A Nagy Ős tuti a drengirekkel lesz kapcsolatban. Lehet hogy ő az első drengir.

Hozzászólás ideje:

Pár szó a sorozat sikeréről. Scott írta ki twitterre, hogy az első szám az 5. a második a 4. a harmadik szám pedig már a 3. reprintjére készül! 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az első füzetnél még voltak kétségeim, de azok mostanra teljesen eltűntek. Ez a sorozat pokoli jó. Egyike a legjobbaknak. A negyedik szám utolsó képkockáját IMÁDTAM! Mióta várok már egy hasonlóra!

Spoiler

Imádom a huttokat, de ezek a szerencsétlenek eddig a kánonban szinte semmit nem csináltak. Remélem nem úgy kezdődik a következő füzet hogy két oldalon belül levágják ezt a hutt főmuftit :D

Hozzászólás ideje:

5. szám: egy nagyon érdekes számmal folytatódott a HR sorozat. Akcióból nem volt hiány. :D

Spoiler

Remélem Sskeer nem fog meghalni. Mondjuk még mindig ködös nekem a trandoshani jedi. Vannak válaszok, amik megválaszolásra várnak vele kapcsolatban, de érdekes látni, hogyan viselkedik. Ahogy mondta: a kapcsolata az Erővel kezd eltűnni. Ez vajon milyen további következményekkel fog járni a számára? :hmm:

A huttok és az egész rancoros dolog nagyon kemény volt. Szóval akkor ők azok a szövetségesek, akikkel a jedik együttműködnek a következő számban.

Keeve mutatványa is tetszett. Ha jól tudom, ilyen Erőhasználat a Legendákban volt. Továbbá Vernestra is megmutatta fénykardjának ostori verzióját. :D

Hozzászólás ideje:

Érdekesség, bár nem tudom, hogy valóban van-e köze a név adáshoz, de az északi népek a "drengr" kifejezést többek között a megállíthatatlan, ádáz harcosokra használták, tekintve, hogy eme 2 jelző illik a "növény szörny" fajra is lehet benne valami. :)

Hozzászólás ideje:

A Marvel THR ongoing sorozatának első gyűjteményes kötete a There is No Fear címet kapta. Az 1-5. számokat fogja tartalmazni. A második gyűjteményes kötet 2021. decemberre várható, a 6-10. számokat fogja tartalmazni. E két gyűjteményes kötet minden valószínűség szerint magyarul 2022-ben jön. Az első kötetet (1-5. szám) valamikor 2022. első félévére, a második kötetet (6-10. szám) valamikor 2022. második felére tippelem.

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A Marvel THR ongoing sorozatának első gyűjteményes kötete a There is No Fear címet kapta. Az 1-5. számokat fogja tartalmazni. A második gyűjteményes kötet 2021. decemberre várható, a 6-10. számokat fogja tartalmazni. E két gyűjteményes kötet minden valószínűség szerint magyarul 2022-ben jön. Az első kötetet (1-5. szám) valamikor 2022. első félévére, a második kötetet (6-10. szám) valamikor 2022. második felére tippelem.

Jól betett nekünk ez a Disney által előírt 6 hónapos csúszás. Egy rakás regényen túlleszünk, mire megjön az első képregény.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Whill írta:

Jól betett nekünk ez a Disney által előírt 6 hónapos csúszás. Egy rakás regényen túlleszünk, mire megjön az első képregény.

Igen, valószínű, hogy az Out of the Shadows regény is már a kezünkben lesz, mire az első Marvel képregény gyűjtemény megjelenéséről lesz valami hivatalos infő - előjegyzés, előrendelés, vagy ilyesmi.

Hozzászólás ideje:

A képregényszéria 2. részének leírása. Aki olvasta az Into the Darkot, az örülhet. :D

Spoiler

Ahogy a Galaxis felkészül a Köztársasági Ünnepségre a Valo bolygón, egy heves harc kezd el tombolni a Vadűr mélyében... és a Starlight Beacon jedijeinek össze kell fogni a legfélelmetesebb ellenségükkel, hogy szembenézzenek a megállíthatatlan Drengir horda rémületével. Avar Kriss és új szövetségesei egy lávabolygón harcolnak a lidérces teremtményekkel, eközben Keeve Trennis mindent feltesz arra, hogy megmentse a volt mesterét a sötétségtől... de a hegek mélyre hatolnak... továbbá ki - vagy mi - a Nagy Ős?

És vajon a Jedik észreveszik, hogy más erők is működnek a Drengirek halálbolygóján? Vendégszerepben Cohmac Vitus, Reath Silas és Orla Jareni!

Hozzászólás ideje:

Baromi jó volt az 5.szám. Ha tudják tartani ezt a minőségi szintet, vagy ha még emelni is tudják akkor ez lesz A Star Wars képregénysorozat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.