Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Taika Waititi Star Wars filmje

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem érdemes temetni Waititi filmjét. Thort is sikerült szerintem nagyon jól feldobnia. Chris Hemsworth a Thor 2 után már a kiszállás határán volt mert nagyon nem volt elégedett a karakterrel, amikor jött Waititi és neki köszönhetően maradt mert tetszett neki hogy milyen irányba változott.

Meg amúgyis láttuk ahogy azt mások is írták már, hogy a Mandalorian 8. részét is ő rendezte. Nem nagyon volt kiakadás hogy miért pont az ő kezébe adták, sőt. Star Warsabb nem is lehetett volna az a rész.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Miért, milyen a Marveles humor?

Olyanokra gondolok, mint pld. Poe és Hux jelenete a legelején

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Meg amúgyis láttuk ahogy azt mások is írták már, hogy a Mandalorian 8. részét is ő rendezte. Nem nagyon volt kiakadás hogy miért pont az ő kezébe adták, sőt. Star Warsabb nem is lehetett volna az a rész.

Mondjuk egy sorozatrész meg egy film nagyon más kategória. A sorozatoknál általában a rendező nem az első ember. Ő leköveti amit a showrunnerek akarnak, ez esetben Filoni és Favreau (főleg az utóbbi aki a nyolcadik részt íróként is jegyezte). A filmnél viszont ő az elsődleges alkotó, pláne hogy a bejelentés szerint forgatókönyvíró is lesz nem csak rendező.

Hozzászólás ideje:

Így van, ahogy Bomarr írja. A 8. rész tényleg nagyon jó lett, de azt ő csak rendezte. Favreau volt az író, továbbá azért Taika a documentaryban azt mondta, hogy Jon és Dave jó hogy ott voltak, hogy tudja mit csináljon, ne menjen szélsőségbe az egész. Volt néhány jó humor a részben, ami Taikához köthető, de ha ő is írta volna a részt, biztos másabb eredményt kaptunk volna. Itt viszont Taika rendezés mellett író is lesz, amely szerintem sokkal fontosabb nála. Igaz, kap egy társat is, de attól még az ő története fog megelevenedni. Meglátjuk, mit alkot. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Így van, ahogy Bomarr írja. A 8. rész tényleg nagyon jó lett, de azt ő csak rendezte. Favreau volt az író, továbbá azért Taika a documentaryban azt mondta, hogy Jon és Dave jó hogy ott voltak, hogy tudja mit csináljon, ne menjen szélsőségbe az egész. Volt néhány jó humor a részben, ami Taikához köthető, de ha ő is írta volna a részt, biztos másabb eredményt kaptunk volna. Itt viszont Taika rendezés mellett író is lesz, amely szerintem sokkal fontosabb nála. Igaz, kap egy társat is, de attól még az ő története fog megelevenedni. Meglátjuk, mit alkot. :)

Akkor reméljük a filmnél is fog Filoni anyáskodni felette ;)

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Whill írta:

Olyanokra gondolok, mint pld. Poe és Hux jelenete a legelején

Az ilyen jöhet. Azt bírtam. Esetleg Jar Jar-hoz hasonló figurák is jöhetnek.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egy BBC -vel készített interjúban megkérdezték Taikát, hogy mely fázisában áll a saját SW filmjével. A következőt válaszolta: "We're just writing. We're writing."

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az jó, hogy ilyen korán elkezdte. Már most előrébb tart mint Rian Johnson :D elkezdtem reménykedni, hogy mégis csak a 2022-es film lesz vajon Waititi filmje? Van arra kapacitása a Thor mellett?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta:

Helyes. Ha ennyire kihangsúlyozza, akkor az azt jeleni, hogy megtanulták a leckét a TRoS szerényebb teljesítményéből

Semmit nem jelent a bevétel szempontjából. Lehet írni valamit hat évig, attól még a végeredmény lehet egy kalap k*ki.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Állítólag még az idén megkezdik a film pre-production-jét :o a skót felföldön fognak néhány tájfelvételt készíteni a filmhez decemberben

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Már arra se emlékszem milyen pletykák voltak erről a filmről.

Egyelőre semmilyen pletykát nem találni erről. :)

Érdekes, márha igaz a hír. Pláne annak fényében, hogy forgatni nem fognak egyhamar. Hiszen Taika januárban kezdi el a Thor 4 forgatását, amely kitudja meddig fog forogni - ugye kalkulálni kell pozitív tesztes esettel is, gondoljunk csak a Batman c. filmre - de hogy már idén felvesznek jeleneteket... meglepő. :)

Hozzászólás ideje:
2020. 10. 19. - 16:13, Yoda József írta:

Állítólag még az idén megkezdik a film pre-production-jét :o a skót felföldön fognak néhány tájfelvételt készíteni a filmhez decemberben

Connor MacLeod is tiszteletét teszi?:evil:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Éppen most , Yoda József írta:

Amikor a Taika filmről volt szó tegnap, az alábbi képet mutatták. Csak nem a Mortison fog játszódni? :O

dk6f3bke6h461.jpg?width=640&crop=smart&a

Nekem ebből még nem következik egyértelműen a Mortis mint helyszín.

Hozzászólás ideje:
50 perccel korábban, Yoda József írta:

Amikor a Taika filmről volt szó tegnap, az alábbi képet mutatták. Csak nem a Mortison fog játszódni? :O

Hát nem is tudom. Szerintem ez csak egy vázlat, nem kell rögtön Mortist belelátni. De lepjen meg az ürge. :D

Hozzászólás ideje:

Formai hasonlóság van köztük, akár még Mortis is lehet, vagy valami olyasmi, aminek köze van hozzá. A Rebelsből kiderült, hogy az Atya, a Fiú és a Szentlélek Lány nem mindig élt elzárva a külvilágtól, lehetnek más, hasonló objektumok is.

4e0564ce8415208872c1362292815db8a8e155c4

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az micsoda?

Űrhajók voltak amik az első Je'daii-okat elvitték a Tython-ra.

Úúúúúúúúúúúú de király lenne ha erről szólna :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.