Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Ok, majd ha meglesz egyszerre megcsinálom, most el vagyok kicsit havazva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megvagyok! Ez a csere az utolsó részhez. A többi jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Nincs mit. Hát ez az évad is kifújt. Nem tudtam biztosra, de a vége a alapján teljesen egyértelmű, hogy lesz folytatás. A mandó még kitart pár részig, de lesz más is idén ahol még jöhetnek a képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Majd ne felejts el szavazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. @csoli1138 a 11. részről nem készült guide kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Úristen, ez teljesen létezhetetlen. Hamarosan pótlom. Nem is értem.. Már nem vagyok a régi.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. (szerkesztve) @Ody Mandrell Kivizsgáltam, a reklamációnak helyt adok. Pedig ez az egyik legjobb kép: 211: Szerkesztve: 2023. Április 3. - csoli1138 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 3. Nyomnék rá egy like-ot, de inkább nem.... 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 4. Amikor jóval az ide való bekerülése előtt megláttam úgy lettem vele hogy ezt az ürgét én be nem rakom meghagyom inkább másnak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. (szerkesztve) Vajon holnap bejelentik a 3. évadot ebből is? Bár szerintem ha be is jelentik, 2024 November-Decembernél korábban tuti nem fog jönni. Szerkesztve: 2023. Április 9. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Remélem bejelentik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Jelentsék be. Minél előbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Nagyon felborult ez a világ, tesznek egy nagy cliffhanger-t egy (elsősorban) gyereksorozat végére és majd 2 évet kell várni a feloldására. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Tény, hogy rossz a sok várakozás, de nem tartom akkora problémának ezt, mondjuk a klímaváltozás sokkal égetőbb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Jaj mert aztán addig nem lesz mit nézni, ugye? csak idén kapunk még 2 sorozatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. (szerkesztve) 6 perccel korábban, Iqvi írta: Tény, hogy rossz a sok várakozás, de nem tartom akkora problémának ezt, mondjuk a klímaváltozás sokkal égetőbb. Nyilván az, de ez egy SW fórum érthető ha valaki leírja az aggályait valami SW-vel kapcsolatos dologról háttérbe szorítva egyéb dolgokat...szerintem. Szerkesztve: 2023. Április 9. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Tény, hogy rossz a sok várakozás, de nem tartom akkora problémának ezt, mondjuk a klímaváltozás sokkal égetőbb. Lehet, de 20 éve még tudtak 20-26 részes évadokat csinálni évente nagyon jó történettel, ezt valahogy elfelejtették (vs. a Netflix és társai tartalomgyártási kényszere miatt), ami nekem nem igazán tetszik. (Másrést ami sötétzöldség címen folyik manapság, az sem. De majd az idő eldönti, kinek van igaza, ha nem irtja ki magát előbb az emberiség). Emlékeztek, milyen volt már, mikor a Sci-Fi-n egyszerre ment a Stargate SG-1, Atlantis meg a Battlestar Galactica? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. 2 perccel korábban, gafz írta: Lehet, de 20 éve még tudtak 20-26 részes évadokat csinálni évente nagyon jó történettel, ezt valahogy elfelejtették (vs. a Netflix és társai tartalomgyártási kényszere miatt), ami nekem nem igazán tetszik. (Másrést ami sötétzöldség címen folyik manapság, az sem. De majd az idő eldönti, kinek van igaza, ha nem irtja ki magát előbb az emberiség). Emlékeztek, milyen volt már, mikor a Sci-Fi-n egyszerre ment a Stargate SG-1, Atlantis meg a Battlestar Galactica? Most csak a Lucasfilmnél maradva, amikor a TCW-nek évente jöttek ki az évadai, akkoriban semmi mást nem csinált a Lucasfilm azon kívül. Úgy azért kicsit könnyebb. Jelenleg Filoni egymaga benne van 6 projectben (BB, TotJ, Mando, Ahsoka, Skeleton Crew, és a saját filmje), és ki tudja miben még, amiről nem tudunk. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Szerintem bejelentik a következő évadot és nagyban tennék rá, hogy az is lesz az utolsó évad. Hogy mikor fog érkezni? Szerintem mondanak egy 2024-et és annyival le is tudják, persze lehet egy kicsit konkrétabb dátumot mondanak, majd kiderül holnap délben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. 50 perccel korábban, gafz írta: Nagyon felborult ez a világ, tesznek egy nagy cliffhanger-t egy (elsősorban) gyereksorozat végére és majd 2 évet kell várni a feloldására. Egyelőre senki nem mondta, hogy 2 évet kell várni rá, vagy valamiről lemaradtam? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) Korainak tartom a trailer-t, abból, ami még be sincs jelentve... Szerkesztve: 2023. Április 10. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Na ha jönne valami a harmadik évadból az ütős lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Biztos lesz trailer, de nem hiszem hogy publikus lesz. Gyakorlatilag mindenből tudtak valamit mutatni, még az Andorból is, pedig hol van az még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Egyébként ezt lehet nézni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Gondolom ha mutatnak is valami előzetest, el fognak kapcsolni onnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) Bejelentették a 3. évadot, amely egyben az utolsó is lesz! Szerkesztve: 2023. Április 10. - Bence1997 3 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 2024-ben fog érkezni az utolsó évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Mutattak egy sneak peeket, amiben Spoiler szerepelt Fennec Shand és Wolffe. Valamint Palpi is visszatér majd. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.