Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Huhhh ezek nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. A posztereket látva élőszereplőst clone wars filmet akarok azonnal. Sőt meghozta a kedvem, hogy újra kéne nézni az egész sorozatot. 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Lehet tudni, hogy ki játszotta a fiatal Ahsokát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Ariana Greenblatt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Érdekes. Egyszerűbb, mezeibb nézők panaszkodnak, hogy a sorozat kevésbé áll meg a lábán. Persze, hogy így van, hisz A mandalori sorozatokhoz tartozik. Pllusz folytatja A klónok háborúját és a Lázadókat. Meg panaszkodnak, hogy alig halad a sztori, Spoiler és ha így haladunk, akkor Thrawn-t alig fogjuk látni. Nyilván ők abban a hitben voltak, hogy ez egy minisorozat, ami megáll a saját lábán - hellyel-közzel. Őszintén, nem is bánom, ha nem látjuk annyira Thrawn-t. Ráér ő más évadokban is, meg Filoni filmjében. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Ezek a mezei nézők csak nem a magyar oldalakon (IGN, Sorozatjunkie) tengetik mindennapjaikat? Szerintem Filoni remekül oldotta meg, hogy pont annyi információt oszt meg a közönséggel, ami elegendő ahhoz, hogy az átlagnéző eligazodjon. Pont a hetekben néztem meg pár reakcióvideót, ahol voltak olyanok is, akik nem látták az animációs sorozatokat. Csak hogy egyet emeljek ki: volt egy videó, ahol 4 férfi nézi a sorozatot. Ebből kettő látta az animációs sorozatokat, kettő viszont még nem, vagyis helyesbítek, pont most tartanak a TCW első évadánál, vagyis még szinte gyerekcipőben vannak. Csak ámulták az egészet, annyi minden van a sorozatban, amiből eddig kimaradtak, de náluk pont azt láttam, hogy a történet maga annyira érdekes, hogy tűkön ülve várják az epizódokat és élvezik a sorozatot. És ami a bónusz, ha valaki befogadó a sorozattal kapcsolatban, megnövekedhet az animációs sorozatok nézettsége. Múltkor láttam egy top10-es listát, ahol a streaming/Disney+ legutóbbi hetének összegzése volt - azt hiszem demand list volt vagy valami hasonló - és ott persze az Ahsoka volt az első (valami 34-es számmal), míg a TCW az 5. helyen szerepelt! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. A sorozatjunkie-s véleményekbe beleolvastam, árt az egészségnek és a vérnyomásnak. Sok hozzászólóról üvölt, hogy úgy ült le a sorozat elé hogy csakazértis fikázni fogja. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Miért foglalkoztok ezekkel? Évek óta tudni lehet, hogy az ilyen spam oldalakat/hozzászólásszekciókat nem érdemes olvasni. Az is mazochista aki az ign-be bele olvas. Az olvasói is olyanok, mint akik csinálják.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Rá szoktam pillantani azért a fórumon kívül más véleményekre is. Példának okáért a Rixon videói alatti kommentek nagyrészt pozitív hozzáállásúak (ha van is kritika, az se fikahalomként hat). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Én is ránézek, de komolyabb helyekre szoktam látogatni, ahol tudják is mi az a Star Wars. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az olvasói is olyanok, mint akik csinálják.... Vagy azért csinálják, mert olyanok az olvasóik. Sajnos ezt tapasztalatból tudom, mert tőlem is követleték, hogy ezeket az embereket szolgáljam ki, mivel ezek teljesítik a képletet: kattintás + hozzászólás + viszzatérés nagy esélye = látogatottság- és bevételnövekedés. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Azért zalust se kell félteni, világ életében nagy hater volt. Neki nem nehéz hozni ezt a "színvonalat". De ez már OFF és nem is akarok tovább ezzel foglalkozni itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Na végre a mai nap megtudtam tekinteni az epizódot a nagytévén. Hát eddig is imádtam az epizódot, így nézve méginkább, sőt, nem egyszer libabőrös lettem! A rész vége a zenével, a purrgillekkel és amikor Ahsoka azt mondja: "Megtalálom őket. Ígérem." Gyönyörű, gyönyörű!!! Nálam holnap lesz egy Ahsoka maraton, mind az öt résszel, egyben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 15. Én is beszeretnék tervezni egy ilyet, aztán majd meglátjuk mi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 18. (szerkesztve) Szerkesztve: 2023. Szeptember 18. - Bence1997 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Remélem az imdb nem mérvadó, mert ott már 7.6-on a holnapi rész ami elég gyenge kezdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Remélem az imdb nem mérvadó, mert ott már 7.6-on a holnapi rész ami elég gyenge kezdés. Még kinn sincs a rész szerintem csak a trollok ráugrottak amint megnyílt az értékelés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Épp ez az, hogy nem szokták megnyitni addig amíg nem kerül ki. Lehet, hogy keleten már látták? Ott ugye már reggel van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Sehova nem került ki a rész. A szavazatok most még látatlanba mennek és épp ezért alig van szavazat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Akkor az imdb volt a dickhead. Persze a csótányoknak ennyi is elég volt, hogy előbújjanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. 53 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Épp ez az, hogy nem szokták megnyitni addig amíg nem kerül ki. Lehet, hogy keleten már látták? Ott ugye már reggel van. Szerintem imdb-n már lehet szavazni, amint átvált a dátum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Hungary: 6.5/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Várós a holnapi rész. Kiváncsi leszek merre halad a story. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. (szerkesztve) Én is nagyon várom a következő részt. Csak abba gondoljunk bele, hogy egy teljesen új helyet fogunk megismerni, kevesebb, mint 24 óra múlva! Az eddigi epizódokat is vártam, de ez szerintem az előző hetihez hasonlóan megint lenyűgöző lehet, már csak a lehetőségek miatt is. Szerkesztve: 2023. Szeptember 19. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Éppen most , Bence1997 írta: Én is nagyon várom a következő részt. Csak abba gondoljunk bele, hogy egy teljesen új helyet fogunk megismerni, kevesebb, mint 24 óra múlva! Legalábbis reméljük. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. El nem tudom képzelni, hogy a következő rész gyenge legyen. Max. nem lesz annyira kiemelkedően jó, mint az előző - ez az én várakozásom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Remélem, Hera sztoriját sem hagyják annyiban, jó lenne egy kis ÚK-politikát még látni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Én egy lassúbb tempójú részre számítok. Új területre érnek, egy kicsit el kezdeni bemutatni azt a térséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Én egy visszaemlékezős részre számítok Thrawn és Ezra főszereplésével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 19. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Csak abba gondoljunk bele, hogy egy teljesen új helyet fogunk megismerni, kevesebb, mint 24 óra múlva! Aztán kevesebb, mint 24 óra múlva kiderülne, hogy az egész epizód a Chimaerán játszódik. Amúgy szerintem felesleges túl nagy feneket keríteni az új galaxisnak, és talán túlságosan is félrevezető prekoncepciókat szülhet. Egyrészt, nem hiszem, hogy a maradék három részben a Thrawn-Ezra keresés helyét átvenné a Star Trek: Chimaera, és azt fogjuk nézni, hogy miközben a csillagromboló legénysége megpróbál hazajutni, alaposan felfedezik a delta kvadránst még messzibb galaxist. És az sem valószínű, hogy túl sok időt fogunk eltölteni itt, hiszen, ha azt akarják, hogy Thrawn legyen a mandoverzum főgonosza, akkor úgy illik, hogy záros határidőn belül, értsd: lehetőleg még ebben az évadban hazaér. Mindezeken túl, ez csak egy másik galaxis, nem egy másik univerzum, ahol aztán tényleg olyasmit kéne látnunk, aminek előfordulási esélye abban a messzi-messzi Galaxisban, ahol amúgy is minden előfordul, zéró lenne. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.