Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 20. Pörögjön csak, van mit elemezni. Egyedül csak az első rész az, ahol kevesebb hsz szerepel, de ezt én annak tudom be, hogy duplapremier volt és főképp a második rész 1-1 fontosabb szegmensét beszéltük ki. Kis elemzés a részemről: az előző részhez kb. 70 hozzászólást írtunk a premier napján. Most ezt már meghaladtuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 20. Pedig itt elvileg behúzták a kéziféket. Hát mi nem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 20. Attól, hogy a tempó lassabb, az érzelmek nem cikáznak hullámvasútként, nincs öt percenként tűzharc vagy csattognak a fénykardok, és nem jut minden tizedik percre egy epikus momentum, azaz a "kézifék be van húzva", az epizód még lehet tartalmas, ami biztosít beszédtémát. Itt pont ez a helyzet. Az előző rész első fele sok akciót tartalmazott, Anakin és Ahsoka találkozója a flashbackekkel megtüzdelve nagyon érzelmi hullámvasút volt, a vége pedig mozifilm szintű audióvizuális orgia volt hosszú perceken át. Ehhez képest ez a rész megpihent. De ettől még igazán tartalmas volt, sőt talán a sorozat legtartalmasabb epizódját láttuk, ami bőven szolgáltatott témákat. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Erre mondaná azt hiszem Obi-Wan hogy minden nézőpont kérdése. Az előző rész második fele döntő részt arra koncentrált, hogy Ahsoka magához tért és beszállt az egyik bálnába. Ehhez képest itt elejétől a végéig jöttek az új sztori-elemek. Az előző rész jobb volt és érzelmileg jobban megmozgatott, de gyorsabbnak, pörgősebbnek én semmiképp nem nevezném. Az akciók terén nem, de sztori szinten eléggé pörgött ezaz új epizód. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Erre mondaná azt hiszem Obi-Wan hogy minden nézőpont kérdése. Az előző rész második fele döntő részt arra koncentrált, hogy Ahsoka magához tért és beszállt az egyik bálnába. Ehhez képest itt elejétől a végéig jöttek az új sztori-elemek. Az előző rész jobb volt és érzelmileg jobban megmozgatott, de gyorsabbnak, pörgősebbnek én semmiképp nem nevezném. Az akciók terén nem, de sztori szinten eléggé pörgött ezaz új epizód. Egyetértek. Onnantól hogy Anakin kikerül a képből az előző rész kimondottan vontatott volt. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. (szerkesztve) Vontatott? Ezt a szót az Ahsoka egy tizedmásodpercére sem használnám én személy szerint. De hát ja, Ben bocsánatkérést helyettesítő kamumagyarázata a szemen szedett hazugságára a való életben azért sok helyen megállja a helyét. Itt is. Szerkesztve: 2023. Szeptember 21. - Dzséjt 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. 6 perccel korábban, Dzséjt írta: Vontatott? Ezt a szót egy tizedmásodpercére sem használnám az Ahsokára én személy szerint. De hát ja, Ben bocsánatkérést helyettesítő kamumagyarázata a szemen szedett hazugságára a való életben azért sok helyen megállja a helyét. Itt is. Hát pedig én annak érzem. Onnantól, hogy Ahsoka felébred. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Jó, annak érzed, elfogadtam. Én meg nem érzem annak. Remélem, te is elfogadod ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Jó, annak érzed, elfogadtam. Én meg nem érzem annak. Remélem, te is elfogadod ezt. Miért ne fogadnám? Nem adtam erre utaló jelet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. (szerkesztve) Újabb karakterposzterek, nem is kevés ezúttal! Szerkesztve: 2023. Szeptember 21. - Bence1997 6 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 21. Az Ahsoka másodikként debütált, mint eredeti tartalom streamingen, összességében pedig az 5. helyre küzdötte fel magát a nyitó részeivel! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. (szerkesztve) Érdekes Thrawn karakterposzterének háttere! Kőből épült rúnákkal teli falon állnak néhányan a rohamosztagosai közül. A rúnák ismerősek lehetnek a sorozat logójából, illetve a 3D csillagtérképről, de a fal, mint helyszín még nem volt ugye? Szerkesztve: 2023. Szeptember 22. - csoli1138 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Így jobban látszik, hogy Thrawn ruhája se makulátlan, enyhén viseltes. Ezra meg úgy néz ki, mint Jézus. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Így jobban látszik, hogy Thrawn ruhája se makulátlan, enyhén viseltes. A pocak szétfeszítette az idők során. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Így jobban látszik, hogy Thrawn ruhája se makulátlan, enyhén viseltes. Ezra meg úgy néz ki, mint Jézus. Én mozgóképen is kiszúrtam! Messze menőkig réazletesen átgondolt, jól összerakott sorozat ez kérem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. 6 órával ezelőtt, Donát írta: A pocak szétfeszítette az idők során. Nem. Rojtos, és olyan hegek vannak pl. a szíve fölött, mintha lövés nyom lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem. Rojtos, és olyan hegek vannak pl. a szíve fölött, mintha lövés nyom lenne. Azt hittem, az emoji egyértelművé teszi, hogy viccnek szántam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Kis komolyságot kérnék ebben a nagyon fontos kérdésben! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. 8 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Érdekes Thrawn karakterposzterének háttere! Kőből épült rúnákkal teli falon állnak néhányan a rohamosztagosai közül. A rúnák ismerősek lehetnek a sorozat logójából, illetve a 3D csillagtérképről, de a fal, mint helyszín még nem volt ugye? De, szerintem az a helyszín az, ahol Spoiler Thrawn, Baylan, Shin és Morgan nézik a távozó Sabine Wrent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem. Rojtos, és olyan hegek vannak pl. a szíve fölött, mintha lövés nyom lenne. Dehát jobboldalon van a heg, a szív pedig a balon van de tényleg egy lövésnyom, talán Ezrától szerezte? Szerkesztve: 2023. Szeptember 22. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 22. Egy ilyen érdekesség jött szemben Twitteren: Spoiler Ez: 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. A T-6 modell készítése. https://twitter.com/starwars/status/1705271477170282950/mediaviewer?mode=profile Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. Lehet tudni hogy kb. milyen hosszú lesz a kövi 2 rész, @Bence1997? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 23. 3 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Lehet tudni hogy kb. milyen hosszú lesz a kövi 2 rész, @Bence1997? Nem jött (még) róluk infó. De ha tippelnem kéne, akkor hasonló epizódhosszakat kapunk majd, mint az elmúlt epizódok (tehát 40-50 perc között). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Durva belegondolni, hogy pár éve, a Rebels idején még milyen elképzelhetetlennek hatott volna mindez. Ma pedig... 6 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. 2023. 09. 22. - 18:27, Bence1997 írta: De, szerintem az a helyszín az, ahol Spoiler elrejtése Thrawn, Baylan, Shin és Morgan nézik a távozó Sabine Wrent. Igen, második megtekintéskor úgy tünt, hogy az Spoiler Éjnővér kastély homlokzata a helyszín. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. 2023. 09. 22. - 23:48, Donát írta: Egy ilyen érdekesség jött szemben Twitteren: Spoileres tartalom megtekintése Ez: Ez mehetett volna a rész topikjába is, hisz oda való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez mehetett volna a rész topikjába is, hisz oda való. Sokkal fontosabb hogy mit jelenthet ez a következő két rész tekintetében. Ilyen szemmel nézve pedig masszív spoiler lehet és egyértelműen ide kívánkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
1valaki Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Nem akarják ezek a jómunkásemberek belengetni a második évadot?Amennyiben ez igy marad,akkor a Disney hatványozottan megérett egy szívlapátos tarkókezelésre. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Nincsenek elkésve, ha lesz is második évad az még évek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.