Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Jedha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 3. 4 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Egy twi'lek Sithet drága lenne bemutatni? Úgy értem a maszkírozás ebben az esetben sok lenne? Vagy egy bithnél? Szerintem egy twi'lek Sith-et meg lehetne oldani nagyjából úgy, mint pl. Ahsokát, Xi'ant, vagy Quint a The Mandalorianben. Talán van már ott a jelenkori technológia, hogy egy karakter faja ne legyen akadálya egy karakter megjelenítésének. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Kihagytad Lourna-t. A legkeményebb twi akit hátán hordott az univerzum. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Margarita Levieva (In From The Cold, The Deuce) vendégszereplőként fog felbukkanni a sorozatban. https://deadline.com/2022/12/the-acolyte-star-wars-magarita-levieva-paradigm-1235187538/ 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. (szerkesztve) Mit hozott a mikulás... két nappal később. SZERK: fantasztikus képeket találhattok a spoiler mögött - Ody Spoiler Szerkesztve: 2022. December 8. - Bence1997 2 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Mr. Spock felesége is bekerült? Jó képek már csak azért is, mert árad belőlük az újszerű hangulat. Az a búbos banka vuki elég bizarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. (szerkesztve) Ezt azért tegyük már spoilerbe, légyszi. Engem nem zavar ez most éppen, de mást lehet igen. Spoiler Azt pl. elárulja, hogy a koreai színész nem a "Paul" kódnevű Sithet fogja alakítani (ahogy sokan spekulálták korábban), legalábbis eléggé jedisen néz ki a képen. Szerkesztve: 2022. December 8. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. 4 perccel korábban, Yoda József írta: Ezt azért tegyük már spoilerbe, légyszi. Engem nem zavar ez most éppen, de mást lehet igen. Spoileres tartalom megtekintése Azt pl. elárulja, hogy a koreai színész nem a "Paul" kódnevű Sithet fogja alakítani (ahogy sokan spekulálták korábban), legalábbis eléggé jedisen néz ki a képen. Spoiler Talán vadásznak rá az akolítikusok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. (szerkesztve) Amikor pont rámentem, hogy szerkesztés, Ody már intézkedett is. Na ez ám a gyorsaság. Nagyon jó képek amúgy, újak és nagyon érdekesen néznek ki. Különösen a Spoiler wookie jedi! Csaknem Burryaga? Ja és tetszik ez az átmenet a High Republic aranykorában lévő viselet és a prequel ruhái között. És persze a fajok. Wookieról már volt szó, de van itt nekünk zabrak is. Szerkesztve: 2022. December 8. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. (szerkesztve) Spoiler wookie jedi! Csaknem Burryaga? Spoiler Az érdekes lenne, mert eddig eltűntként van nyilvántartva, jó eséllyel feláldozta magát a Drengirekkel vívott harcban. Szerkesztve: 2022. December 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Spoiler Nekem is Burryaga jutott eszembe először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Spoiler Az érdekes lenne, mert eddig eltűntként van nyilvántartva, jó eséllyel feláldozta magát a Drengirekkel vívott harcban. Spoiler Ratharok, nem? De amúgy elsőre nekem is Burry jutott eszembe, viszont ahhoz talán idős ez a vuki. 200 év szinte semmi egy vukinak, Chewie-n se látszott ilyen mértékben az idő múlása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 8. (szerkesztve) 1 órával korábban, Bence1997 írta: Spoiler Ja és tetszik ez az átmenet a High Republic aranykorában lévő viselet és a prequel ruhái között. Spoiler Ugyanez. Egyszerűen zseniális az átmenet az fehér-arany és a szürkésbarnás ruhák között. Mi fog történni veled Jedi Rend a 3. fázisban? Szerkesztve: 2022. December 8. - kdani20 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 9. (szerkesztve) Néhány gondolat: Spoiler - Amandla (aki ugye a főszereplőnk lesz) látható néhány képen, egyiken se ő a fókusz, de ha látjátok a piros hajú, sötétkékes mellényt viselő figurát, az ő akar lenni. Tudjuk róla, hogy ő lesz Lee Jung-jae volt padawanja (legalábbis ők vannak az első két helyen, amikor kiadták a színészgárdát, ebből arra engedek következtetni, hogy Amandla lesz Lee volt padawanja. ) és úgy néz ki, hogy nem jedi lovag? Elhagyta a Rendet? Vagy csak beépített ügynök ebben az érdekes világon? - Lee új padawanját alakítja Dean-Charles Chapman? Látni a tincsét Chapmannek. De az is elképzelhető, hogy a wookie jedink egy mester és ő Dean mestere. - A 2. képen lévő hölgyeményt néhányan Dafne Keen -nek gondolják, én ebben egyelőre nem vagyok biztos, de ha igaz, akkor remek munkát végeztek a sminkesek, mert nem lehet felismerni. De ahogy utánaolvastam, felhasználták Q'ira egyik korábbi koncept rajzát. - Gondolom az íjak hasonló módon fognak működni, mint eddig láthattuk őket, pl. az éjnővéreknél, Omegánál, stb. - Megint csak meg kell említenem, hogy nagyon jól néz ki a ruhatár. És az is tetszik, hogy újra láthatunk zabrakot is, most nem ugrik be, hogy a Solo óta láthattunk-e élőszereplős formában ilyen fajt? - Ugye tudjuk, hogy Amandla és Lee karakterei egy sor bűncselekményt fognak kivizsgálni. Na most vajon itt találkoznak először és így kapcsolódik be Amandla a jedik életébe újra? Eltudom képzelni, hogy Amandla itt él e nép között és egy bűntény miatt veszi fel újra a kapcsolatot régi mesterével aki néhány társával megérkezik a bolygóra. Szerkesztve: 2022. December 9. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Spoiler 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Nagyon tetszenek a kiszivárgott képek! Változatos szereplők. Old republic hangulat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 9. @Iqvi ezen a képen mi a vicces? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 9. 1 hour ago , Ody Mandrell said: @Iqvi ezen a képen mi a vicces? Félrenyomhattam, bocsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Semmi gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Exegol feltűnésére számítok, remélem nem hagyják ki. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 10. 15 hours ago, Ody Mandrell said: Exegol feltűnésére számítok, remélem nem hagyják ki. Az kemény lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Hát ha már a sith-ek ősi világa és ez a sorozat róluk is szól, benne lehetne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 10. 12 minutes ago, Ody Mandrell said: Hát ha már a sith-ek ősi világa és ez a sorozat róluk is szól, benne lehetne. Sith szemszögből jó volna látni. Én amikor írtad valahogy úgy interpretáltam Exegol esetleges felbukkanását a sorozatban, hogy a Jedik látogatnak el oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 10. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Sith szemszögből jó volna látni. Én amikor írtad valahogy úgy interpretáltam Exegol esetleges felbukkanását a sorozatban, hogy a Jedik látogatnak el oda. Azt semmiképp se. Miért gondoltál ilyesmire egy alapvetően Sith központú sorozatnál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 10. 2 perccel korábban, Donát írta: Azt semmiképp se. Miért gondoltál ilyesmire egy alapvetően Sith központú sorozatnál? Mert a jedik nyomoznak és talán eljuthatnak oda. Szerintem Iqvi erre gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 10. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mert a jedik nyomoznak és talán eljuthatnak oda. Szerintem Iqvi erre gondolt. Lehet akkor lemaradtam, mert nem néztem a spoilereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Dafne Keen a The Face című oldalnak nyilatkozott. Jelenleg a His Dark Materials van fókuszban, de egy röpke pillanatra válaszolt egy Star Wars kérdésre is. Mivel nem nagyon mondhat semmit, azt azért elárulta, hogy egészen áprilisig fog forgatni. Ez azt jelentheti, hogy eléggé jelentős szereplő lesz a sorozatban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Meg, hogy így inkább 24-ben jöhet a sorozat, nem? Vagy alapból erről volt szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Szerintem 24-ben jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Idénre 3 élőszereplős sorozat van betervezve: Mando, Ahsoka, Skeleton Crew. Tekintve hogy ezek között mindig van 3-4 hónapnyi szünet, nehezen férne bele egy negyedik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.