Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Sose feledem ezt a trailert és az újonnan feltörő SW mániát! Mániát, ami szinte azóta egyfolytában tart. Ezt egy kicsit irigylem is Tőletek, mert ugye én a mánia vonatra csak az Ep3 után ültem fel. Igaz, azóta nem szálltam le. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt akartam megnézni délután, de sajnos melóznom kell. Sose feledem ezt a trailert és az újonnan feltörő SW mániát! Mániát, ami szinte azóta egyfolytában tart. Amúgy Donát ilyesmi speciális dolgokra gondoltam. Haladjunk is tovább a nosztalgia vonaton - 2002-re a kis Anakin felnőtt... 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2005 - a katartikus lezárása a SAGAnak, legalábbis akkor még azt hittük. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Hazaértem, már gép előtt vagyok. Az EPII-es trailer nagyon intenzív, de az EPIII-as a legütősebb mind közül! 3 perccel korábban, Donát írta: 2005 - a katartikus lezárása a SAGAnak És most itt jön a szokásos sztorim: "sose felejtem el a fejed miután kijöttünk a moziból". Mint akin átment egy úthenger. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Amivel minden elkezdődött... 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Kicsit megmosolyogtató ez a trailer, de persze csak kedvességből. Igazi gyerekkor idéző (nekem még nem tették tönkre ). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Már csak 1 óra! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A filmtörténelem egyik legjobb folytatás filmje 1980ból... 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2012ig azt hittük, az utolsó rész trailere. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én már készen állok! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Az új korszak kezdete, személyes kedvenc trailerem: 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 21 perccel korábban, Donát írta: 2012ig azt hittük, az utolsó rész trailere. Érdekes, hogy a trailer elején még kék Luke fénykardja, a végén meg már zöld. Ma ezért szétszednék a filmet előre a "rajongók". 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. (szerkesztve) Iszonyat hangulatos trailer! Ami még furább, hogy már ez is nosztalgikus. Fantasztikus éra volt! A várakozások, majd az éjféli kibeszéléske Frenkie-nél... Remélem lesz még ilyen! Szerkesztve: 2021. December 18. - Ody Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. When I found you, I saw... raw untamed power. And beyond that... something truly special. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 4 minutes ago, Donát said: When I found you, I saw... raw untamed power. And beyond that... something truly special. Életem első moziban látoo Star Wars filmje. Anyával néztük az egri agriában. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Akkor Te a sequel gyermeke vagy. Generációk találkozása ez a fórum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. És az utolsó SAGA film trailere is megérkezett... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. @RacerX @Wilde @Ody Mandrell @Whill @Darth Revan9 @Dzséjt @Iqvi @Yoda József @Garon7 Aki aktív volt a fórumon az imént most kap egy kis értesítőt, hogy le ne maradjon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Donát írta: Aki aktív volt a fórumon az imént most kap egy kis értesítőt, hogy le ne maradjon. Miről? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Hölgyek-urak, az SWSAGA fórum történetében immáron harmadszor kihirdetjük az Aranyfénykard díjazottakat. Az első Aranyfénykardra 2006-ban került sor, a másodikra 2015-ben. És ezzel elérkeztünk a mai, harmadik alkalomhoz! 23 kategória legjobbjai versenyeznek ma. Kategóriánként a dobogót fogom felfedni minden esetben. Közösen számolhatjuk az epizódok díjesőit, fogom hozni a korábbi győzteseket és közösen megünnepelhetjük az új bajnokokat. Remélem jól fogtok szórakozni. És persze mindenkinek köszönet, aki jelölt, szavazott, rangsorolt. Lássuk, hogy kik a legjobbak a 68 szavazó szerint - azaz szerintünk. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Miről? Állítólag lesz itt valami. Azt hittem csak trailereket nézegetünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. De kozel...akarom mondani közel van már a bajnok kihirdetése. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Az első kategória a LEGJOBB JELMEZ lesz, bemelegítésként. A jelöltek: PADMÉ AMIDALA RUHAKÖLTEMÉNYEI DARTH SIDIOUS ÖLTÖZETEI JANGO FETT PÁNCÉLJA A CSÁSZÁRI TESTŐRSÉG ÖLTÖZÉKE DARTH VADER PÁNCÉLJA BOBA FETT PÁNCÉLJA KYLO REN ÖLTÖZETE PHASMA KRÓM-ROHAMOSZTAGOS ÖLTÖZETE A PREATORIANUS GUARDOK PÁNCÉLJA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A díj a családban marad: Vader vagy Padmé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB JELMEZ I. helyezett: DARTH VADER PÁNCÉLJA 549 II. helyezett: JANGO FETT PÁNCÉLJA 426 III. helyezett: BOBA FETT PÁNCÉLJA 373 2 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Vader ezt behúzza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Hát itt egy pillanatig nem volt kérdés. Vader simán behúzta, utána jöttek a Fettek. Az AF1 dobogója: 1. Darth Vader páncélja 2. Jango Fett páncélja 3. Rohamosztagos páncél Az AF2 dobogója: 1. Darth Vader páncélja 2. Jango Fett páncélja 3. Birodalmi egyenruhák (rohamosztagos, tiszt, őrség) Sokat nem változott a közízlés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. (szerkesztve) Megérdemelten, bár nem a kedvenc páncélom a Sagában, ikonikusságát semmi sem vonhatja kétségbe. Szerkesztve: 2021. December 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. (szerkesztve) Bár nálam Vader páncélja csak második volt, Padmé ruhái mögött, de nagy gratula neki! Egy igazi ikon már a páncél is! A Fett család páncéljának sikerét meg a mai napig nem értem. Szerkesztve: 2021. December 18. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Asszem hat éve is ő nyert. Nincs meglepetés. Nagyon nehéz lesz a Vader páncélt valaha is letaszítani a trónról. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Megérdemeltem Gratulálok! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.