Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Kb. annyit szerepelt, ha jól rémlik Csak a sok emlegetéstől tűnik többnek. Valószínűleg. Meg talán azért is, mert akit utálunk, azt szeretnénk a feltűnésétől számított harmadik pislantás környékén eltűntnek nyilvánítani, így minden perc, amit a képernyőn tölt, baromi hosszúnak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Trónok Harca 3. évad premier: 2012.március 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Trónok Harca 3. évad premier: 2012.március 31. Nem mondod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Trónok Harca 3. évad premier: 2012.március 31. De messze van még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Olyan messze, hogy már fél éve el is múlt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Olyan messze, hogy már fél éve el is múlt. Azok a fránya részletek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Ezt a harmadik évados (2013-as ) premiert egyébként már hónapokkal korábban bejelentették. Aki up-to-date szeretne lenni a készülő Trónok harca sorozat kapcsán annak érdemes ERRE az oldalra néha ránéznie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Köszi, rá fogok néha nézni (egyébiránt jó ideje befejeztem a Sárkányokat, csak nem írtam a könyvek topikba, majd egyik nap összekapom magam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Bocs 2013-at akartam írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Trónok Harca 3. évad Vajon a Vörös Násszal fog majd véget érni az évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Trónok Harca 3. évad Vajon a Vörös Násszal fog majd véget érni az évad? Aki nem akarja tudni a spoileres kérdésre a spoileres választ az semmiképp se kattintson: Igen, azzal fog végződni. Egyelőre csak az nem tiszta, hogy az utolsó vagy az utolsó előtti részben fogjuk látni a Vörös Nászt, de az utóbbinak nagyobb az esélye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Új doki rész már leszedhető, és hozzá van csatolva az angol felirat is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Jaja... hamarosan kikölcsönzöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Új Dokit megnéztem este (bocsi, hogy nem írtam be, de már nem szerettem volna írni is ). Nagyon jó rész volt. Szerintem a Doctor furcsasága további adalékot kapott. Már a trailerben is feltűnt az a mondat, ami ezzel végződik: all the people who died because of MY MERCY! Amy meg is jegyzi előtte, hogy mi történt a Doctorral. Tényleg, mi is történt vele, hogy így fegyvert ragad? Solomont is elég pikk-pakk lerendezte a múlt részben, most már érdemes ezen is jobban elagyalni. Volt valami, amit mi csak később fogunk látni, legalább is most úgy tűnik, hogy erre tartunk. A Doctor az elején nagyon vicces volt, ahogy próbálta adni a western hőst És a végén a probléma megoldása is tetszett, ami, tegyük hozzá, nem teljesen a Doctor érdeme volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Doki 7x3 A Sherif, a hölgy és ...a csávó! Egy áltagos résznek mondanám. Az eleje és a vége nagyon tetszett, a közepe egy kicsit vontatott volt, túl sokszor ismételtek már el ezeket a szövegeket, bár kétségtelen, hogy a 11esnél vannak morális kérdések. Voltak benne nagyon jó szövegek, és a gunslinger is marha jó volt, egy kivel lehetett volna több akció. Ben Browder szerepe is tetszett, eddig fel sem tűnt a trailerekben, hogy az ő. Bejött a feeling, de azért nagyon várom a köv heti részt. Valahogy már a bemutató alapján olyan mint egy rész még a 10es időszakból. És a doki már tényleg 1200 éves? akkor jó sokat uthazhatott megint egyedül Amyék nélkül. Hmm... És egy kis power of three előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=wWZswC-yA68&feature=plcp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. DW Nekem is van egy olyan meglátásom, hogy ismét hosszabb ideig nem voltak ott Amyék, és talán ebben az időszakban lehet némi magyarázat a Doctor viselkedésére. Majd meglátjuk, mi jön be ezekből a fejtegetésekből később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Karrde: Kb kezd olyan lenni mint a 10. doki a vége felé, amikor már nem volt mellette utitárs. Jót fog tenni neki egy új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Na mibe futottam bele délben az AXN-en? Hát a Doktorba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Hát, annyira nem jött be az eheti DW. Szeretem a westernt, de ebből nem sokat hoztak ki. Persze megvoltak a kötelező western pillanatok (lovaglás a horizont mentén, csúnya felnézés a kalap alatt, párbajfelállás, mindezt Doktor stílusban), de valahogy kevés. Főleg az bosszant kicsit, hogy a fő sztoriszállal (a Csend) nem is foglalkoznak. Ben Bowdert bírtam, de hát, ő már úgyis egy sci-fi ikon, mint Cameron Mitchell ezredes, vagy John Crichton parancsnok, most meg sheriff lett a Doktor mellett. Az előzetesekben én sem ismertem föl, de még a rész elején sem. Csak az járt az eszembe, hogy de ismerős ez a szimpatikus hang. Aztán egyszer megszólalt John Crichton, na akkor beugrott, ki bújt a rettenetes bajusz mögé. És jól be is krepált. Ej, Doktor. Az is tetszett, hogy a Doktor képes lett volna valakit megöletni, amiért az ennyire hasonlít rá. Nagyon utálhatja magát. Az előzetes elnézve, hááát... Erre most sok jót nem jósolok magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Fő szál csak az évad második felében, jövőre lesz (már amennyiben az útitársak történetét nem tekintjük fő szálnak). 7x03 nálam: Nekem második nézésre kifejezetten tetszett, főleg a vége. Nem sokszor fordul elő, hogy a Doktornak ennyire kevés ráhatása van az eseményekre, de tetszik, hogy nem feltétlenül úgy alakul minden ahogy ő kitalálta. Az hogy az egyedül utazás miatt kezd kifordulni magából tetszik, de ennek főleg akkor van értelme ha ebből hosszútávon kihoznak valamit. Remélem itt most lépcsőfokokat láttunk valami meredekhez. Ami nem tetszett: a "lincselős" jelenet. Ilyen szelid lincselő-tömeget még nem láttam. Egy srác szólal fel, azt is pillanatok alatt le lehet beszélni aztán mindenki megy a maga dolgára. Ehhh... A zárás viszont nagyon ötletes: elképzelni se tudtam hogy fogja őrizni a békét a cyborg -ott lófrál majd az utcán?- de ezzel a megoldással kiváló Következő rész nálam az eddigi infók alapján az évad legjobbja lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Na jó jó Bomarr ezt még ne kiabáld el. Meg hát fél évad. De ha azt mondod jó lesz akkor még jobban várom. Kíváncsian várom mit akarnak majd ebből kihozni, és hát az angyolok is még. Jajj de hosszú lesz utána megint a szünet, de legalább lesz idő újranézni a részeket. Mellesleg nekem is jobban tetszett 2. nézésre a rész. Dzséjt: Nem hiszem hogy valóban meg akarták volna lincslni a dokit. Végülis ők csak azt ismerik, aki megmentette őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Szerintem ezt Bomarrnak címezted, mert a lincselésről én nem írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Szerintem ezt Bomarrnak címezted, mert a lincselésről én nem írtam. Igaz, kevertem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Doctorhoz van magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Már tegnap este is volt, de mára halasztottam a megtekintést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Azt hiszem ideje lenne megnéznem a 2. részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Hát bezony, Dei! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Doctor Who 7x03 Prequel http://www.youtube.com/watch?v=hp3XS8mLQic Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. A nap döbbenése: tegnap elstartolt a Boardwalk Empire 3. évada . Már lent van a gépemen, de még az új Doktor részt is meg kell néznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Én is meglepetten láttam, hogy már van Boardwalk Empire. Ha lesz magyar felirat, egyik este megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.