Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 20:55 Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szerda 20:55 Tudtok ajánlani jó sci-fi sorozatokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szerda 23:19 Megosztás Hozzászólás ideje: Szerda 23:19 Firefly 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Azt már láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 8 órával korábban 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tudtok ajánlani jó sci-fi sorozatokat? For All Mankind. Appletv-n van, 4 évados. Most kezdtem el, eddig 3 részt láttam az első évadból, de máris nagy kedvenc. Látszik hogy nem sajnálták rá a pénzt, nagyon jók a karakterek, a látvány és a történet. A történet dióhéjban: Egy alternatív idősíkon vagyunk az USA-ban. Ami megvátoztatott mindent hogy a szovjetek léptek elsőként a Holdra 1969 júniusában, kb egy hónappal mint az amerikaiak szerettek volna(ugye a valóságban 1969 július 20.-án történt meg a holdraszállás). Innetől indul a történet hogy az amerikaiak erre mit lépnek és hogy merre fejlődik emiatt az űrtudomány a hajózás és hova lehet majd eljutni. Hát máshogy fejlődik minden(gyorsabban) mint amit a valóságban ismerünk. Az első évad még a szovjet holdraszállás utáni pár hónapot meséli el, de aztán ahogy láttam lesz meglepi. Amiért még 3 rész után megszerettem az az amerikai lazaság bemutatása, illetve ugyanakkor az az elképesztő komoly munka prenzentálása amit egy holdraszállás jelent. Sok mindet elmond az ürrrepülésről. Jó hogy ezt a kérdést feltetted. Amúgy is akartam írni erről a zseniális sorzatról, de így van rá alkalom. @Dzséjt, neked nagyon ajánlom, baromi fog tetszenni. Illetve még annak aki szerette pl az Expnase-t és szereti a jó és tudományos alapokon nyugvó sci-fiket. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 8 órával korábban (szerkesztve) 12 perccel korábban, Frenkie írta: For All Mankind. +1 Én is ajánlom ezt a sorozatot. Én már a kezdetektől követem, de baromi lassan haladok vele. Az év elején fejeztem be a 2. évadot. Azt kell mondanom, hogy baromi erős a sorozat, nem tudok negatívumot mondani, mi nem tetszik benne. Egyszerűen minden klappol (najó, van egy apró dolog, de azt aki látta a sorozatot, tudja). Az első évad nagyon jó volt (a 7. részt kiemelném, az első két évad után ki merem jelenteni, hogy az egyik legjobb epizód, megint aki látta a sorozatot - "Hi Bob" az epizód címe - az tudja miről beszélek), de a második évad rátett az egészre egy lapáttal. A 2. évad fináléja valami egészen elképesztő volt. Ez a sorozat kiváló kikapcsolódás az olyan embereknek, akiket érdekel a csillagászat és az asztronauták élete. Lassan belekéne kezdenem a 3. évadba. A nyáron kezdték el forgatni az 5. évadát, szóval gondolom jövő év ilyenkorra érkezik majd, tehát van 1 évem utolérni a sorozatot. De közben van más Appletv-s sori is, amit folytatnom kéne. Szerkesztve: 8 órával korábban - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 8 órával korábban 9 perccel korábban, Bence1997 írta: Ez a sorozat kiváló kikapcsolódás az olyan embereknek, akiket érdekel a csillagászat és az asztronauták élete. Pont ezért ajánlom Odynak mert ő nagyon szereti a csillagászatot. Amúgy én hallottam már erről a sorozatról(mondjuk megdöbbentem hogy az első évad 2019-ben ment le ami már 5 éve volt). Szerintem lehet pont itt beszélgettetek róla, de a neten mindenhol az ment róla hogy milyen jó. Csak valahogy elsikkadt, elfelejtettem stb. Nemrég vettem egy Iphone-t(ez az első, sosem volt) és kaptam hozzá 3 hónapos ingyenes hozzáférést az Appletv-hez, az Apple Music-hoz illetve valami-hez amin játékok vannak. Gondoltam ezalatt a 3 hónap alatt ledarálom amit lehet az Appletv-n. Felmentem rá 3 napja és mikor megláttam a For All Mankind-ot el is kezdtem nézni. Azon meglepődtem hogy szinte nincs semmi szinkronosan rajta, de hálistennek mindenhez van magyar felirat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Igen, mi beszélgettünk róla, én írtam az első évadáról, meg év elején a 2. évadáról is, @NorbiLordi és @Iqvi még az, akik követik a sorozatot, ők ha jól tudom naprakészek. Én online kezdtem el nézni, majd 2022 karácsonyán volt esélyem egy 3 hónapos ingyenes előfizetést szereznem a szolgáltatásra, okostvmen ott van rajta, akció volt, lecsaptam rá. Utána meg 1500-2000 forintot kellett csak fizetni, kb a nyár végéig előfizettem rá, utána lemondtam. Sajnos tényleg nincs szinkron, pedig tök megnézném ezt szinkronosan is, talán még apámat is rávenném, hogy nézze velem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Megosztás Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Cowboy Bebop, csak 1 évad. Ha nem zavar, hogy az utolsó rész vége előre mutat a soha el nem készülő 2. évadra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 7 órával korábban 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: For All Mankind. Köszönöm! Tegnap végeztem az eddig elkészült négy évaddal. Nagyon jó, várom az ötödiket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.