Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 16. Ami nem más mint? Amúgy mit szólsz a companionhoz? Elég rossz véleménnyel voltál róla még annóóó... Szerencsére visszavettek a stílusából, így okés. Ami pedig hiányzott számomra: Az pont egy ilyen karakter, mint az archeológus. Aki nem utazik együtt a doktorral, de ismeri őt, feljegyzi a találkozásokat, és furcsa időrendben fut vele össze. Szerintem ebből rengeteget ki lehet hozni. Kíváncsi leszek, hogy mik várnak még ránk vele kapcsolatban! Jut eszembe! Nagyon tetszettek az utalások: "Where is my mommy?" a gázálarcnál. És a c betűs üveggömbnél a Carrionite. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Donát, örülök, hogy így tetszett a könyvtáros dupla, nálam nagy kedvenc. És annyit azért elmondhatok, hogy ezek alapján neked is nagyon be fognak jönni a következő évadok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Még csak az első felét láttam a könyvtárosnak, de várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Hihetetlen, hogy így képes vagy abbahagyni egy dupla rész nézését Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Azért majd sikítsatok ha lesz felirat a Dokihoz. Szükséges a legutóbbi karácsonyi special a megértéshez (gondolom nem, de fő az óvatosság)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Azért majd sikítsatok ha lesz felirat a Dokihoz. Szükséges a legutóbbi karácsonyi special a megértéshez (gondolom nem, de fő az óvatosság)? Hát az utolsó 5 perc, mert anélkül lehet hogy nézel majd egyet. Extras - Futottak még S1: Ricky Gervais sorozata, melyben statisztát játszik egy barátnőjével és minden erővel próbálnak jobb szerepeket kapni a filmben. Ricky humora számomra zseniális, nagyon bírom, de itt kb minden 2. rész tetszett csak. Az alapkoncepció hogy behoznak minden részbe egy híres színészt, aki a film főszereplője és vele akarják eladni a részt, mert amúgy minden epizód egy kaptafára készül. Kate Winslet, Ben Stiller és Sam Jackson hatalmas, és nagyon nagy hogy bevállalták a szerepeket, mert volt aki erősen égette magát. Viszont azoknak a részekben ahol kevésbé ismert a híres színész, ott valamiért a többi sem működött. 5 részes csak az évad, és azt hiszem a 2. évad is, szóval nincs sok rész, még gyorsan ledarálom. Lehet maradok inkább a RG Shownál. 6/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Ody: Szerintem kihagyhatod. Utolsó öt perc is végül annyi hogy A Doktor találkozott Amy-vel és Rory-val, akik persze már a hatodik évadzárója tudják hogy nem halt meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Köszi Bomarr! Egyébként hogy is állunk most? Full kiment a fejemből minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Azért majd sikítsatok ha lesz felirat a Dokihoz. Szükséges a legutóbbi karácsonyi special a megértéshez (gondolom nem, de fő az óvatosság)? Végül is úgy néz ki, hogy szept. 1-én indul. Majd próbálom figyelni a magyar feliratot, én biztosan nem várok rá, nekem jó lesz az angol is (vagy legalább is erősen remélem, hogy nem kell utána a magyart végigbogarásznom). Ahogy Bomarr is írta, nem kell a megértéshez csak annyi, amit leírt. Viszont szerintem megéri az utolsó 5 perc miatt, az nagyon szép. Kate Winslet, Ben Stiller és Sam Jackson hatalmas, és nagyon nagy hogy bevállalták a szerepeket, mert volt aki erősen égette magát. Jackson részét nem láttam, Kate Winslet része pedig fenomenális volt Valóban minden tisztelet, hogy vállalták Köszi Bomarr! Egyébként hogy is állunk most? Full kiment a fejemből minden. Annyi érdekel össz-vissz, hogy mivel ért véget? Nem tudom, mennyi segít ennyi röviden és tömören: a Doctor végül a 6 évad végén nem hal meg, mert felhasználja a Teselectát, hivatalosan persze halott, River börtönbe kerül a meggyilkolása miatt. A Silence és mindenki más halottnak gondolja. Amyék pedig otthon vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Kijött egy új, rövid kis bemutató, talán inkább részlet a 7x1ből. http://www.youtube.com/watch?v=iMKZYnkFwmw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Köszi Bomarr! Egyébként hogy is állunk most? Full kiment a fejemből minden. Egy kis visszatekintő akkor Valaki megakarja ölni a Doktort. Az első kisérlete az volt, hogy felrobbantotta a Tardist -emiatt jöttek létre a repedések a világban az ötödik évadban. Ez azonban nem jött össze. Viszont ott kiderült, hogy képes irányitani a Tardist akár messziről is -és az hogy az illető se nem a dalekok, se nem a cybermanak vagy más ehhez hasonló rémségekhez tartozik mivel azok ugyanugy nem voltak képben. Aztán jött a második kisérlet, amikor kiderült, hogy ennek a valakinek egy komplett szervezete van. A Csend, amit azért hoztak létre, hogy megölje a Doktort még mielőtt az eljutna Trenzalore-mezejére ahol egy élőlény se tud hibásan válaszolni és ahol elhangzik majd az Első Kérdés: vagyis hogy Doctor Who? És a válasz olyan sötét titkot rejt, aminek a kiderülésétől annyira fél a Doktor gyilkosa hogy mindent megtesz azért hogy megölje. A Csendnek van hadserege illetve a hierarchia eggyel magasabb fokán állnak azok az alienek, akiket mindenki elfelejt ha nem néz rájuk. De hogy ki áll a legtetején az egyelőre rejtély. A második kisérlet mindenesetre az volt, hogy egy fix ponttá teszik a Doktor meggyilkolását aminek mindenképp meg kell történnie. A Doktor azonban kicselezte őket, mert a fix pontot valójában egy teszelekta -egy robot mása- élte meg. Tehát a következő talányok a most jövő évadra: ki vezeti a Csendet? Mi az a Trenzalore-mezeje? Mi a sötét titok, ami miatt ki akarják nyirni? És ha a Doktort most halottnak kell hogy higyje mindenki, akkor hogy oldja meg, hogy ennek ellenére akciózhasson? Ebből legalább párra remélhetőleg érkezik válasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. (szerkesztve) Köszi Karrde! Ez érdekelt, de lehet, hogy majd újra nézem az utolsó részt. SZERK: neked is köszi Bomarr! Na így már beugrottak a dolgok. Valóban izgalmas kérdések. Engem ez az "igazság" mező és a nagy titok érdekel a legjobban. Gondolom mindenki így van ezzel. Szerkesztve: 2012. Augusztus 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Doki: Én még remélem hogy kiderül, hogy mit keresett Craig lakása felett a Csend hajójra, mert mikor kilép a Doki a Tardisból a 6x2ben akkor azt mondja, hogy mind1, majd kiderül. Remélem ki is fog. Az új bemutatóban a doki mögött az nem Dalek Caan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Doki: Én még remélem hogy kiderül, hogy mit keresett Craig lakása felett a Csend hajójra, mert mikor kilép a Doki a Tardisból a 6x2ben akkor azt mondja, hogy mind1, majd kiderül. Remélem ki is fog. Az új bemutatóban a doki mögött az nem Dalek Caan? Nem valószinü mert ez teljesen épelméjünek tűnik. Az szerintem csak egy sima dalek a páncélján kivül. Talán valami helyi hatalmasság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Kijött egy új, rövid kis bemutató, talán inkább részlet a 7x1ből. Épp az előbb néztem meg, mindenesetre ez a kis szösszenet még érdekesebbé teszi a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Mindeközben a Trónok harcánál: bejelentették, hogy Mance Ryder-t Ciarán Hinds fogja játszani (a Róma sorozat Ceasar-ja)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Hoppsz, ez aztán a hír! Jó választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. (szerkesztve) Egy nagyon látványos, tartalmas és informatív előzetes a Fringe-hez... http://www.youtube.com/watch?v=FGZnLqHdNcI Szerkesztve: 2012. Augusztus 18. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. (szerkesztve) Lost 4. évad Már a kezdéssel gondok voltak, aztán mikor bemutatták, hogy a történet fele a jövőben játszódik... pont ezt utálom filmekben, sorozatban, mikor kiderül ki maradnak életben és miattuk már tök felesleges izgulni. A néger csóka is visszatért, pedig őt nagyon utálom, nevetséges amit művel. A zsoldosok vezetője szerepelt jó pár filmben ami tetszett, itt kifejezetten jól alakította a nagyon rossz fiút. Amikor láttam, hogy ez az évad csak 14 részes kicsit szomorú voltam, aztán a 3. rész után inkább már örültem neki. Várom a folytatást, de már nem annyira, mint a 3. évad után... Légyszíves ügyelj arra, hogy a spoileres infókat a spoiler tag mögé rejtsd. Kösz! - Dzséjt Szerkesztve: 2012. Augusztus 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Doktor Megnéztem a 4. évadot, vagyis azt hittem, hogy megnéztem. De akkor ezek szerint nem 13 hanem 18 részből áll... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Igen... a 4. évadhoz tartoznak Specialok, melyek a történetben is fontask, szóval nem szabad kihagyni őket! Egyébként hogy tetszett (eddig) a 4. évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. http://www.youtube.com/watch?v=WbcX1o24fug Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Egy nagyon látványos, tartalmas és informatív előzetes a Fringe-hez... Egyik informatívabb, mint a másik Sebaj, csak az évad legyen jó, ha már úgyis vége lesz Igen... a 4. évadhoz tartoznak Specialok, melyek a történetben is fontask, szóval nem szabad kihagyni őket! Elég vegyesek, van, amelyik jó, van, amelyik felejtős, és nem mind fontos történetben, viszont egyszer mindet meg kell nézni, mivel hozzátartoznak a Doctor történetéhez. Igazán jó csak az utolsó rész kb. utolsó 20 perce, azt többször érdemes visszanézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 18. (szerkesztve) Miss... ez nyilvánvaló, de nem akartam belemenni a specialok elemzésébe egyesével, hogy melyik kapcsolódik szorosan a történethez és melyik kevésbé vagy egyáltalán nem tesz hozzá a fő szálhoz, vagy hogy melyik rész tetszetős és melyik nem, mert ahogy írtad, mindet érdemes megnézni, mégis úgy lesz teljes az évad... másrészről meg én mindet élveztem, főleg a két utolsót... tudom, hogy itt többen nem igazán szeretik azt a dupla részt, de nekem a kedvencek között van még mindig... bár az vitán felüli, hogy az utolsó 20-30 perce a legjobb! A másik még, ami eszembe jutott, valóban jobb a Moffat éra, mint a Davies éra volt, de attól még nem "írja felül" egyik a másikat vagy nem tudom hogy fogalmazzak ... (nem mintha bárki konkrétan kimondta volna ezt!!). Én is jobban szeretem a Moffat érát, de csak egy hajszállal, de a Davies érának is megvolt a sajátos egyedi hangulata, valamint egy magamfajta Doctor Who kezdőnek kiváló alapot szolgáltatott a későbbiekhez. Máig szívesen nézek újra néhány epizódot a Davies érából (vagy akár komplett évadokat) Szerkesztve: 2012. Augusztus 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Miss... ez nyilvánvaló, de nem akartam belemenni a specialok elemzésébe egyesével, hogy melyik kapcsolódik szorosan a történethez és melyik kevésbé vagy egyáltalán nem tesz hozzá a fő szálhoz, vagy hogy melyik rész tetszetős és melyik nem Ezért inkább átvered Donátot, teljesen logikus megközelítés. Szegény, végignézi őket és aztán majd vakarhatja a fejét, hogy miért fontos a fele, és a maradék rész nagy része. Mert ugye az utolsó húsz percet leszámítva a történetben semmiféle szerepet nem játszanak, sőt... És erre a négy történetre történt a következő évadokban egy visszautalás, amikor kiderült, hogy lazán felül lett írva az egyik. Mert bizony, legalábbis a The Next Doctor történetét kitörölték a kontinuumból, mikor a Doki közli, hogy furcsa mód senki sem emlékszik a tranformers méretű Cybermanra az 1800-as évekből. Bár a repedések bezárásával valószínűleg visszakerült, de ideiglenesen mindenképpen törölve lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. A másik még, ami eszembe jutott, valóban jobb a Moffat éra, mint a Davies éra volt, de attól még nem "írja felül" egyik a másikat vagy nem tudom hogy fogalmazzak ... (nem mintha bárki konkrétan kimondta volna ezt!!). Én is jobban szeretem a Moffat érát, de csak egy hajszállal, de a Davies érának is megvolt a sajátos egyedi hangulata, valamint egy magamfajta Doctor Who kezdőnek kiváló alapot szolgáltatott a későbbiekhez. Máig szívesen nézek újra néhány epizódot a Davies érából (vagy akár komplett évadokat) Persze, hogy nem írja felül Nem is kell, nekem is sok minden nagyon tetszett azokból az évadokból, vannak onnan is kedvenc epizódok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. (szerkesztve) Dzséjt, én csak arra szerettem volna rámutatni (és nem átverni bárkit is), hogy akkor ennyi erővel pl a LOST-ból is ki lehetne hagyni a kevésbé fontos epizódokat, mert azokat minek megnézni? Nem, ezek a specialok ugyan úgy részei a 4. évadnak és a sorozatnak, mint az összes többi, szerintem meg kell őket nézni... de ez az én véleményem (Mint általában, most is magamból indultam ki, de ha egyesek úgy néznek sorozatokat, hogy konkrét részeket hagynak ki belőle, ám legyen... én csak leírtam a véleményem a dologgal kapcsolatban.) De akkor is azt mondom, hogy ezek a specialok a 10. Doktor karaktere miatt igenis fontosak! Szerkesztve: 2012. Augusztus 19. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. De te nem ezt írtad, hanem azzal érveltél, hogy fontos részei a történetnek. Ez nem igaz! A négy sztoriból három annyira nem lényeges, hogy ha nem lennének, az sem okozna értetlenkedést a két évad között. Ha azt írod, hogy ezek is részei a sorozatnak (ugye mennyire másképpen hangzik?), máris más. Amennyiben nem akarod, hogy félreértsenek, fogalmazd meg azt, amire gondolsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Nekem fontos volt az összképet tekintve. És ennyi nekem elég is. De majd megpróbálok pontosabban fogalmazni. Bár én azt hittem, hogyha az ember sorozatot néz meg sem fordul a fejében, hogy komplett epizódokat hagyjon ki. Másrészről azt már említettem, hogy a 10. Doktor karakterét illetően bizony fontos epizódok ezek. Méghozzá mindegyik (szvsz) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. De én nem értem, hogy ennek az évadnak hogy lehet ennyi specialja? Ott volt a hajós, aztán a music of sphere, aztán van még egy amit nem láttam, és szintén rövid. Ezt leszámítva jön még 5 (!) rész az eredeti 13 után. Ez hogy a ... lehetséges? Itt kimaradt egy év, amit ilyen specialökkel próbáltak pótolni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.