zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Dawn Of The Jedi: Prisoner Of Bogan #01 Nagyon tetszett. A hangulat még mindig eszméletlen, egy jó kis felvezető volt a sztorihoz. Meglepődtem, amikor mynockok bukkantak fel Ilyen régiek ezek a bestiák Érdekességek: Akkoriban a fénykardot még Erőkardnak hívták. Nem volt sötét, világos oldal, csak a kettő közötti egyensúly volt. Ha valaki a "mérleg" egyik oldalára billent, akkor száműzték. Ha a sötét irányba, akkor a Bogan holdjáraküldték , hogy nézze az Ashlat, ha a világos irányba, akkor az Ashla holdjára küldték, hogy nézze a Bogant. Jó kis gondolat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Egyre jobban tetszik ez a sorozat. Jó lenne nálunk is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. (szerkesztve) Itt egy kép Xeshről, kezében egy Erőkarddal. Ezt a képet nagyon eltalálta Duuersema. Szerkesztve: 2012. November 30. - zilllosarkany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Revan, megjelent a Jedi Rednden a DOTJ 1. Kíváncsi vagyok a véleményedre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Raven Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Revan, megjelent a Jedi Rednden a DOTJ 1. Kíváncsi vagyok a véleményedre Bezony, oly hosszú idő után elérkezett ez a nap is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megyek is olvasni, szép munka, srácok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. (szerkesztve) Revan, megjelent a Jedi Rednden a DOTJ 1. Kíváncsi vagyok a véleményedre Jó látni. Köszönöm. Most hétvégén sok a dolgom, úgyhogy majd csak jövő hét közepe tájékán lesz időm olvasni. A Jedik hajnala magyar TPB-s megjelenését még nem zárom ki. Lehet, hogy megjelenik nálunk. Szerkesztve: 2012. November 30. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. na szoval nekem a kepregeny az valami nagyon uj dolog de amiota megvettem oket valakitol azota enyhen ragerjedtem a dolgokra es remelem ezuttal a Szukits nem adja fel a dolgokat es jo sokaig elvezhetjuk a kepregenyeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 1. na szoval nekem a kepregeny az valami nagyon uj dolog de amiota megvettem oket valakitol azota enyhen ragerjedtem a dolgokra es remelem ezuttal a Szukits nem adja fel a dolgokat es jo sokaig elvezhetjuk a kepregenyeket Hát, ha a Disney nem kavar be jogilag, akkor lehet számítani évente 2-3 képregény kötetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Dawn of the Jedi #01 Jól kezdődik ez a sorozat, a rajzok és a történet is nagyon tetszik. Zillo és raven szintén szép munkát végzett, a fordítás igényes. Durva belegondolni, hogy a Tatooine egykor milyen virágzó volt. Biztosan egészen máshogy alakult volna a történelme, ha a rakaták nem jelennek meg arrafelé. Akiket most tiszta szívből gyűlölök, pedig a Kotor-ban szerettem őket (igaz, azok a példányok már a faj leszállóágát képviselik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Dawn of the Jedi #01 Jól kezdődik ez a sorozat, a rajzok és a történet is nagyon tetszik. Zillo és raven szintén szép munkát végzett, a fordítás igényes. Durva belegondolni, hogy a Tatooine egykor milyen virágzó volt. Biztosan egészen máshogy alakult volna a történelme, ha a rakaták nem jelennek meg arrafelé. Akiket most tiszta szívből gyűlölök, pedig a Kotor-ban szerettem őket (igaz, azok a példányok már a faj leszállóágát képviselik). Örülök, hogy tetszik Igen, a rakaták elég ellenszenvesek. Mondjuk nekem Trill is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 1. beszallnak enis a kepregenyforditasba ay illetekesek dobnanak egy PM et eddig itt nemetben csak a CW talaltam valamit igazabol nem jartam utanna teljesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Jó kis képregény ez, mondom úgy hogy kb 2 éve nem olvastam EU-t A fordítás ügyes, és hát a témája az egyik legrelytélyesebb a galaxis történetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 4. 2013-ban folytatódik a Legacy. Azonban most már nem a jó kis Ostrander/Duursema párós, hanem egy új csapat, Corinna Bechko és Gabriel Hardman írja/rajzolja majd. "carry the Skywalker bloodline in a new way. Namely, the series lead will be a young woman who is the great-granddaughter of original movie characters Han Solo and Leia Organa! While the pair have born twins in the previous expanded universe tales, the status and the outlook of this new face remain unknown." Eddig ennyi tudunk. Ha törölnék az Endor utáni műveket, a Legacy sorozatot biztosan sajnálnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Ezeket amiket lefordítgattok honnan lehet letölteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Itt. Előbb viszont regisztrálnod kell az oldalra, hogy hozzáférhess. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Ezeket amiket lefordítgattok honnan lehet letölteni? És sok van itt is: halozsak.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Itt. Előbb viszont regisztrálnod kell az oldalra, hogy hozzáférhess. Most a legújabbat regisztráció nélkül is letudtam kapni. Azt nem néztem meg a többihez kell-e. "És sok van itt is: halozsak.hu" - Igen, ott már láttam, bár még nem olvasgattam és töltöttem le, csak az alternatív trilógia epizódokba beleolvastam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. (szerkesztve) Fantasztikus módon kétszer tettem ki a válaszomat úgy,hogy ezt a másodikat át szerkesztettem egy ilyen rizsára. Szerkesztve: 2012. December 5. - Attila Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. A Jedik Hajnala: Erővihar 1. rész Kíváló lett a fordítás, nagyon szép munka. Az egyik legjobb SW képregény volt, amit valaha olvastam. Jól bemutatja a korai időket. Nagyon jó lenne, ha nyomtatásban is megjelenne magyarul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. (szerkesztve) Én itt olvastam róla. Tényleg érdekes, hogy belemernek vágni a közelgő Ep7 fényében. Talán úgy látják, elég távol játszódik a jövőben ahhoz, hogy viszonylagos biztonságban legyen kánon szempontjából. Bármi is lesz a harmadik trilógiában, szerintem Luke és Han leszármazottainak létét nem fogják eltörölni. Szerk.: Ez a "Legacy" topikba akart menni. Szerkesztve: 2012. December 5. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. A Jedik Hajnala: Erővihar 1. rész Kíváló lett a fordítás, nagyon szép munka. Az egyik legjobb SW képregény volt, amit valaha olvastam. Jól bemutatja a korai időket. Nagyon jó lenne, ha nyomtatásban is megjelenne magyarul. Örülök, hogy tetszik Szerintem is jó lenne. Ezt a képregényt szívesen látnám a polcon, tökéletes minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Purge - Tyrant's Fist #1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Holnap lesz SW klubnap, mit gondoltok mekkora eséllyel lehet még venni Jedi Visszatér képregényt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. (szerkesztve) Hol? Mikor? Jesszus, azt hittem csak februárban lesz. Elvileg még van 200 darab, úgyhogy esélyes. szerk.: Most így gyorsan utánna néztem, lesz Jedi Visszatér. További részletek itt. Szerkesztve: 2012. December 7. - Rincewind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Igen itt láttam én is, félek oda megyek és már nem lesz... 10óra nagyon korán van nekem szombaton:D 12-1kor meg már kitudja van-e... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Purge - Tyrant's Fist #1 Köszi! Már kerestem egy ideje Na, mindjárt le is kapom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Purge: The Tryant's Fist #01 A Purge széria negyedik része ezúttal egy két fejezetes sztorival állt elő. A sorozatból a kedvenc részem a The Hidden Blade. A folytatás sem okozott csalódást. Tetszett a történet. A Jedi ellenség nagyon erősnek tűnik, valószínűleg jó tábornok lehetett a Klón Háborúkban. Várom a folytatást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Jó lenne, ha a Purge sztoriknak is lenne TPB-jük majd egyszer. Akkor ki lehetne hozni nálunk is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Jó lenne, ha a Purge sztoriknak is lenne TPB-jük majd egyszer. Akkor ki lehetne hozni nálunk is. Szerintem ha nem terveznek többet, akkor hamarosan jön a TPB, ami majd tartalmazza a Last Stand Of The Jedi, a Seconds To Die, a The Hidden Blade és a Tryant's Fist képregényeket. EZ pont öt rész, általában ennyit fognak össze a TPB-k. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.