Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve A kalóz trailer az offical hosszabb változata. Ugyanazok a jelenetek benne vannak abban is.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A kalóz trailer az offical hosszabb változata. Ugyanazok a jelenetek benne vannak abban is. Ebben a kiszivárgottban mintha Cody sorsa meg lenne pecsételve. I have a bad feeling about this...... -_-
Hozzászólás ideje: 2022. Május 30.3 éve De jó lesz ez!! Gunji! Nagyon bírtam! A türelem próbája olyan szép jelenet volt! Hogy úszta meg a 66-ost? Ha templomon kívül volt, akkor a feltehetően a mestere is nem? Ilyen kis korban még nem lehetett önálló feladata. Ki lehetett a mestere? Amúgy meg további válaszok, a friss birodalom korából! A fene se gondolta, hogy Bad Batch ekkora híd lehet, pedig "épphogy csak elkészült" a csapat, épphogy csak megkaptuk a TCW utóvirágzásában! Remek! Örülök!
Hozzászólás ideje: 2022. Május 30.3 éve 13 perccel korábban, csoli1138 írta: Hogy úszta meg a 66-ost? Több Jedi, például Jocasta Nu is kijutott a Templomból, nem mészároltak le mindenkit.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 30.3 éve 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Igazából csak egy trailer volt amit nem mutattak meg a neten, az a Mandi harmadik évadjának a beharangozója. Van egy másik Bad Batch-előzetes is, amit csak a Celebrationön mutattak meg. Plusz Ahsoka, Mando S3, Tales of the Jedi.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 30.3 éve Ahsokához nem volt trailer. Volt pár random snitt amit megmutattak. Elég nagy blama lett volna ha ezt teaserként felteszik.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 30.3 éve 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Több Jedi, például Jocasta Nu is kijutott a Templomból, nem mészároltak le mindenkit. Na nehogy már úgy legyen! Tudtommal magam végeztem vele hidegvérrel a Revenge of the Sith játékban ps2-n. És ez kánon!
Hozzászólás ideje: 2022. Május 30.3 éve Szerző 1 órával ezelőtt, Whill írta: Van egy másik Bad Batch-előzetes is, amit csak a Celebrationön mutattak meg. Plusz Ahsoka, Mando S3, Tales of the Jedi. OFF: szerintem egyedül a Tales of the Jedi előzetesét adhatták volna még ki. Csakúgy, mint a Bad Batch, az is ősszel fog érkezni, szóval nem értem az exkluzivitást, hacsak nem az volt a cél, hogy ne vegyék el a reflektorfényt a Bad Batch/Andor/Obi-wan triótól. A többi kezdetleges jeleneteket mutatott, szóval ha csak később - D23 szeptemberben - kapjuk meg őket, de "szebb" effektekkel, úgy nekem megfelel. ON: Rex vs. Cody mikor? Szerkesztve: 2022. Május 30.3 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2022. Május 31.3 éve Szerző Kicsit megvizsgálva az előzetest észrevettem 2 dolgot: 1. 00:09 -nél az csak nem Serenno? 2. 00:52-00:53 körül az a szörny esetleg egy Zillo szörny?
Hozzászólás ideje: 2022. Június 14.3 éve Végre magyarul is hallható lesz, nemcsak feliratosan. Szerkesztve: 2022. Június 14.3 éve - tomcsi80
Hozzászólás ideje: 2022. Június 21.3 éve Hmm, itt már nincsennek kitakarások. Bizony vannak ebben új jelenetek. (A minőség még mindig kamerás)
Hozzászólás ideje: 2022. Június 29.3 éve Akinek van Disney+ az a Bad Batch szekcióban megtalálja a trailert, akár 4k-ban is.
Hozzászólás ideje: 2022. Június 30.3 éve 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akinek van Disney+ az a Bad Batch szekcióban megtalálja a trailert, akár 4k-ban is. Már megyek is!
Hozzászólás ideje: 2022. Június 30.3 éve De az a sima trailer, ami youtubeon is fent van, nem ez a Celebrationös.
Hozzászólás ideje: 2022. Június 30.3 éve Igen a sima. Nem is állítottam mást. Annyival még az is több, hogy ez 4K-s, a tube-os meg sima HD.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 21.2 éve @Cpt. Rex szerintem ebben az teaserben több jelenet is van az Ord Mantellről. Konkrétan látni ahogy a Marauder menekül a rá támadó gunshippek és V-szárnyúak elől. Nem tán valaki feldobta őket (Cid)?
Hozzászólás ideje: 2023. Január 21.2 éve 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Cpt. Rex szerintem ebben az teaserben több jelenet is van az Ord Mantellről. Konkrétan látni ahogy a Marauder menekül a rá támadó gunshippek és V-szárnyúak elől. Nem tán valaki feldobta őket (Cid)? Lehetséges. Lehet hogy nem is Cid lesz majd, hanem valaki más.... Akár a 2 kocsma töltelék is feldobhatja őket, egy takaros kis summáért cserébe. A credit nagy úr..
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.