Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A kalóz trailer az offical hosszabb változata. Ugyanazok a jelenetek benne vannak abban is. 

Ebben a kiszivárgottban mintha Cody sorsa meg lenne pecsételve. I have a bad feeling about this...... -_- 

Hozzászólás ideje:

De jó lesz ez!! Gunji! Nagyon bírtam! A türelem próbája olyan szép jelenet volt! Hogy úszta meg a 66-ost? Ha templomon kívül volt, akkor a feltehetően a mestere is nem? Ilyen kis korban még nem lehetett önálló feladata. Ki lehetett a mestere? 

Amúgy meg további válaszok, a friss birodalom korából! A fene se gondolta, hogy Bad Batch ekkora híd lehet, pedig "épphogy csak elkészült" a csapat, épphogy csak megkaptuk a TCW utóvirágzásában! Remek! Örülök! 

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Igazából csak egy trailer volt amit nem mutattak meg a neten, az a Mandi harmadik évadjának a beharangozója.

Van egy másik Bad Batch-előzetes is, amit csak a Celebrationön mutattak meg. Plusz Ahsoka, Mando S3, Tales of the Jedi.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Több Jedi, például Jocasta Nu is kijutott a Templomból, nem mészároltak le mindenkit.

Na nehogy már úgy legyen! Tudtommal magam végeztem vele hidegvérrel a Revenge of the Sith játékban ps2-n. És ez kánon! :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, Whill írta:

Van egy másik Bad Batch-előzetes is, amit csak a Celebrationön mutattak meg. Plusz Ahsoka, Mando S3, Tales of the Jedi.

OFF: szerintem egyedül a Tales of the Jedi előzetesét adhatták volna még ki. Csakúgy, mint a Bad Batch, az is ősszel fog érkezni, szóval nem értem az exkluzivitást, hacsak nem az volt a cél, hogy ne vegyék el a reflektorfényt a Bad Batch/Andor/Obi-wan triótól. A többi kezdetleges jeleneteket mutatott, szóval ha csak később - D23 szeptemberben - kapjuk meg őket, de "szebb" effektekkel, úgy nekem megfelel.

ON: Rex vs. Cody mikor? :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kicsit megvizsgálva az előzetest észrevettem 2 dolgot:

1. 00:09 -nél az csak nem Serenno? :hmm:

2. 00:52-00:53 körül az a szörny esetleg egy Zillo szörny? :D

• 2 héttel később...
  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 2. évad teaser
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Cpt. Rex szerintem ebben az teaserben több jelenet is van az Ord Mantellről. Konkrétan látni ahogy a Marauder menekül a rá támadó gunshippek és V-szárnyúak elől. Nem tán valaki feldobta őket (Cid)?

Lehetséges. Lehet hogy nem is Cid lesz majd, hanem valaki más....

Akár a 2 kocsma töltelék is feldobhatja őket, egy takaros kis summáért cserébe. A credit nagy úr.. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.