Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. (szerkesztve) 2024-ben érkezik a Ubisoft játéka. Szerkesztve: 2023. Június 11. - Bence1997 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Infók: - A játék az Ep5 és az Ep6 között fog játszódni. - Holnap a Ubisoft Showcasen lesz gameplay bemutatva. - Kockáztass mindent Kay Vess, egy feltörekvő gazember szerepében, aki társa, Nix társaságában szabadságot és új életet akar kezdeni. Harcolj, lopj és cselezz a galaxis bűnszövetkezetein keresztül, miközben csatlakozol a galaxis legkeresettebbjeihez. 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hát egyelőre alábbhagyott a lelkesedésem ez iránt a játék iránt... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. (szerkesztve) Ez valamilyen akció-kalandjáték lesz? Lehet tudni, hogy Yavin után mikor játszódik? Szerk. Most láttam, hogy A Birodalom és a Jedi között leszünk. Szerkesztve: 2023. Június 11. - Darth Revan9 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. (szerkesztve) Marha jó néz ki, de megint ep5-6? Nem elég ez az éra a képregényekben? Szerkesztve: 2023. Június 11. - kdani20 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Nekem ilyen kettős érzésem van a játékkal kapcsolatban. Mert egyrészt a kinézettel, meg az akcióval semmi bajom nincsen, de a korszakot baromira unom már. Ahogy @NorbiLordi írta, jobb és érdekesebb lenne ez a játék ha az ep9 után helyezkedne el, úgy még a képregényelhez sem kéne igazodni, vagy a játékhoz nem kéne a képregényeknek igazodnia. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő Köztársasági éra is lehetett volna. Ott is működött már a szindkikátus. Szerintem az jobb lett volna, javában dúlna a klón háború a galaxisban a story mellett. :) 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Úgy látom mások is kezdik unni az eredeti trilógia környékét. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. 4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Lehet egy EP 9 utáni időkszak jobb lett volna, hogy nincs ÚK a bűnszervezetek tuti újra erőre kaptak. És akkor lehetett volna egy kis teasere akár a New Jedi Order-nek is. De persze így is menő A Resistance-nél már lyukra futottak ezzel hogy olyasmit próbáltak megalapozni ami még nem is volt teljesen kitalálva. Ezt nem kéne erőltetni. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Hozzászólás ideje: 2023. Június 11. Lehet, hogy megkaptuk a választ arra, hogy miért húzzák el még mindig azt a négy képregény sorozatot? Számítani lehet arra, hogy 2024-ben is végig A Birodalom és A Jedi között játszódik a legtöbb képregény kivéve a Köztársaság Fénykorát és A mandalori adaptációt. Lehet, hogy ez a játék lesz az új Shadows of the Empire? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Nem tudom miért, de nem igazán hozott lázba. Hátha a játék jó lesz... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Úgy örülnék már egy prequel érás játéknak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. A grafikája mindenesetre szép. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Ez csak egy videó... hogy a játék, hogy fog kinézni ebből nem lehet megítélni, teszem azt stratégiai játékokhoz, felül nézetes RPG-khez is kiadnak szép cinematic videókat, de ugye egyiknek sincs köze ahhoz, amit a játékban valóban láthatunk. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. 14 órával ezelőtt, Bomarr írta: A Resistance-nél már lyukra futottak ezzel hogy olyasmit próbáltak megalapozni ami még nem is volt teljesen kitalálva. Ezt nem kéne erőltetni. Akkor lehetett volna a High Republic időszaka is akár vagy EP 6-7 között. Csak ezt a birodalmi érát hanyagolják már kicsit 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. 3 perccel korábban, NorbiLordi írta: Akkor lehetett volna a High Republic időszaka is akár vagy EP 6-7 között. Csak ezt a birodalmi érát hanyagolják már kicsit Egyetértek. Sőt, most így eszembe jutott, hogy ez a játék nyugodtan játszódhatna akár a Köztársaság Fénykorában is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Jó kis cinematic, de a gameplay-re inkább kíváncsi vagyok, addig nem formálok véleményt. Az éra nem zavar, amíg jó a sztori, a játék és a karakterek. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Megérkezett a gameplay is. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Jó kis cinematic, de a gameplay-re inkább kíváncsi vagyok, addig nem formálok véleményt. Az éra nem zavar, amíg jó a sztori, a játék és a karakterek. Vélemény? 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Ejha, hát ez valami cseszett jól néz ki! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Helyes a lány, aranyos a kis lény. Szép a grafika. Viszont egyelőre nem mozgat meg. Amikor visszatérek a Star Wars játékok világába, valószínűleg a Fallen Order és a Survivor élvez majd nagyobb prioritást. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Ha a történet jó lesz, szeretni fogom. Azért a város a kocsmával nem tűnt túlontúl vibráló helynek. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. A beharangozóban sikerült Outlaws helyett Outlook-ként hivatkozni a játékra, úgyhogy akár át is lehet nevezni a topic-ot 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Én elfogadnék egy Republic Commando alaptémájú game-t, a Bad Batch tagjaival is, akár. Látnék benne fantáziát, bezony! Ide is be lehetne hozni ezt a reputation dolgot. Lényegében a TBB tagjai is menekültek a Birodalom elől, mint a kis csaj ebben... 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Ohh shit. Asszem fejlesztenem kell a gépem. Ez baromi jól néz ki. Remélem a játékmenet - amiből azért sokat nem mutattak - is ütős és kellőképp nehéz lesz. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Lehet még egyből egy tök jó játék, a gameplay nézése közben volt párszor GTA érzésem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Nekem tetszik, amit eddig láttam. Talán végre elkészül az a Star Wars játék, amire kicsiny szívem mindig is vágyott: egy nyílt világú program, ahol szabadon járkálhatunk sok-sok bolygón, űrcsatázhatunk, akciózhatunk, speederezhetünk, stb. Igen, Star Wars GTA, ez az én vágyálmom. A Jedi: Survivors már ebbe az irányba kacsintgatott Koboh-val, de ez az igazi. És külön tetszik, hogy nem Jedit kell irányítani. Csak legyen élettel teli a világ, meg változatos. Szóval én várom. Amúgy is a kedvenc zsánerem az oper world, úgyhogy jó, hogy végre valaki ezt a lehetőséget megpróbálja kiaknázni a Star Wars-ban, ami igazából évtizedek óta üvölt ezért. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Na most már tényleg érik az a PS5. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Ez nagyon tetszik hogy bepattanhatsz az űrhajódba és repkedhetsz. Amikor a Jedi Survivor elsö elözetesei kijöttek ott is reménykedtem hogy lesz benne ilyesmi. Na majd itt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.