Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Remélem nem baj, hogy ide rakom: Most voltam az Auchan és láttam, hogy megjelent már A Klónok Háborúja Képes Enciklopédia Rajongói Kézikönyv néven 5000 Ft-ért. Valamint az Egmonttól az ifjúsági regény 1700 Ft-ért és egy Foglalkoztatói kiskönyv amiben kis gyerekeknek vannak feladatok. Kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Vajon mik lehetnek abban a rajongó kézikönyvben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Az a Képes Enciklopédia, ami megvan nekem és a múltkor elvittem a klubnapi találkára. Csak hát aki nem jön el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Tudtok nekem adni a megaupload linket letöltésre? A rapidot nem szeresse a netem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Tudtok nekem adni a megaupload linket letöltésre? A rapidot nem szeresse a netem. Torrentről töltsd az sokkal jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Az a Képes Enciklopédia, ami megvan nekem és a múltkor elvittem a klubnapi találkára. Nagyon jó kis könyv az Megvenni sajnos nem tudom, de nagyon jó volt látni egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Pedig megér 5000-t. Az angol is kb. annyi volt (bár ahhoz kaptam azt a tokot) és a magyar változatú is annyi. Bár nem tudtam rendesen belenézni, de az Egmond adta ki ha jól láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Bookline-on 20% kedvezmény van rá, én is onnan rendeltem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Spoiler: Star.Wars.The.Clone.Wars.DVDRip.XviD-DiAMOND Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (szerkesztve) Spoiler: http://rapidshare.com/files/158856742/SWTC...AMOND.part1.rar http://rapidshare.com/files/158856753/SWTC...AMOND.part2.rar http://rapidshare.com/files/158856803/SWTC...AMOND.part3.rar http://rapidshare.com/files/158856611/SWTC...AMOND.part4.rar vagy http://netload.in/dateiMjAxNjc5ND/Star.War...D.part1.rar.htm http://netload.in/dateid9a7dda810 /Star.War...D.part2.rar.htm://http://netload.in/dateid9a7dda810 /...D.part2.rar.htm pass: irfree.com Szerkesztve: 2008. Október 30. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (szerkesztve) Spoiler: Star.Wars.The.Clone.Wars.DVDRip.XviD-DiAMOND Köszi, már jön is lefelé 730-al Angol felirat hozzá Szerkesztve: 2008. Október 30. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (Készül hozzá az időzítés Darth_Phobossal kooperálva.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Na ezt nem fogom leszedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (szerkesztve) Na ezt nem fogom leszedni. Oszt' mér? (Felirat megtalálható a topikjában.) Szerkesztve: 2008. Október 30. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Oszt' mér? (Felirat néhány percen belül megtalálható a topikjában.) Na jó még meggondolom. Egyébként mekkora méretű fájl ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (szerkesztve) Na jó még meggondolom. Egyébként mekkora méretű fájl ez? Hétszáz mega. Mint az előző. Szerkesztve: 2008. Október 30. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hétszáz mega. Mint az előző. És ez miben jobb mint a másik? DVD.rip nagyobb tömörítéssel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (szerkesztve) És ez miben jobb mint a másik? DVD.rip nagyobb tömörítéssel? Tisztább kép, tisztább hang, és teljes stáblista a végén. Meg persze DVDRip. Szerkesztve: 2008. Október 30. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. És ez miben jobb mint a másik? Mindenben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. (szerkesztve) Mindenben WOW! Na ezzel már kihúzom a DVD megjelenésig. Szerkesztve: 2008. Október 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Én most néztem végig (ráadásul először angolul, úgyhogy csak pislogtam a szinkronban elveszett szöveges párhuzamok alatt). Még mindig tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. (szerkesztve) The Clone Wars MOVIE 720p HD ripp: Spoiler: http://www.coolxvid.com/?p=4111 Szerkesztve: 2009. Június 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megnéztem én is. Fura eredeti nyelven és van ami nem tetszik, de pl Ziro hangja valahogy jobb angolban...öööö....huttenglishül :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Olyan nagyon nem lehet fura, Oldie, hiszen minden héten szinte ugyanezeket a karaktereket hallod angolul beszélni, nem? Na jó, Ziro-t nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Olyan nagyon nem lehet fura, Oldie, hiszen minden héten szinte ugyanezeket a karaktereket hallod angolul beszélni, nem? Na jó, Ziro-t nem... Jaja, de ettől függetlenül szinkronosan jobban bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Nagyon jó ez a 'dvd.rip' , bár a hangja néhol egy csatornásnak tűnik. Kihúzzuk vele az igazi lemez megjelenéséig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Jaja, de ettől függetlenül szinkronosan jobban bejött. Én még ezt nem láttam angolul, így nem tudok állást foglalni. De a szinkron tetszett a moziban, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Én még ezt nem láttam angolul, így nem tudok állást foglalni. De a szinkron tetszett a moziban, az biztos. Szerintem is jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Oldie: Már kint van mozis szinkronnal is Spoiler: Star.Wars.The.Clone.Wars.2008.DVDRip.MD.XviD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Oldie: Már kint van mozis szinkronnal is Spoiler: Star.Wars.The.Clone.Wars.2008.DVDRip.MD.XviD Köszi. Már én is találkoztam vele De most már megvárom a DVD kiadást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.