kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 21. Inkább csak halkabb, de ezen nem veszünk össze. Sajnos az oroszoknál csak októberben mutatják be, így R5 nem nagyon lesz belőle mostanság. Én meg utazhatok 1 hónap múlva 30 km-t a legközelebbi normális moziig. Harminc? Nekem nyolcvan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 21. Nekem vagy 120... méter De úri ember csak Pestre jár moziba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 21. Kijött egy új felvétel...a hangja szuper, a képe meg sokkal jobb mint az eddigi verzióknak. CLONE WARS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Köszi Zééé ez nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Az alant található linken bárki letöltheti két 350 MB RAR file formájában. Csak kövessétek a DOWNLOAD alatt ltáható linket, és a FREE download-ot válasszátok. NEkem már jön, szóval működik a dolog. CLONE WARS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. ismertetős riport Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Az az új verzió másnak is 60 kb/s körül jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. (szerkesztve) Az az új verzió másnak is 60 kb/s körül jön? Nekem a rapid linken a max sávszéllel. A torrenten nekem 40-nel jött. Szerkesztve: 2008. Augusztus 22. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. (szerkesztve) Én azt a netload-osat kezdtem el szedni. Az a lényeg hogy lent legyen. Szerkesztve: 2008. Augusztus 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Az a lényeg hogy lent legyen. És lejött, mindjárt megnézem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Tud hozzá valaki angol feliratot? (Magyar is jó. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megnéztem. Nekem passzolt benne minden. Néhány helyen nem értettem csak. Ha ezt hozzák a sorozatban is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Tudtok adni működő rapidshare linket? Priviben kérném szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Én is leszedtem őket, de csak a sample-t mertem megnézni... Inkább maradok a mozinál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. (szerkesztve) Kétszeri megnézés után úgy gondolom, hogy a film nagyon jól megállja a helyét, ha a néző rá tud hangolódni. Ha másfél órára ki tudja zárni valaki azt a gonolatot a fejéből, hogy most mozifilmet lát, és nem akarja makacsan akkor is ráerőltetni a mozifilmes vagy a "hetedik Star Wars film" elvárásokat, és emellett rá tud állni egy "gyerekes film" befogadására, akkor garantáltan jól fog szórakozni, és le lesz nyűgözve. Ha ezt a két dolgot nem tudja megtenni valaki, akkor nagyon sok problémája lesz a filmmel. És igen, gyerekes is, amellett hogy azért nem mondanám kifejezetten gyerekfilmnek, mert azért amikor Obi-Wan leül a szeparatista tábornokkal kávézni akkor nagyot ugrik a komolytalansági szint az embernél, ha nem erre számított, és ő is azt kérdezi majd, hogy "Have you gone mad??", és csalódásként könyveli el az egész film stílusát. Emellet azért nem kell félni, vannak erősebb jelenetek, mint például amikor Anakin nem megy vissza segíteni a klónoknak, vagy amikor szóba kerül a múltja a Tatooinon. És amikor "megérkeznek" a fejvadászok Jabbához, azon padlót fogtam. A film nagy erőssége a háború bemutatása maga, és szerencsére a 90 perc szinte tömény akció megállás nélkül, ebbe nagyon bele lehet feledkezni, és a csaták viszik nagyban a filmet. Az epikus Klónháború, amiről Obi-Wan mesél Luke-nak a Tatooinon itt valóban életre kel. Kezdődik a Lucasfilm logónál, aminek a különlegessége megalapozza a hangulatot, aztán befordul a kamera a Christophsison, és onnantól kezdve nincs megállás, a csata beszippantja a nézőt. Alig várom, hogy nagyképernyőn láthassam. Meglepően jól használja fel a film a tipikus Star Wars elemeket, és megteremti velük a "SW hangulatot". A Tatooine-i képek, a végső fénykardpárbaj, a hangok, a helyszínek, a sok hologram mind nagyon a helyükön vannak. Ahsoka karaktere szerintem érdekes választás volt, tetszik az ötlet, hogy egy feleselős padawant tettek Anakin mellé, szerintem a szereplése jót tett a filmnek. Nekem még Ziro karaktere is bejött, bár ezzel valószínűleg egyedül vagyok. Meglepően sok az EU utalás, például a Teth bolygó a Hutt játszma című könyvből, aztán Fekete Nap szimbólum van Ziro-ra tetoválva, Ventress és Obi-Wan kapcsolatához pedig sokat hozzáad az, hogy valaki olvasta a képregényeket. A zenét meghalgattam mielőtt láttam volna a filmet, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, viszont a film alatt végig nagyon jól működik! Ami gyenge: A karakteranimációval nem tudok megbarátkozni. Ez a bábmozgás nem az igazi. Meglepő módon az új karakterek arcával nem volt igazán bajom, amikor Yularen admirálisról kapunk premier plánt, az oké, még Ahsoka és Ventress mimikája is rendben volt. Na de Anakin , Obi-Wan , Padme , Dooku , és Palpatine . A narrátor hanja szörnyű. Jézusom, de rossz a narrátor hangja. Nem akarom ezt a narrátort hallani minden rész elején. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Nemcsak az elején kell majd hallanod a narrátort, mivel Yoda hangja is ő. (mint a régi CW-ben) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Lehet megkövezni, de megnéztem a jó hangú verziót. Rohadtul tetszett! Ziro isteni (jobb mint Jabba), és hatalmas poénok is vannak benne. Egyszerűen imádtam! Bár csak tudnánk róla beszélni már.... K*rva jó volt na! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. (szerkesztve) Őőőőő... van még valaki kudaron és rajtam kívül a fiatalok közül, aki még nem látta? Donát? Krande? Karrde? Rog? Pildi? Szerkesztve: 2008. Augusztus 22. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Őőőőő... van még valaki kudaron és rajtam kívül a fiatalok közül, aki még nem látta? Donát? Krande? Karrde? Rog? Pildi? Szerintem többen vagytok akik nem látták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. (szerkesztve) Én nem láttam, Dzséjt, szóval csak kitartásra tudlak biztatni. De ha mégis gyöngének bizonyulnál, valószínűleg akkor sem fog összedölni a világ. Viszont annak örülök, hogy Ody szerint is nagyon jó lett, szóval itt eddig még mindenkinek tetszett, és ez igen biztató. Szerkesztve: 2008. Augusztus 22. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Még én se láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Viszont annak örülök, hogy Ody szerint is nagyon jó lett, szóval itt eddig még mindenkinek tetszett, és ez igen biztató. Persze én is értem, hogy miért nem tetszik a nagy átlag mozi nézőnek de megmondom őszintén, csokizok rá! Ez egy eszméletlen jó SW móka, és aki tudja mi ez és hogyan kell kezelni az nagyon jól fog szórakozni rajta. Nagyon jó egyensúlyban van a film, mert szerintem a sok harc abszolút nem nyomja el. A sztori eleinte úgy tűnik, hogy egyszerűbb az 1x1 -nél de aztán az is csavarodik. Szóval én azt mondom ez egy szenzációs sorozat lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Modi Spoiler: Az valóban nem kicsit volt túlzás amikor Obi és a tábornok 'kávéztak'. Az szerintem se kellett volna bele. Bár a Tartakovsky féle CW-ben annyi ilyen szintű poén volt, hogy én már alig veszem észre ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 22. Spoiler: Mi bajotok van a tárgyalással? Mivel Obi a legjobb tárgyaló a Jedi-ok között, így komoly esély volt rá, hogy nem kell több életet feláldozni egyik oldalon sem és diplomáciával döntenek Christophsis felett. Nekem inkább a Jedi-hoz nem méltó magatartása nem tetszett Obi-nak. "Csak" úgy az erővel mozgatja a "szék"-et, mikor Anee az Ep2-ben mondta Padménak, hogy a Jedi-ok szükségtelen dolgokra nem fordítják a képességüket. Meg a "tűrgyalás" után az sem tetszett, hogy maga elé helyezte Loathsom-ot, hogy őt lőjék a droidok. Hát milyen magatartás ez egy Jedi-nak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Őőőőő... van még valaki kudaron és rajtam kívül a fiatalok közül, aki még nem látta? Donát? Krande? Karrde? Rog? Pildi? Én nem láttam, nem is fogom megnézni, türelemmel várok a moziig Szóval rám számíthatsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Én sem láttam. Moziban szeretném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Dzséjt: Természetesen én sem néztem meg. Lehet, hogy nem várom annyira a filmet, mint mások, de azért nem felejtem el, hogy mint SW-t, először moziban kell megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Én is még csak a sample-ket nézegettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Ahogy lesz hozzá magyar felirat azonnal megnézem.Bomarr és Zéé írása győzött meg, hogy ez nem a hetedik sw-film így nem gond ha látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. (szerkesztve) Megnéztem még egyszer (ezúttal jobb hanggal), és másodjára is ugyanolyan jó. Azért majd kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz okés a CG tökéletes képminőségben, mert ezen a VHS színvonalon klassznak tűnik. Szerkesztve: 2008. Augusztus 23. - Odumin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.