Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Okés. Tuti, hogy összedobjuk a pénzt, effelől nincs kétségem. Csak mondd meg, hogy mennyi kell, mi meg kitaláljuk a többit. Donát. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ha nem tudnék felnézni ide az elkövetkező pár napban, kellemes ünnepeket minden fórumozónak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. köszönöm szépen, és neked is hasonlókat! Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Köszi szépen, és én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek előre is. Ezúton is. Holnap még talán itt leszek, de utána néhány napig biztos, hogy nem Jövő héten is egy vagy maximum két napot Addig is jó fórumozást mindenkinek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Kelleme karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kíván minden tagnak a SAGA fórum. Remélem aki eltűnik, az minél előbb visszakapcsolódik a fóruméletbe! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Én is mindenkinek Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok. Sok SW ajándékot a fa alá. Közben féléves lett a Sagafórum! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Közben féléves lett a Sagafórum! Pontosabban fél éves, és öt napos. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Isten éltesse sokáig fél éves születésnapja alkalmából a fórumot Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Isten éltesse sokáig fél éves születésnapja alkalmából a fórumot A fórum köszöni szépen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Kelleme karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kíván minden tagnak a SAGA fórum. Köszönöm a fórumnak, és mindenki másnak is. Pár naponként mindenképpen jövök, mert különben elvonási tüneteim lesznek. Ezért vállalom még a fél órás gyalog utat is a cégig A hazaútról nem is beszélve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Micsoda függőség Miss Karrde. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Ó, ezt a fajta függőséget szívesen bevállalom Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Segítsetek rajtam! Valahányszor PM-et akarok küldeni, nem küldi el, csak a kimenők közé teszi. Mit tudok tenni? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Ha ott van, az csak azt jelenti, hogy még nem olvasta el a címzett. Miután megnézte, eltűnik onnan. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. AHa... de nem tudom, eddig mindig a kimenőbe tette. Anélkül, hogy a címzett elolvasta volna... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Akkor mégegyszer. Addig van a kimenőbe, ameddig nem olvassák el. Utánna a rendszer átpakolja az elküldött mappába. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Bocsi, elírtam. Szóval nekem eddig alapból az elküldöttbe tette. Anélkül, hogy elolvasta volna az illető. Ha csak egy másodperc alatt el nem tudja olvasni valaki Bocs az előző téves hozzászólásért:) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Lehet, hogy olyan gyorsan elolvasták. Mást nem tudok elképzelni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hát akkor passz Donát. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Elnézést, hogy nem voltam, de húzós ez az egyetem, főleg hogy bevállaltam még Karácsony előtt a legfontosabb vizsgákat. Ody, a pénzzel más is meg volt beszélve, de ugye változtak az események. Újév utánni héten elküldöm a maradék 3000-et, a SAGA fa alá kis utóajándék lesz akkor. Mindenkinek szeretetben teljes boldog Karácsonyt kívánok, és sikerekben és megoldásokban gazdag Boldog Újévet! http://christmaschebacca.ytmnd.com/ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Ja és persze Boldog Szülinapot a fórumnak! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Kéz és lábtörést a vizsgákhoz coce! Küldöd a pénzt? Addig kitart a jelenlegi helyzet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK, ÉS BOLDOG FÉL SZÜLINAPOT SAGAFORUM! YODA VIGYÁZZA A FÓRUM A 2006-OS PÁLYÁJÁT! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak! És gratulálok a fórum félévfordulójához! Termékeny időszak volt. Az első szülinapot majd ünnepeljük meg rendesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Az első szülinapot megünnepeljük rendesen, személyes találkozással! Úgy is nyárra esik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Boldog Karácsonyi Ünnepeket a Sagafórum Minden Látógatójának! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Milyen rendes ez a Palpi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Ody: "Az első szülinapot megünnepeljük rendesen, személyes találkozással! Úgy is nyárra esik." Ez jól hangzik! Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.