Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen, és én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek előre is. Ezúton is.

Holnap még talán itt leszek, de utána néhány napig biztos, hogy nem :) Jövő héten is egy vagy maximum két napot :) Addig is jó fórumozást mindenkinek :D

Hozzászólás ideje:
Kelleme karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kíván minden tagnak a SAGA fórum.

Köszönöm a fórumnak, és mindenki másnak is.

Pár naponként mindenképpen jövök, mert különben elvonási tüneteim lesznek. Ezért vállalom még a fél órás gyalog utat is a cégig :) A hazaútról nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:

Bocsi, elírtam. Szóval nekem eddig alapból az elküldöttbe tette. Anélkül, hogy elolvasta volna az illető. Ha csak egy másodperc alatt el nem tudja olvasni valaki :)

Bocs az előző téves hozzászólásért:)

Donát.

Hozzászólás ideje:

Elnézést, hogy nem voltam, de húzós ez az egyetem, főleg hogy bevállaltam még Karácsony előtt a legfontosabb vizsgákat. Ody, a pénzzel más is meg volt beszélve, de ugye változtak az események. Újév utánni héten elküldöm a maradék 3000-et, a SAGA fa alá kis utóajándék lesz akkor. :) Mindenkinek szeretetben teljes boldog Karácsonyt kívánok, és sikerekben és megoldásokban gazdag Boldog Újévet! :)

http://christmaschebacca.ytmnd.com/

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.