Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Valami frissítés lehet a háttérben ami elcseszi. Persze ez csak tipp. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Lehet lecserélhetnénk a hirdetményt a főoldalon a spoileres figyelmeztetésről arra, hogy ha lassulást / félig betöltött hozzászólásokat tapasztal valaki, akkor menjen át másik böngészőre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. (szerkesztve) Érdekes a dolog mert én megszakítás nélkül évek őta Chrome-ot használok mind pc-n mind mobilon és ilyen hibák nálam nincsenek. Nem lehet hogy nálatok van a gáz? Szerkesztve: 2019. Szeptember 14. - Frenkie Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Lassulás nálam sem volt, de azt a hsz-t nekem sem hozza be, gondolom valamiért azért nem tetszik neki, mert nagyon hosszú, talán ha esetleg éránként külön-külön spoilerekre lenne bontva... sőt ebben az esetben még könnyeben navigálni is lehetne benne, ha valaki pl. csak a Birodalom idején akarna valamit kikeresni, akkor nem kellene letekernie annyit, a spoiler kapcsolók fölé oda lenne írva, hogy melyik éra és csak arra kellene ráböknie. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Csak a Chrome nem hozza fel végig, minden más igen. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 14. (szerkesztve) Az ok, de ettől független akkor is átláthatóbb lenne több spoilerre bontva, szerintem. Csak egy javaslat, aztán igazából nekem mindegy. Szerkesztve: 2019. Szeptember 14. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Ez igaz. Na majd a szerző eldönti mit akar vele csinálni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Frenkie, szerintem ez attól is függ, hogy kinek milyen erős gépe (processzora) van. Nekem közepesen erős, de még én is tapasztalok lassulást Chrome alatt, igaz bőven tűrhető mértékben, ezért nem is valtottam. Akinek nem gamer masinája van, lehet hogy kevésbé tolerálja a fórum motorja és a Chrome közötti összeférhetetlenséget. Pl. az én telefonom messze nem csúcs kategória, és ott már erősen gondolkozom néha, hogy nem e lenne jobb a natív böngészőt használni a fórumhoz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. 2 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Frenkie, szerintem ez attól is függ, hogy kinek milyen erős gépe (processzora) van. Nekem közepesen erős, de még én is tapasztalok lassulást Chrome alatt, igaz bőven tűrhető mértékben, ezért nem is valtottam. Akinek nem gamer masinája van, lehet hogy kevésbé tolerálja a fórum motorja és a Chrome közötti összeférhetetlenséget. Pl. az én telefonom messze nem csúcs kategória, és ott már erősen gondolkozom néha, hogy nem e lenne jobb a natív böngészőt használni a fórumhoz. Decemberben lesz 7 éves a pc-m. Akkoriban tényleg jó volt, de már azért némely játék akad. Nekem semmi lassulás nincs a Chrome-ban. Amit el tudok képzelni, hogy akinek lassú annak kevés a RAM a gépében.Nekem 8 GB van benne. Mobilon se akad, mondjuk az meg felsőkategóriás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Lassulás nekem sincs, de az én gépem bár öreg, mivel fejlesztve volt, így még elmegy egy középkategóriás játékgépnek. Viszont az extrém hosszú és képekkel teletüzdelt posztok nálam sem jelennek meg rendesen. Ez tuti, hogy a Chrome hibája, mert ilyen nem is olyan régen még nem volt - szerintem nincs két hónapja, hogy ránéztem az említett idővonalos posztra, mert az alapján szoktam szemezgetni, hogy milyen új műveket lehet érdemes jobban megnézni, és akkor még semmi gond nem volt vele. A gépemhez nem nyúltam hozzá tavaly év eleje óta, semmi változás nem volt benne a frissítéseken kívül. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Nem hiszem, hogy proci függő. A céges gépem procija nagyon erős, mégis élvezhetetlenül lassú a Chrome-ban az oldal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Használjatok más böngészőt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Használjatok más böngészőt. Nyilván, de most nem ez a kérdés, hanem hogy mi lehet a kiváltó ok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 15. A Google programozokat kellene megkérdezni. Szerver oldalról nem hiszem, hogy gond lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. (szerkesztve) Tipp a szaggatás kivédésére. Használjátok a default skint, amit a fórum alján tudtok beállítani. Szerkesztve: 2019. Szeptember 16. - Ody Mandrell Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. Az utóbbi időben nem olyan gyakrán járok fel az oldalra, de megmondom őszintén én semmyilen változást/lassulást nem tapasztaltam... 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. (szerkesztve) A skin fejlesztője megoldotta a chrome problémát. Be is írtam a css-be amit kell, és le is teszteltem mobilon. Most már nem szaggat és a hosszú hozzászólások is megjelennek, nem csak a felük. Azért kérnék egy kis tesztelést azoktól akiknek gond volt ilyen téren, náluk is jól működik-e most már az oldal chrome alatt. Egyébként a chrome frissítésében van egy blur effekt nevű új funkció, ez okozta a problémát. Újdonság még, hogy fejlesztés alatt áll egy InvisionCommunityApps elnevezésű cucc, ami megkönyítheti majd a böngészést annak aki letölti. Az alábbi linken van egy videó is, ami bemutatja mire lehet számítani ezzel kapcsolatban. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/invision-community-apps-for-ios-android-r1161 Szerkesztve: 2019. Szeptember 27. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Sajnos a spoiler mögé rejtett idővonal nálam továbbra sem jelenik meg végig. Elvileg a legfrisebb Chrome böngészőm (Verzió: 77.0.3865.90) van. Mobilon (szintúgy Chrome) egyébként nálam is jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. (szerkesztve) Mobil problémára írtam a megoldást. Az asztali gépeden nem jelenik meg az idővonal végig? Egyébként itt nekem se. Szerintem ugyanúgy meg lehet oldani mint a mobil nézetnél. Utánajárok aztán jelentkezem. Szerkesztve: 2019. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az asztali gépeden nem jelenik meg az idővonal végig? Igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 20 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Igen. Probléma megoldva! Megerősítést kérek. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Nekem jó most. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Köszi Cupsy. Végre minden flottul működik. De hát ezért fizetünk. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Probléma megoldva! Megerősítést kérek. Köszi! Most már nálam is jó. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. @MissKarrde légyszi törölj a postaládádból! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Töröltem. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Lehet, hogy volt már róla szó, csak elsiklottam felette, mivel nem tudom mindig aktívan követni a fórumot. Szóval, azt szeretném megtudni, hogy a Kánon-regényeknek miért van külön, egyesével topikjuk? Minden egyes regénynek van/lesz egyenként topikja? Mondjuk, lehet, hogy jobb így, mert egy helyen át lehet beszélni a regénnyel kapcsolatos észrevételeket, nem pedig ömlesztve az SW könyvek topikban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Igen, ez volt a cél. De ha megfigyeled nem csak a könyveknek hanem a képregényeknek is van saját topikjuk. Sokkal jobb így. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. És akkor a Legends-könyveknél nem lehetne esetleg ezt kivitelezni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Ott sajnos már nem. Az úgy lett belőve és már úgy is marad. Az új EU rendszer eleve ebben a szellemben indult. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.