Hozzászólás ideje: 2005. December 20.19 éve Okés. Tuti, hogy összedobjuk a pénzt, effelől nincs kétségem. Csak mondd meg, hogy mennyi kell, mi meg kitaláljuk a többit. Donát.
Hozzászólás ideje: 2005. December 22.19 éve Ha nem tudnék felnézni ide az elkövetkező pár napban, kellemes ünnepeket minden fórumozónak.
Hozzászólás ideje: 2005. December 22.19 éve Köszi szépen, és én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek előre is. Ezúton is. Holnap még talán itt leszek, de utána néhány napig biztos, hogy nem Jövő héten is egy vagy maximum két napot Addig is jó fórumozást mindenkinek
Hozzászólás ideje: 2005. December 22.19 éve Szerző Kelleme karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kíván minden tagnak a SAGA fórum. Remélem aki eltűnik, az minél előbb visszakapcsolódik a fóruméletbe!
Hozzászólás ideje: 2005. December 22.19 éve Én is mindenkinek Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok. Sok SW ajándékot a fa alá. Közben féléves lett a Sagafórum!
Hozzászólás ideje: 2005. December 22.19 éve Szerző Közben féléves lett a Sagafórum! Pontosabban fél éves, és öt napos.
Hozzászólás ideje: 2005. December 22.19 éve Isten éltesse sokáig fél éves születésnapja alkalmából a fórumot Donát.
Hozzászólás ideje: 2005. December 22.19 éve Szerző Isten éltesse sokáig fél éves születésnapja alkalmából a fórumot A fórum köszöni szépen.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Kelleme karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kíván minden tagnak a SAGA fórum. Köszönöm a fórumnak, és mindenki másnak is. Pár naponként mindenképpen jövök, mert különben elvonási tüneteim lesznek. Ezért vállalom még a fél órás gyalog utat is a cégig A hazaútról nem is beszélve.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Segítsetek rajtam! Valahányszor PM-et akarok küldeni, nem küldi el, csak a kimenők közé teszi. Mit tudok tenni? Donát.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Szerző Ha ott van, az csak azt jelenti, hogy még nem olvasta el a címzett. Miután megnézte, eltűnik onnan.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve AHa... de nem tudom, eddig mindig a kimenőbe tette. Anélkül, hogy a címzett elolvasta volna... Donát.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Szerző Akkor mégegyszer. Addig van a kimenőbe, ameddig nem olvassák el. Utánna a rendszer átpakolja az elküldött mappába.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Bocsi, elírtam. Szóval nekem eddig alapból az elküldöttbe tette. Anélkül, hogy elolvasta volna az illető. Ha csak egy másodperc alatt el nem tudja olvasni valaki Bocs az előző téves hozzászólásért:) Donát.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Szerző Lehet, hogy olyan gyorsan elolvasták. Mást nem tudok elképzelni.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Elnézést, hogy nem voltam, de húzós ez az egyetem, főleg hogy bevállaltam még Karácsony előtt a legfontosabb vizsgákat. Ody, a pénzzel más is meg volt beszélve, de ugye változtak az események. Újév utánni héten elküldöm a maradék 3000-et, a SAGA fa alá kis utóajándék lesz akkor. Mindenkinek szeretetben teljes boldog Karácsonyt kívánok, és sikerekben és megoldásokban gazdag Boldog Újévet! http://christmaschebacca.ytmnd.com/
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve Szerző Kéz és lábtörést a vizsgákhoz coce! Küldöd a pénzt? Addig kitart a jelenlegi helyzet.
Hozzászólás ideje: 2005. December 23.19 éve BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK, ÉS BOLDOG FÉL SZÜLINAPOT SAGAFORUM! YODA VIGYÁZZA A FÓRUM A 2006-OS PÁLYÁJÁT!
Hozzászólás ideje: 2005. December 24.19 éve Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak! És gratulálok a fórum félévfordulójához! Termékeny időszak volt. Az első szülinapot majd ünnepeljük meg rendesen.
Hozzászólás ideje: 2005. December 24.19 éve Szerző Az első szülinapot megünnepeljük rendesen, személyes találkozással! Úgy is nyárra esik.
Hozzászólás ideje: 2005. December 24.19 éve Boldog Karácsonyi Ünnepeket a Sagafórum Minden Látógatójának!
Hozzászólás ideje: 2005. December 24.19 éve Ody: "Az első szülinapot megünnepeljük rendesen, személyes találkozással! Úgy is nyárra esik." Ez jól hangzik! Donát.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.