Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Elődöntő #2 Qui-Gon Jinn vs. Luke Skywalker

Star Wars Winter Madness Elődöntő #2 26 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a döntőbe?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-12-08 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, Bomarr írta:

Ha ez szempont akkor Shminek tarolnia kéne :D ehhez képest szegény még csak nem is indult a versenyen.

Jól van, mindenki hibázhat, nem ér felemlegetni. :D A kutya se hiányolta, amíg eszembe nem jutott. :D 

Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Luke Skywalker maga a Star Wars, szóval a nagy öregek jöhetnének támogatni. ;) @Frenkie @gafz

Inkább Anakin az SW és nélküle tényleg nincs se Luke, se én vagyok az apád.  

Amúgy én mindig a kedveltebbre szavaztam. Ha egyforma nekem két karakter kedvelési differenciális integráló nyavajája, akkor inkább arra nyomok, aki esélytelenebb papíron, ahogy a fociban is annak szurkolok. Így szólottam, mert ez az igaz út. ;)

Nálam Luke már rég lecsengett, most épp a pt fan koromat élem. 

Hozzászólás ideje:

Nos nem bírtam ki. Én az önmagával is meghasonlott ember, a meg nem értett skizofrén, az érveiben is ellenérvelő szavazó, a hektikus racionális, az önmagát ide-oda fújó nádszál, átraktam Luke-ra. 1 órája vergődtem, hogy megtegyem-e?

Az Anakin vs. Obi-Wan meccsen trollkodásnak neveztem, amennyiben QG itt nyerne. És valóban trollnak is éreztem magam mikor rá tettem. 

Magam is kedvelem a madness meglepetéseket. De ez trollkodás volt tőlem. Nem az a "tisztelet szavazat" , mikor tudtam kinek kell nyernie és megtiszteltem az esélytelen ellenfelét egy vokssal, ha kedveltem! 

Sidius ellen még őszintén tettem rá. Tegnap buliból. 

Mindenkitől szíves elnézést kérek akik őszintén tettek Qui-Gon Jinnre, de nekem tőle a top4 is abszolút csúcs. Nem akartam hosszabbítást, pláne nem egy eltrollkodott döntőtt. Ez a hirtelen jött QG fan klub érzésem szerint frissen hype-olódott fel, ahogy én is mikor nyert Palpi ellen. Ha ez a meccs korábban jött volna létre, a hosszabbítás közelébe sem ért volna. 

Döntésre vittem, remélem nem haragszotok és elfogadjátok a fent leírtakat. 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Ez mondjuk Luke-al szemben nem túl nyomós érv. Dettó ugyanugy se én vagyok az apád, se az SW nincs, ha nincs Luke :)

Pont ez az. Örülök. Nem vagyok Luke ellen. Tyúk vagy tojás? Luke gyermekkori kedvencem R2 után. 

A mondat Vader szájából hangzik el és Luke nem is mondhatná. 

Kétségtelen, hogy a szülők előbb jönnek, mint a gyerekeik, ezért szülők és Anakin apja na ki? Hát ez az... 

George Lucas :D

Ha Anakin nem csal nincs Luke, talán Birodalom lenne.

QG nélkül Anakin hol köt ki? Valószínű Sidiusnál így is, úgy is. Így lett Anakin a tuti biztos beépített kettős ügynök és még maga sem tudta. Luke és Leia a biztosítás, hogy Anakint egyik oldal sem tarthatja meg,  az nem lehet egyensúly. 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Nos nem bírtam ki. Én az önmagával is meghasonlott ember, a meg nem értett skizofrén, az érveiben is ellenérvelő szavazó, a hektikus racionális, az önmagát ide-oda fújó nádszál, átraktam Luke-ra.

the force awakens traitor GIF by Star Warsrevenge of the sith episode 3 GIF by Star Wars

• Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.