Ugrás a kommentre

Sorozat fordító

Ajánlott hozzászólás

• 8 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Tudom, hogy a lucasfilm csinálta a részeket, de mi van ha a szinkronrészt átdobták a németeknek? :D Én 5-6 felé érek haza, otthon van mindig egy 30 perces dolgom, az után el tudom kezdeni a feliratkészítést, amennyiben németül lesz, aznap estére szerintem megcsinálom. Bár nem tudom, csak azt tudom megígérni, ha a szinkron német lesz, akkor megpróbálkozom feliratot készíteni. De szerintem mire végzem, valaki más már biztos meg fog előzni. :D De egy próbát megér.

Azt tudja valaki, hogy a SuperRTL (vagy mi, ha jól emlékszem) mikor adja időben a műsort? (azt tudom, hogy február, de reggel délelőtt délután vagy este? Lehet ezt mar tudni?)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Amennyiben a valószínűbb eset áll fenn és az angol felirat készül el előbb, számíthattok rám, habár az egybe 4 rész formátum miatt egy napot várnotok kell majd, míg elkészülök vele.

Jó lesz darabokban is (már ha tényleg egyben adják le a négy részt). Köszi egyébként, nagyon jó lesz ha folytatod! Egyébként is remek munkát végeztél.

Innentől átrakom a fordítós topikba. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Tudom, hogy a lucasfilm csinálta a részeket, de mi van ha a szinkronrészt átdobták a németeknek? :D

Na azért na nemár! Azzal lehúznák magukat a budin. Egyébként örülök, hogy rosszabb esetben elvállalnád a német szöveg fordítását, de reméljük, nem feltétlenül lesz erre szükség.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szerintem amiatt nem kell aggódni, hogy a szinkron nénet. (Ugye jött egy infó, hogy 100% hogy német lesz a szinkron) Szerintem, ahogy lesz a premier, rá max 1 órára már valaki biztos csinál angol feliratot. De a legrosszabb esetben én a németet lefordítom magyarra. De szerintem erre aligha lesz igény. Az is lehet, hogy a németek már a legelső műsorsugárzásnál angol felirattal adják. Ha minden kötél szakad, én szívesen fordítom a németet magyarra.

Hozzászólás ideje:

Tudom. Csak írtam, hogy ha nagyon nem akar lenni angol felirat. De szinte ez elképzelhetetlen, hogy ne legyen angol felirat. Csak írtam, ha minden kötél szakad. De az, hogy ne legyen angol felirat, annak kb 0 az esélye. :D

• 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.