Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. DTS hang lesz a lemezeken! Szét fogja szedni a házat. De azért aki ismeri Lucas technológiáit, az meglepődik a DTS hangsávon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Miért kell meglepődni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. (szerkesztve) Miért kell meglepődni? Lucas a DolbyDigital híve, mivel asszem ő az egyik aki tökéletesítette az EX hangzással. Eddig egy SW DVD sem jött ki DTS hangsávval. Ez lesz az első aminek nagyon örülök amúgy. Szerkesztve: 2009. Július 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. SW kiadáson DTS? Ajjaj, tényleg meg kell erősíteni a falakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. A BR borítója(?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. A BR borítója(?) Szerintem fake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ez a DTS tényleg érdekes, de vajon az EU kiadásokon is rajta lesz e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ez a DTS tényleg érdekes, de vajon az EU kiadásokon is rajta lesz e?Ha magyarul nem is, de angolul lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. (szerkesztve) Az első évad DVD előzetese Ez nekem kelleni fog BR -en is. Szerkesztve: 2009. Július 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Ez nekem kelleni fog BR -en is.Nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Az első évad DVD előzetese Ez nekem kelleni fog BR -en is. Nekem elég dvd-n is, de az nagyon kéne már.Úgyis úgy tervezem, hogy a második évad elött megnézem az egész elsőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Remélem a magyar verzión is a rendezői változatok lesznek fennt, lehetőleg szinkronizálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Remélem a magyar verzión is a rendezői változatok lesznek fennt, lehetőleg szinkronizálva. Arról ne álmodj, hogy szinkronos lesz. Én már akkor örülök, ha legalább feliratos lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) Arról ne álmodj, hogy szinkronos lesz. Én már akkor örülök, ha legalább feliratos lesz Én meg már akkor, ha egyáltalán megjelenik. Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. No igen, egyáltalán legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ki veszi meg rajtam kívül BR -ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ki veszi meg rajtam kívül BR -ben? Én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Én Akkor már ketten vagyunk. Csak jelenjen meg nálunk is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Az árától függő, hogy megveszem-e meg idén DVD-n. De ha a Cartoon Network ilyen sokszor megismétli, lehet, hogy meg se veszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nekem a megjelenés dátumától függ, hogy DVD-n is megveszem-e. Karácsonyra kapok/veszek BR olvasót/írót a gépembe, így ha akkortájt jelenik meg, akkor BR, ha előbb akkor DVD-n is. Bár lehet, hogy DVD-n már nem akkor sem 1,5 hónapot kibírok még. Sajnos sok kiadásom lesz még így is (House, FFAC, TFU, monitor vagy vetítő... stb) így a DVD-n még nagyon gondolkodok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Én biztos csak egy fajta formátumban fogom megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Én BR-en biztos nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Én sem, ha csak addig nem esik az ölembe egy BR lejátszó Bár a hagyomány szerint nálam új adathordozón az Aliennek kell lennie az elsőnek. Az Alien Trilogia volt az első gyári VHS-em, DVD-n az első az Alien Quadrilogy volt, szóval BR-en is annak kell lennie (bár nem dőlnék a kardomba, ha ne adj isten egész véletlen egy Star Wars korong landolna elsőként a jövőbeni BR lejátszóba ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Én csak Blue Rayen veszem meg. Nálam a DVD már rég nem játszik. Filmeket is igyekszem HD minőségben leszedni és a Clone Warst is csak abban nézem. Persze a meglévő DVDimet továbbra is nézem, de igyekszem mindent HD formátumban megszerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Bár a hagyomány szerint nálam új adathordozón az Aliennek kell lennie az elsőnek. Off Ilyen alapon nálam LOTR film lenne az első, bár még valóban odébb van ez, nem a közeljövőben veszek BR-lejátszót. Majd ha szinte már utánam dobják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ilyen alapon, én jól teljesítettem Első boltban vásárolt VHS-em (saját pénzen) a Guild kiadású Star Wars volt, DVD-m az EPI-II díszdobozos kiadványa volt (15k-ért ) és az első BR-em pedig a TCW pilot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Csak akkor veszem meg BR-en ha már nem lesz más választásom. Tehát, ha már kivonják a DVD-t a forgalomból. Őszintén szólva a DVD-re is csak azért tértem át, mert VHS-en nem adnak ki semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hát a BR korszak szerintem a válság miatt később fog beköszönteni. És mivel 8%-os a piaci részesedése kis hazánkban azon sem lepődnék meg ha a TCW 1. évadja csak DVD-n jelenne meg, vagy csak jelentős csúszással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hát a BR korszak szerintem a válság miatt később fog beköszönteni. És mivel 8%-os a piaci részesedése kis hazánkban azon sem lepődnék meg ha a TCW 1. évadja csak DVD-n jelenne meg, vagy csak jelentős csúszással. A mozifilm BR változata is megjelent egy időben a DVD -vel. Ráadásul már el is fogyott az xpress- nél... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A kiadók ontják magukból már itthon is a BR filmeket, tehát nem hiszem, hogy a BR később jelenne meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.