Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x08 - Bombad Jedi

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez volt eddig a legviccesebb epizód. :):);)

Halálra röhögtem magam. Amit Jar Jar és Thripio összeszerencsétlenkedtek az utánozhatatlan volt.

Padmé miért nem kapott maga mellé egy igazi Jedit erre az útra? A rodiaiak helyzete egy kicsit emlékeztetett Lando helyzetére az EP 5-ben.

Hozzászólás ideje:
A rodiaiak helyzete egy kicsit emlékeztetett Lando helyzetére az EP 5-ben.
Szép meglátás. ;)
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tagtársaknak tett ígéretnek megfelelöen nekikezdek a véleményezésnek miután megnéztem az első 10 részt.

Ennél a résznél a történettel nem nagyon érdemes foglalkozni, hiszen azért készülhetett hogy felvezesse a következő 2 részt és Jar- Jar is szerephez jusson.

Jar- Jar : Sokan nem szeretik én nem tartozom ezek közé bár a 10-en éves korból rég kinöttem. Szerintem az életben is léteznek ilyen figurák ezért helye van az SW-ban és a sorozatban is. A vele kapcsolatban gyártott poénok pedig jók ülnek. / A magyar szöveg Jar.Jarosítása fenomenális, nem tudom a szinkronos verzióban lesz-e ilyen jó /

Engem Padmé naívitásának ilyen fokú beállítása zavar úgy néz ki mint egy igazi K****n, aki minden csapdába besétál, utána viszont szenzácíósan vágja ki magát. Nem zavaró ellentét ?

Nute Gunray jellemének egyik oldala tökéletesen kirajzolódik, jól ábrázolták / és aztán jól folytatják a másik oldalával a következő részben /.

Összegezve megfelelő rész ami elengedhetetlen a sorozatba.

Hozzászólás ideje:

Én a filmekben nem voltam oda érte egyáltalán, de bevallom, a sorozatban egészen megszerettem. :D Nem mintha arra vágynék, hogy minden epizódban benne legyen - erről szó sincs -, de jó látni, amikor időnként felbukkan. ;)

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mekkora rész volt :)

A sorozat eddigi legjobbja :) A zene, a humor és Padmé is átmnet Lara Croftba. :)

A szörny is milyen szép volt, tetszett nagyon.

A mondatok pedig hatalmasak voltak

- A hajó üzemen kívül van

- Rohamdoridok?

- Nem

- Jar-Jar

- Jar-jar :)

Már most megelőlegezem neki a sorozat legjobbja címet, fergeteges rész volt. Végre valami jó rész az elsőn kívül, mert hát az eddigiek nem igazán voltak jók, de ez igen :)

Hozzászólás ideje:
Már most megelőlegezem neki a sorozat legjobbja címet, fergeteges rész volt.
Vannak ennél ezerszer jobbak is.
Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy a humorosabb részek jobban bejönnek neki :) De nekem is volt már, hogy egy általában közepesnek titulált rész nagyon bejött, mert jókat mulattam rajta hasonlóan :)

Hozzászólás ideje:
Viszont Mina, jobb ha készülsz mert az évad második felében elég sok olyan rossz rész lesz mint a Malevolence trilógia. Majd a helyzetet menti egy kicsit a Gungan General, de aztán nincs megállás a lejtőn...

Itt valami halvány iróniát vélek érzékelni :)

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik ez a rész és semmi bajom Jar-Jarral és az ügyefogyiságával. Még mindig azt gondolom erről a részről amit a topesz elejére írtam róla.

A többi rész ismerete nélkül azért elég nagy könnyelműség így előre kijelenteni hogy ez a tuti befutó. Az nem pusztán egy figurán múlik.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A Rosszakarat trilógia 3. része tetszett, a másik kettő nem sikerült jól. Túl kinyújték a részeket. A trilógia 1. részét el lehetett volna kb. 10 percben mesélni, a második pedig a maradék 12 percben.

Ez a rész teljesen rendben volt, nem éreztem, hogy erőltetnék a történéseket, hogy kinyújtsák azokat az egész epizódra.

• 2 héttel később...
  • 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Ono bácsi és Rex hangja egy és ugyanaz volt?

Ez a rész... lehet jobb lenne, ha nem írnék semmit, mert nekem az évad mélypontja. Eddig a droidokra bízták a vicceskedést, hiszen őket úgyis utálni kell, nem baj ha bénának tűnnek. Most kaptunk egy igazi bohócot... Azt a mai napig nem értem, hogy a droidiekák miért a lábára céloztak először, eddig minden részben egyből derék tájra mentek. Nute kegyetlensége tetszett és itt azért megmutatja, hogy jó vezető, habár mikor a "jedi megidézett egy szörnyet", ő is menekülőre fogta a dolgot. Úgy látszik a szeparatista vezetők tisztában vannak a ténnyel, hogy az életük fontos és se börtönben rohadni, sem meghalni nem éppen dicsőséges a rossz oldal számára.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igazi könnyed és bohókás rész. :) Igazi, sorozatkezdetére való. :) Jar Jar nekem itt tetszik, van pár jó poénja. Néhol viszont túlzásba vitték (itt még). Érdekes látni a szepikkel kacérkodó Onacondát, mert később az egyik legnagyobb pacifista lesz belőle. Ono és a klónok hangja ugyanaz. Dee Bradley Baker. Sajnos ha ő mást szinkronizál, azt könnyen ki lehet hallani.

Ez a történeti szál az egyik leginkább sokszínű, a kezdés könnyedsége után azért keményebbé válik majd. :)

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Ono eredendően el akarta árulni Padmét és később jutott arra a következtetésre, hogy segít neki, vagy végig az volt a terv, hogy így kapják el Gunray-t? Csak mert a rész eleje egyértelműen az előbbit, míg a végén Padmé dumája az utóbbit sugallja.

Szerkesztve: - Csak 1 rajongó

Hozzászólás ideje:

Ono eredendően el akarta árulni Padmét és később jutott arra a következtetésre, hogy segít neki, vagy végig az volt a terv, hogy így kapják el Gunray-t? Csak mert a rész eleje egyértelműen az előbbit, míg a végén Padmé dumája az utóbbit sugallja.

Szerintem előbbi.

Hozzászólás ideje:

Onaconda biztos nem akarta elfogni Gunrayt, hiszen a népe szenvedett, és a helytartó úr volt a kilábalás egyetlen lehetősége. Persze amint meglátta a módszereit, felvillant a villanykörte, és tudta, hogy el kell kapni a gazembertneimoidiait.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Emlékszem, anno igencsak tartottam a résztől Jar-Jaros miatt. Ehhez képest, ez a rész nagyszerű és pont Jar Jar miatt! Vicces és egyúttal fontos üzenetet tartalmaz, ráadásul elindít egy fontos szálat. Az évad poénja is itt hangzik el:

3PO: Attól tartok úrnőm, a hajó elpusztult.

Padmé: Harci droidok?

3PO: Nem.

Padmé: Jar-Jar?

3PO: Jar-Jar.

:lol: :lol:

Hozzászólás ideje:

Anno SimonZ -nek is ez a poén ütött nagyot. :D Szeretem ezt a részt, mókás és Jar Jar még mindig szerethető. Főleg ahogy a Big-bugi-monster -el összejönnek a végére. :D

Mondjuk szoros a verseny: amikor a Malevolance trilógia 3. részében a droidok Obi és Grivi után próbálnak ugrani, az is legalább ilyen jó. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.