atiat Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Jar Jar 4 president, de komolyan szerintem ő még Sidioust is lenyomná Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Jar Jar 4 president, de komolyan szerintem ő még Sidioust is lenyomná Valami gombot biztos megnyomna amivel simán nyerne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Szerintem ez volt eddig a legviccesebb epizód. Halálra röhögtem magam. Amit Jar Jar és Thripio összeszerencsétlenkedtek az utánozhatatlan volt. Padmé miért nem kapott maga mellé egy igazi Jedit erre az útra? A rodiaiak helyzete egy kicsit emlékeztetett Lando helyzetére az EP 5-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. (szerkesztve) Padmé nem harcolni ment, hanem tárgyalni. Mondja is az epizód elején, hogy nem lehet mindent erővel megoldani. Szerkesztve: 2009. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. A rodiaiak helyzete egy kicsit emlékeztetett Lando helyzetére az EP 5-ben.Szép meglátás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Tagtársaknak tett ígéretnek megfelelöen nekikezdek a véleményezésnek miután megnéztem az első 10 részt. Ennél a résznél a történettel nem nagyon érdemes foglalkozni, hiszen azért készülhetett hogy felvezesse a következő 2 részt és Jar- Jar is szerephez jusson. Jar- Jar : Sokan nem szeretik én nem tartozom ezek közé bár a 10-en éves korból rég kinöttem. Szerintem az életben is léteznek ilyen figurák ezért helye van az SW-ban és a sorozatban is. A vele kapcsolatban gyártott poénok pedig jók ülnek. / A magyar szöveg Jar.Jarosítása fenomenális, nem tudom a szinkronos verzióban lesz-e ilyen jó / Engem Padmé naívitásának ilyen fokú beállítása zavar úgy néz ki mint egy igazi K****n, aki minden csapdába besétál, utána viszont szenzácíósan vágja ki magát. Nem zavaró ellentét ? Nute Gunray jellemének egyik oldala tökéletesen kirajzolódik, jól ábrázolták / és aztán jól folytatják a másik oldalával a következő részben /. Összegezve megfelelő rész ami elengedhetetlen a sorozatba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Padmé mindig is naiv volt. Gondoljunk csak az EPI -re és főleg az EPIII -ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Nekem Jar Jar az egyik kedvenc mellékkarakterem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Én a filmekben nem voltam oda érte egyáltalán, de bevallom, a sorozatban egészen megszerettem. Nem mintha arra vágynék, hogy minden epizódban benne legyen - erről szó sincs -, de jó látni, amikor időnként felbukkan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Mekkora rész volt A sorozat eddigi legjobbja A zene, a humor és Padmé is átmnet Lara Croftba. A szörny is milyen szép volt, tetszett nagyon. A mondatok pedig hatalmasak voltak - A hajó üzemen kívül van - Rohamdoridok? - Nem - Jar-Jar - Jar-jar Már most megelőlegezem neki a sorozat legjobbja címet, fergeteges rész volt. Végre valami jó rész az elsőn kívül, mert hát az eddigiek nem igazán voltak jók, de ez igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Már most megelőlegezem neki a sorozat legjobbja címet, fergeteges rész volt.Vannak ennél ezerszer jobbak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Mina ízlése más, mint a tiéd, Rog. Neki a Rising... sem tetszett, ahogy olvasom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Lehet, hogy a humorosabb részek jobban bejönnek neki De nekem is volt már, hogy egy általában közepesnek titulált rész nagyon bejött, mert jókat mulattam rajta hasonlóan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Szerintem ebben a részben a legjobb Jar Jar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Viszont Mina, jobb ha készülsz mert az évad második felében elég sok olyan rossz rész lesz mint a Malevolence trilógia. Majd a helyzetet menti egy kicsit a Gungan General, de aztán nincs megállás a lejtőn... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Viszont Mina, jobb ha készülsz mert az évad második felében elég sok olyan rossz rész lesz mint a Malevolence trilógia. Majd a helyzetet menti egy kicsit a Gungan General, de aztán nincs megállás a lejtőn... Itt valami halvány iróniát vélek érzékelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. (szerkesztve) Nekem is tetszik ez a rész és semmi bajom Jar-Jarral és az ügyefogyiságával. Még mindig azt gondolom erről a részről amit a topesz elejére írtam róla. A többi rész ismerete nélkül azért elég nagy könnyelműség így előre kijelenteni hogy ez a tuti befutó. Az nem pusztán egy figurán múlik. Szerkesztve: 2009. Március 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Itt valami halvány iróniát vélek érzékelni Ugyan kérlek, hova gondolsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. A Rosszakarat trilógia 3. része tetszett, a másik kettő nem sikerült jól. Túl kinyújték a részeket. A trilógia 1. részét el lehetett volna kb. 10 percben mesélni, a második pedig a maradék 12 percben. Ez a rész teljesen rendben volt, nem éreztem, hogy erőltetnék a történéseket, hogy kinyújtsák azokat az egész epizódra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. A trilógia 1. részét el lehetett volna kb. 10 percben mesélni A Star Wars hat részét meg két sorban, de attól még nem lesz egy történet működőképes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Aranyos rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. Ono bácsi és Rex hangja egy és ugyanaz volt? Ez a rész... lehet jobb lenne, ha nem írnék semmit, mert nekem az évad mélypontja. Eddig a droidokra bízták a vicceskedést, hiszen őket úgyis utálni kell, nem baj ha bénának tűnnek. Most kaptunk egy igazi bohócot... Azt a mai napig nem értem, hogy a droidiekák miért a lábára céloztak először, eddig minden részben egyből derék tájra mentek. Nute kegyetlensége tetszett és itt azért megmutatja, hogy jó vezető, habár mikor a "jedi megidézett egy szörnyet", ő is menekülőre fogta a dolgot. Úgy látszik a szeparatista vezetők tisztában vannak a ténnyel, hogy az életük fontos és se börtönben rohadni, sem meghalni nem éppen dicsőséges a rossz oldal számára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Igazi könnyed és bohókás rész. Igazi, sorozatkezdetére való. Jar Jar nekem itt tetszik, van pár jó poénja. Néhol viszont túlzásba vitték (itt még). Érdekes látni a szepikkel kacérkodó Onacondát, mert később az egyik legnagyobb pacifista lesz belőle. Ono és a klónok hangja ugyanaz. Dee Bradley Baker. Sajnos ha ő mást szinkronizál, azt könnyen ki lehet hallani. Ez a történeti szál az egyik leginkább sokszínű, a kezdés könnyedsége után azért keményebbé válik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. (szerkesztve) Ono eredendően el akarta árulni Padmét és később jutott arra a következtetésre, hogy segít neki, vagy végig az volt a terv, hogy így kapják el Gunray-t? Csak mert a rész eleje egyértelműen az előbbit, míg a végén Padmé dumája az utóbbit sugallja. Szerkesztve: 2013. Június 3. - Csak 1 rajongó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Ono eredendően el akarta árulni Padmét és később jutott arra a következtetésre, hogy segít neki, vagy végig az volt a terv, hogy így kapják el Gunray-t? Csak mert a rész eleje egyértelműen az előbbit, míg a végén Padmé dumája az utóbbit sugallja. Szerintem előbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Ono eredendően el akarta árulni Padmét és később jutott arra a következtetésre, hogy segít neki, vagy végig az volt a terv, hogy így kapják el Gunray-t? Csak mert a rész eleje egyértelműen az előbbit, míg a végén Padmé dumája az utóbbit sugallja. Onaconda biztos nem akarta elfogni Gunrayt, hiszen a népe szenvedett, és a helytartó úr volt a kilábalás egyetlen lehetősége. Persze amint meglátta a módszereit, felvillant a villanykörte, és tudta, hogy el kell kapni a gazembertneimoidiait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Emlékszem, anno igencsak tartottam a résztől Jar-Jaros miatt. Ehhez képest, ez a rész nagyszerű és pont Jar Jar miatt! Vicces és egyúttal fontos üzenetet tartalmaz, ráadásul elindít egy fontos szálat. Az évad poénja is itt hangzik el: 3PO: Attól tartok úrnőm, a hajó elpusztult. Padmé: Harci droidok? 3PO: Nem. Padmé: Jar-Jar? 3PO: Jar-Jar. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Anno SimonZ -nek is ez a poén ütött nagyot. Szeretem ezt a részt, mókás és Jar Jar még mindig szerethető. Főleg ahogy a Big-bugi-monster -el összejönnek a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Anno SimonZ -nek is ez a poén ütött nagyot. Szeretem ezt a részt, mókás és Jar Jar még mindig szerethető. Főleg ahogy a Big-bugi-monster -el összejönnek a végére. Mondjuk szoros a verseny: amikor a Malevolance trilógia 3. részében a droidok Obi és Grivi után próbálnak ugrani, az is legalább ilyen jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Tele van jó droid poénokkal a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.