Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Ha adsz konkrét időpontokat, talán majd megkeresem őket. A film 95. percében mondja az a kis szőrmók. Sorakozónak hallottam és még illik is oda mert néhányan állnak is mögötte a kötelet fogva. Hadar ugyan de érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Érdekes, én Bosk szövegét mindig úgy értettem, hogy "Nem szöknek el" Érdekes, mert én meg mindig úgy értettem, hogy "Meg-dög-lesz." Poén, mind a hárman mást értünk, de mind a hárman magyar szöveget Rog: ha adsz egy működő gépet, akkor utánna járok. De egy szóért nem fogom berakni a DVD-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. De egy szóért nem fogom berakni a DVD-t. Ne egy szóért rakd be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Hogy az egész filmért berakjam, ahhoz olyannak kell lennie a hangulatomnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Rog: ha adsz egy működő gépet, akkor utánna járok. De egy szóért nem fogom berakni a DVD-t. OFF Nagy cucc. Én egy apró zaj miatt képes vagyok rá bármikor bármilyen filmnél. Ezt nem azért hogy most mindenki azt a rohadt szót kajtassa mert nem azt akarom hogy igazam legyen hanem hogy vegyenek komolyan. Vagy inkább rögtön küldjetek el a pi***ba hogy az ewokok nyelvében nem lehet értelmes szó. Gondoljon róla mindenki amit akar. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Jól van Rog, lejöhetsz a plafonról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. (szerkesztve) OFF Rog, őszintén, mi kínod bajod van neked? Nem reagáltunk egy posztodra, és máris nem veszünk komolyan? Elhisszük, hogy ott van, vagy nincs, de most baromira nem tudok erre mit írni. Krande Jabbás postját is annyiba hagytuk, akkor most már őt sem vesszük komolyan? És, hogy te képes vagy rá egy apró hangfoszlányért is, attól én még nem vagyok rá képes. Pláne nem a suliból, mert hetek óta onnan írok. ON Szerkesztve: 2007. Január 15. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. A film 95. percében mondja az a kis szőrmók. Sorakozónak hallottam és még illik is oda mert néhányan állnak is mögötte a kötelet fogva. Hadar ugyan de érthető. Meghallgattam, valóban hasonlít rá. Nekem az jött ki másodikra, hogy "jön a konténer". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Meghallgattam, valóban hasonlít rá. Nekem az jött ki másodikra, hogy "jön a konténer". Nekem mindig "Sorakozó"-nak jön ki, de ez a konténeres még jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Meghallgattam az EP5-ben a fejvadászt és nekem is megdöglesz-nek hangzott és a Huzz fel-t is hallom A sorakozó és a jaj ne is érthető számomra. Viszont én a Ep6-ban mikor Han leesik azt mondja: Segíts Csubi! (0:33) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Én ezeket hallom: "megdöglesz": "uksi dögve elf" "sorakozó": "sürakomtüm" Viszont EP6, Jabba röhög:"Hu hu hu hu hu há há há há...jáj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Ezt ma találtam, és itt még nem volt. A Lidérc osztag egyik tagját úgy hívják, hogy Baljos Arnjak 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Ezzel már én is találkoztam, de elfelejtettem beírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Ugyan ezek a dolgok, amiket én találtam nem a filmekben voltak, de mégis ide tartoznak. Két karaktert találtam, az egyik egy Jedi Padawan, és úgy hívják, hogy Tallisibeth Enwandung-Esterhazy. A másik pedig egy Mandaloriai harcos, Vizsla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Teebo nem "Te hülye!"-t mond? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Tegyél be részletet és akkor megmondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Teebo nem "Te hülye!"-t mond? Teebo egy ewok az EP6-ban. Akire szerintem te gondolsz, az a teedo, ez egy guberáló faj neve a Jakku-n. Majd a moziban fülelek, hátha magyarul mond valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Teedo a neve és a faja neve is - náluk ugyanis nincs egyén. Minden teedo Teedo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Tényleg olyan mintha hülyézne a kis vakarcs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (Hirtelen nem találtam a témához jobban illő topikot.) Többször is előfordult már, hogy magyar vonatkozású nevekbe futottam bele SW-nézés vagy olvasás közepette. Ott van a TCW-ből Pre Vizsla, vagy a Sötét Találkozó című regényben a fiatal padavan, Esterhazy. Illetve, ha emlékezetem nem csal, a Thrawn-ciklus valamelyik kötetében volt egy Karoly nevezetű figura (aki ráadásul nő...). Nem tudom, hogy a Star Wars esetében hogy sikerült ezeket a neveket kiválasztani, de ott van pl. G. R. R. Martin A tűz és a jég dala-ciklusa, amelyben szintén van két magyar eredetű névre keresztelt figura: Janos Slynt és Sandor Clegane. Ha jól tudom, Martin nem volt tisztában azzal, hogy ezek létező magyar nevek, mikor megalkotta ezt a két karaktert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. A CW-ben van pár magyar kifejezés mint idegen nyelv. Még van egy Baljos Arnjak nevű legends karakter is a The New Jedi Order-ben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. "Csilla" bolygó, legendákbeli fővárosa "Csaplár", valamint van egy "Nyara" nevű bolygó és rendszer is. A 2003-as Klónháborúkban a nelvaan sámánt "Orvos"nak, a tábortűznél vele beszélgető női nelvaant pedig "Tüzes-Ádáz"nak hívják. Lando eredeti vezetékneve pedig "Kádár" lett volna. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. 4 órával ezelőtt, RacerX írta: A CW-ben van pár magyar kifejezés mint idegen nyelv. Igen, erről is tudok, @Nabopolasszar írta pár éve a CW topikjában, hogy Genndy Tartakovsky felesége magyar/orosz vagy magyar/orosz származású, vagy tán maga Tartakovsky az, és a rajzfilmben szereplő őslakosok a magyar meg az orosz keverékét beszélik. 4 órával ezelőtt, RacerX írta: Még van egy Baljos Arnjak nevű legends karakter is a The New Jedi Order-ben. Hát ez kész. A Wookipedia szerint ezt a nevet bevallottan a magyar filmcím alapján találták ki. Nagy kreativitásra vall egy karaktert egy idegennyelvre lefordított filmcímről elnevezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta: "Csilla" bolygó, legendákbeli fővárosa "Csaplár", valamint van egy "Nyara" nevű bolygó és rendszer is. A 2003-as Klónháborúkban a nelvaan sámánt "Orvos"nak, a tábortűznél vele beszélgető női nelvaant pedig "Tüzes-Ádáz"nak hívják. Lando eredeti vezetékneve pedig "Kádár" lett volna. Mármint Lando Kádár vagy Kádár Calrissian? szerk.: felületesen olvastam, most már látom a vezetékneve lett volna, pedig a Kádár Calrissian még alliterál is Szerkesztve: 2019. Október 21. - Darth Cupsy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Ja, ezt el is felejtettem. A LEGO STAR WARS VI. Rész 4. pályáján, vagy amikor ewok van a közelben, az alábbi mondatokat szoktam kihallani: - "Sokkal jobb idő van." - "Mari néni jobban van." XD Bár kétlem, hogy valóban ezeket mondják. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Ti is hallottátok a ,,futás" szót az új Mandalorian részben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Én nem. Mikor hallható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 23. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én nem. Mikor hallható? Amikor kitör a tűzharc Mando és a fejvadászok közt az utcán. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. A Mester és Tanítványa című könyvben a Czerka Vállalat. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 3 perccel korábban, Whill írta: A Mester és Tanítványa című könyvben a Czerka Vállalat. Nem akarok rosszra gondolni 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.