Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. (szerkesztve) 29:25-nél amikor Qui-Gon azt mondja Panakának hogy nem jó ötlet hogy Padmé velük menjen. Felfelé kerekeznek a kép közepétől. Szerkesztve: 2007. Május 3. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. E.T.-k a szenátusban is ülnek. Aha. Nagy mókamester ez a Lucas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. 29:25-nél Az valami maszatos folt... Ebből neked hogy lesz E.T.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Ez egy Easter egg akar lenni. Ezen a lapon olvastam: http://www.eeggs.com/items/44877.html A "Star Wars Episode 1: The Phantom Menace - Spielberg Tribute" szöveg alatt írják. "there's an angle where if you look up into the sky you'll see a silhouette of ET and Elliot flying on the bike in the sky" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. (szerkesztve) you'll see a silhouette of ET and Elliot flying on the bike in the sky Nekem ebből nem sok látszik, éppen ezért megmarad egy felszálló űrhajónak. Ők egyébként miből gondolják ezt? Szerkesztve: 2007. Május 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. (szerkesztve) Ők egyébként miből gondolják ezt? Lehet hogy van ennek valami hivatalos forrása de hasonlóan repül mint ET-ék a Hold előtt. Ezen a lapon azt irkálják hogy az EP1 DVD-n is meg lehet találni az ilyen cuccokat számítógéppel. http://player.interactual.com/news/StarWarsEasterEggs.htm Én nem próbáltam ki de lehet hogy előszedem háthe kisül belőle vmi. Szerkesztve: 2007. Május 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Ezen a lapon azt irkálják hogy az EP1 DVD-n is meg lehet találni az ilyen cuccokat számítógéppel. Na persze írni is lehet sokfélét. Az igazság meg lehet hogy odaát van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Ez egy Easter egg akar lenni. Ezen a lapon olvastam: http://www.eeggs.com/items/44877.html Hát, akár E.T. is lehet, formára nagyjából hasonlít a biciklire. De annyira homályos, hogy akár szárnyas kenu is lehetne Szóval én is maradok a felszálló hajónál. Mondjuk ez olyan, hogy elméletileg az Enterprise is elrepül Coruscanton, amit meg Enterprise-nak mutattak, az meg jobban hasonlít a Voyagerre. Bár ki tudja, lehet utánna kéne sassintani ennek a DVD-sdinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. (szerkesztve) Abból kiindulva hogy az Indys frigyládában 3PO-ék voltak hieroglifának berakva itt is szerepelhet egy biciklis ET mint űrhajó. Annak mondjuk nem sok értelmét látom hogy csak úgy betesznek egy alig észrevehető űrhajót hacsak nem valami poén akar lenni. Egy jó kis űrhajós poén. "At least it is to me." Kíváncsiságból screenshottoltam onnan egyet és kiszedtem a képről azt a bigyuszt. Gondoltam berakom egy képszerkesztő progeszba és kicsit felnagyítva elkezdtem valahogy jobban kivehetőbbé tenni miközben a Hold előtt repülő őrültek képével hasonlítgattam össze. A bal oldala majdnem olyan alakú lett mint a srác kabátja a jobb pedig mint a bicaj elején a kosár már amennyire egy ilyen árnyalakból ki lehet azt nézni. Szórakázásnak azért jó volt. Szerkesztve: 2007. Május 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Annak mondjuk nem sok értelmét látom hogy csak úgy betesznek egy alig észrevehető űrhajót Pedig ez az SW egyik nagy erénye, hogy a végletekig kidolgozott. Ott bizony van olyan, hogy betesznek egy űrhajót, ami alig látható...mindezt azért, hogy növeljék a feelinget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Nem azt mondom én hogy nem űrhajó az de lehet annak az "alapja" más is. Nem kell feltétlenül annak látszania ha már olyan maszker az egész. Ha már ET-k is ülnek a szenátusban akkor szerintem ET is játszhat űrhajót az égen. Nálam a teljes kidolgozottság ha létezik egyáltalán olyan egy filmnél még nem jelenti azt hogy nem lehet elrejtve valami poén benne. Fílit meg bármennyire felfokozott is nem éreztem még semmilyen irányben sem. Lehet az film vagy bármi más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Végre megvan DVD-n 2000 forintért megérte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Ma megnéztem az ep1-et és most esett le, hogy a gungak többisten hitvilággal rendelkeznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Merthogy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Mindig többesszámban van náluk az isten szó. "Így akaródza az isteniek." "Istenek, mikete fecsengek." "Az istenek rendeltetése szerint enyém az élete." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. A kis Jake hogy megnőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Egek, ha nem tudnám, hogy ő az, akkor meg sem ismerném. Szépen megnőtt, ez tény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Pedig nem sokat változott arcra. No igen, azóta eltelt pár év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Ma este ezt a részt néztem és megláttam benne Luke leendő speederjét. Jobb később mint soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Nagyon hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. (szerkesztve) Ez a kéthajtóműves verzió (a tetején van kettő és egy sincs az oldalán). De egy másik jelenetben (mikor hőseink bekanyarodnak a főutcára) látható ténylegesen ugyanaz a típus (X-34), csak zöld: Szerkesztve: 2008. Június 7. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Még jó, hogy van egy Dzséjtünk aki tudja mindezt És még jó, hogy van egy Rogunk, aki sas szemével felhívta a kérdéses jelenetre a figyelmem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Még jó, hogy van egy Dzséjtünk aki tudja mindezt És még jó, hogy van egy Rogunk, aki sas szemével felhívta a kérdéses jelenetre a figyelmem Így van. Nekem ez még sosem tűnt fel. Két vagy három hajtómű... te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Még jó, hogy van egy Dzséjtünk aki tudja mindezt És még jó, hogy van egy Rogunk, aki sas szemével felhívta a kérdéses jelenetre a figyelmem Meg van egy Saga ahol mindezt kifejthetik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. (szerkesztve) Két "2001: Űrodüsszeia" űrcucc A Discovery és egy pod Szerkesztve: 2008. Június 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. A pod az még odébb van szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Most már megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Most már legalább tudjuk, hogy miután Dave Bowman elhagyta a hajót, az hová lett. Meg hogy Bowman maga valójában hol kötött ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. A droid és a pöckös egyformán sikít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Darth Maul miért nem tud villámozni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.