Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Az EPI -re hangolódván megnéztem a BD extráit. az EPI -es Naboo szekcióban van egy Dennis Muren interjú amiben a Nabooi csatáról beszél. Szinte hihetetlen, de a gungákon és a robotokon kívül minden valós! A mező (ezt tudtuk), de még a tankok is amik min modellek amiket felrobbantottak, ütköztettek, stb. Hihetetlen, hogy még ennyi idő után is meg tudnak lepni mennyire modell centrikus ez a film. Ugyanmár azok gagyi CGI-k. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Ja Ody, rosszul látod. A gungan-ek és a droidok szörnyű CGI-k, amik totálisan lerombolják az egész hangulatot. Ha nem tudnak találni 400 statisztát, akiket jelmezbe öltöztetve ugráltatnak és nem félik az igazi lézerlövedék általi halált, valamint megépíteni 1000 robotot, akiket aztán valódi energiagömböcökkel el tudnak pusztítani, akkor kár ilyen jeleneteket csinálni. Ez ugyanis mindennek a legalja és a piszok Lucas még asszisztált is ehhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Lehet rossz topikba írok de valahol meg kell kérdeznem: Az Episode I-ben miért különbözik Palpatine és Sidious szinkronhangja? Ahogy Dzséjt is írta az igazság odaát van.. De egy régi pletykával szolgálhatok. Állítólag annak idején a Lucasfilm felügyelte, sőt az áment is ő mondta ki a szinkronhangok tekintetében. És Melis Gábort jobb Sidious nak tartották.. Az a kemény egy Gruber H. azt nyilatkozta, hogy Ő is felmondta Sidious szövegeit 99-ben.. Ki érti ezt? Főleg azután, hogy később, mint tudjuk végig Grúber H. nyomja a karaktert mindenestül (hálisten).. Hát ennyi.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 14. Na hol is van Hamill fia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 14. Két háttérkaraktert játszott. Az egyiket később elkeresztelték Rehtul Minnaunak, aki Teckla Minnau bátyja. Hogy ő hol látható, az jó kérdés, gondolom valamelyik naboo-i tömegjelenetben. A másik karakter névtelen, de könnyen megtalálható, ő az a kakadu fejű lény Watto mellett a fogatverseny páholyában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 14. Én úgy tudtam, hogy Naboo -i gárdistát alakított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 16. Na megint okosabb lettem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Az egyik baráti talin szóba került Terence Stamp és a blue screen kérdése. Az ipse Valorumot játszotta és elmondása szerint a blue screen felvételek valami iszonyúak voltak. Nos ma megnézvén a részt külön figyeltem ezekre a momentumokra. Valorum két helyen tűnik fel: először amikor fogadják Amidalát, másodszor pedig akkor amikor a szenátusban vannak. Az első jelenetben amikor full díszletben szerepel valami borzalom!! Pedig ott aztán nem a semmihez beszél hanem hús-vér szereplőkhöz. Olyan fa arccal beszél végig, hogy döbbenet. Meglepő, hogy a szenátusi kék hátteres jelenetekben amik miatt sírt, sokkal jobb teljesítményt nyújt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Valorum döbbent arckifejezése a leváltása után még mindig az egyik legerősebb elem szerintem a filmben. Amikor Padmét fogadja, akkor számomra is kissé elég darabos és kifejezéstelen volt Stamp mimikája, de ezt be tudtam annak, hogy a kancellár meglehetősen zavarban volt a királynő megjelenése miatt, hiszen elég rossz érzés lehetett annak az egyértelmű megnyilvánulása Amidala előtt, hogy jelentősen meg van kötve a keze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Abban a jelenetben az a bajom vele, hogy gyakorlatilag olyan mint egy robot. Semmi érzelem nem látszódik rajta. Nem is értem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Nekem amolyan kimért, arisztokratikus figurának tűnt mindig is. Talán emiatt is, de nálam minden jelenete működött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Elég sótlan alak az már szent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Én se éreztem problémásnak Valorum-ot. Bomarr szerintem jól megragadta a lényegét: merev és arisztokratikus figura. Meg végül is ő egy fatökű bábnak van beállítva, egy marionettnek, akit drótokon rángatnak a bürokraták. Ezen kép kialakulásában segít, ha tényleg egy ilyen teszetosza élettelenek figurának tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Sajnos Amidala, nem kis rábeszélés után, rajta verte el a port a Köztársaság töketlenkedése miatt, pedig Valorum tette meg a legtöbbet a válság békés rendezéséért, elküldve a Qui-Gonékat titokban, ezzel valószínűleg jócskán túllépve kancellári hatáskörét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Én őt tipikusan a történelem áldozatának tekintem. Rosszkor, rossz helyen volt, és azt hitte, hogy meg tudja állítani a Palpatine által beindított nagy tervet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Az egyik baráti talin szóba került Terence Stamp és a blue screen kérdése. Az ipse Valorumot játszotta és elmondása szerint a blue screen felvételek valami iszonyúak voltak. Nos ma megnézvén a részt külön figyeltem ezekre a momentumokra. Valorum két helyen tűnik fel: először amikor fogadják Amidalát, másodszor pedig akkor amikor a szenátusban vannak. Az első jelenetben amikor full díszletben szerepel valami borzalom!! Pedig ott aztán nem a semmihez beszél hanem hús-vér szereplőkhöz. Olyan fa arccal beszél végig, hogy döbbenet. Meglepő, hogy a szenátusi kék hátteres jelenetekben amik miatt sírt, sokkal jobb teljesítményt nyújt. Én is így érzem. A mai napig kizökkent Stamp játéka a bemutatkozásakor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Gyanus Stamp játéka tényleg. Az rossz,hogy fapofa, de az jó hogy... Nem! Úgy rossz, ahogy van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Az index elkezdte a felkészülést a hetedik epizódra, ami azt jelenti, hogy végig mennek az összes SW filmen a következő hat hétben. Már látom magam előtt a facepalmokat. Íme a példa, hogy kell gyűlölködéssel várni egy filmet. Én csak annyit tennék hozzá, hogy a faszi már kb. az ötödik mondat végén letehette volna a tollat, hiszen elárulja, hogy nem is érdekli Darth Vader előélete. Akkor mi a f*sznak ír róla pont ő? Egyébként az egész fikahalmaz a 16 év alatt agyonismételt dolgok egymásra dobálása. Végtelenül ostoba és out of universe az egész. És jó szokás szerint a hozzászólások csak rátesznek egy lapáttal, persze tisztelet a kivételnek. A lényeget szerintem az alábbi hozzászólás fogta meg: "ezek rossz filmek voltak! de az eredeti trilógia is rossz, mert a tripio gagyi. yoda is béna volt az eredetiben is! kicsi mitugrász! nem ilyenekre van szüksége az állófarkú magabiztos szuperférfiakból álló nézőknek hanem izmos állófarkú magabiztos szuperhősökre! le tripióval, yodával és a többi gagyi gyerekes izékkel! remélem az új filmek beváltják a reményeinket! sok akció legyen! az eredeti trilógiában is alig volt akció! utálom őket!!! és te is " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Csak beleolvastam, de hát mit várunk egy Index cikktől? Viszont ihletett kaptam én is egy cikksorozatra, már csak az a kérdés, hogyan viszem ezt végig az SFportalon, ahol rajtam kívül mindenki utálja az ep1-2-3-at? - mert eztet nem a blogomra kéne kitenni, hanem oda, ha már az állítólag az ország legolvasottabb online sci-fi magazinja. Mondjuk a főszerkesztőnk inkább már politizál, aki átveszi, az meg szereti, ha vannak anyagok az oldalon. Ráér a végén megtudni, hogy nem gyűlölködő cikkeket írok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Ők is mind állófarkú szuperférfiak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Ilyen irányú ismereteim nincsenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Ma a Viasat 3-on lesz a film. Az ajánlóban kultikus jelzővel illették. Jó érzés volt hallani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Akár családi fotónak is beillene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Szegény Jake Lloyd, itt még boldog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Ki nem lenne az, ha éppen Natalie Porman ölelgeti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Szegény Jake Lloyd, itt még boldog. Most miért nem az? Szerintem csak maga tehet róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Nem írtam, hogy nem ő tehet róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Kár sajnálni ha magának csinálja a bajt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Ha jól tudom skizofrén, így a helyzet azért bonyolultabb. Mint embert, mindentől függetlenül, sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Ha jól tudom skizofrén, így a helyzet azért bonyolultabb. Mint embert, mindentől függetlenül, sajnálom. Nem akarok korbid lenni, de Anakin is kicsit az nem? Amúgy új infó volt nekem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.